Спешно ми трябват заешки ушички. Ще се снимам в Плейбой.

• 20 682
  • 285
  •   1
Отговори
# 195
  • София
  Има ли сред вас сръчен бижутер? Защото днес с Лавендер официално решихме да дарим скъпоценни камъни - тя от жлъчката, аз от бъбреците Joy
Можем да ги продадем на търг  Mr. Green 

# 196
  Дамаянти, дръж една бира в лявата ръчичка, а сега и ей тази в дясната...А така! А сега отвори устата и лапни този горещ печен картоф bowuu

# 197
Забравих да благодаря на Летящата Крава - едва на домашния комп. разгледах моделите ти, явно проблемът е бил в доставчика на нет в службата. Към тези модели искам да допълня още един - на един от моите шалове. Ако ви хареса - ползвайте и него. Струва ми се, че е лесен за изпълнение, а е ефектен.

Намерих го днес и го снимах, снимката е малко размазана, но "моделът" ми доста шаваше. Надявам се, че все пак става ясно. Ако има нужда, пак ще снимам.

# 198
Здравейте, завърнах се от Софето. Там нямам нет и затова ви изоставих малко. Сори.

Последно преброяване:

Мюриель, amoritka, Деси-мама х2 - изяви в областта на украсата
letia6tata_krava, ДЕ ВАня, Фукла, Вечерница, Джемма, Bise, Su Arzu - плетени аксесоари и орнаменти
Sunnily* - коледни шапчици
Василиса, Дамаянти, MardiGras, amoritka - ръчно изработени коледни картички
Хапка - художествен ръководител на Дамаянти и основен доставчик на бира
dodo dodo, MardiGras - снимки,
Анда - кукли
Лили, freak_man, Mira, nana_cool , Лалка, Деси-мама х2, amoritka- накити
Erica - плакати
МЕРЕЛИН- главен идеолог, човекът с идеиите
AnMary - кадровик, събира работна ръка
MamaStela - коледни играчки, съвършенна идея,
Moon Walk - търговски директор
кросамая, Ламята Неспаска – иска да помага, сега да не вземете да злоупотребявате с тях!
Collibri - страхотно рисувано стъкло
chandra - официален, придворен автор на новогодишни пожелания и ТОСТОВЕ
mimes – стенни пана
Анда, Малката Госпожица Мърморана – фигури от хартия и фолио
небесна красТавица – блатни чудовища ??? ако са истински, аз не участвам

Слагам списъка и в първия ми пост. Ако съм объркала някъде, моля поправете ме.

Последна редакция: пн, 25 сеп 2006, 14:59 от letia6tata_krava

# 199
Опс,  Embarassed вече не мога да си редактирам първия пост. Ако някой мод мине от тук, може да го лепне там.

# 200
  • Бургас
Чета ви от известно време, но не съм писала тъй като се чудих какво мога да направя аз. Хареса ми идеята на Хипатия и дори вече и писах да ми прати някоя и друга схемичка от сайта , че не ми се отваря. Може някой да ми прати адрес на лични за доставката.

мога да ушия от тези гобленчета , но рамки от къде ще се вземат  newsm78
И аз се чудих...единия вариант е в рамка за снимка или някой от тях може да се залепят към дебел картон/ това за най-малките / и с една връзка в единия край може да станат и украса за елха.....за друго не се сещам сега.

# 201
Може и без рамки, ако ги направите с гръб пак от плат и се напълнят с памук. Тъкмо ще са едни малки, сладки, мекишки, 3D сърчица.

# 202
Може и без рамки, ако ги направите с гръб пак от плат и се напълнят с памук. Тъкмо ще са едни малки, сладки, мекишки, 3D сърчица.
които са чудесни за набождане на игли и топлийки - който шие- знае

# 203
които са чудесни за набождане на игли и топлийки - който шие- знае

hahaha   hahaha   hahaha    boomerang, ние няма да правим вуду магии, няма да набождаме сърчица с игли, нали???

# 204
(...)

Последно преброяване:

(...)
Слагам списъка и в първия ми пост. Ако съм объркала някъде, моля поправете ме.

Искам и аз да помагам - писах хиляда пъти! Пишете ме и мен!

# 205
сложих схеми в този албум
http://hipatia2.multiply.com/photos/
не е кой знае колко трудно бродирането и могат да се направят неща ,които биха се продали. Нали именно целта на базара е не изложба ,а продажба:)
 такива дребни схемички могат да се закрепят и на магнити, които после да се лепят по хладилници и всякаква железария в къщи и офиса.  Simple Smile
Само дето се оказва ,че почти няма желаещи за бродиране тук ,а и гобленарските форуми са отрицателно настроени към каквато и да е благотворителност или най-малкото не са заинтересовани

# 206
Намирам идеята за бродериите за много хубава.
Ще разгледам албумът ти и ще избера нещо. Не съм особено умела, но пък и ти не си дала гоблени на Дименшънс. Джема също би одобрила идеята, сигурна съм.
Ако не успея навреме с удоволствие ще купя нещо!

# 207

hahaha   hahaha   hahaha    boomerang, ние няма да правим вуду магии, няма да набождаме сърчица с игли, нали???
ах каква идея! на правителството такава магия...
аз имах предвид онази възглавничка,на която си бодат топлийките шивачките да са им леснодостъпни и под ръка...

# 208
  • На края на вселената!
И аз мислих за някакъв игленик - от плат се изрязва накаква фигурка на животинка ( коте, жабка) в два екземпляра. На единия се шият очи, носле, мустаци ( каквото трябва) в съответния цвят конци, зашиват се двете парчета и се пълни с памук. Като малка съм шила такива в училище по Труд и техника, а майка и до днес си го ползва.

# 209
и ръкохватки за кухнята- винаги оригинален подарък за тъща и свекърва с подтекст да си знае мястото... Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт