Спешно ми трябват заешки ушички. Ще се снимам в Плейбой.

• 20 693
  • 285
  •   1
Отговори
# 180
ам нали каzах погоре....

реже6 сушиш и тва е..

# 181
поздравления за темата и за идеите.
Аз бих могла да се включа с пари тъй като до Нова година няма да идвам в БГ и не виждам по какъв начин бих си купила от всички хубави неща ,които сте показали:) Освен ,ако не се направи един интернет-магазин. Най-обикновен сайт със снимки на предлаганите произведения- автора,цена и начин на доставка:) Подобни инициативи ми припомнят колко ми липства България или поне част от хората там.
Честно казано не се сещам с какво друго бих помогнала- имам и лява и дясна ръка, но те не сътворяват кой знае какви неща ставащи за продажба:) Май има доста мами ,които бродират. Мисля ,че и някой и друг гоблен би се продал . Нямам предвид нещо голямо- има страхотни бродерийки- коледни чорапи,картички, украси за новогодишна елха,салфетки и подобни джунджурии.
Примерно като тези

Няма да слагам повече снимки ,защото не на всички нета е бърз и ще се затруднят да отворят страницата. Снимките са тук
http://s81.photobucket.com/albums/j202/hipatia/
Имам и схемите. Мисля ,че са лесни и всеки който що годе знае как се бродита може да ги направи. Малки са и не отнемат много време ,а според мен са оригинални. Мога да събера много схеми с Коледна ,и не само тематика.
Има много сладки часовници, рамки за снимки и какво ли още не. Стига да има желаещи да бродират.Simple Smile
Ако има заинтересовани за подобна дейност до довечера ще напълня албума със снимки на бродерии и после при желание ще пращам и схемите:)
А знам ,че има и момичета,които могат да правят схема за гоблен по снимка. За съжаление не знам кои са,но могат и те да се включат .
За сега друго не се сещам.

# 182
  • sofia
Боже Twisted Evilминалата година за Коледният базар се брояхме на пръсти и от към идеи и от към участници CloseА сега Hug.........
  bouquet

# 183
lavender, а за реклама на тези базари мислили ли сте? По радиостанциите, примерно... Така няма ли да се съберат повече хора, повече средства съответно? Мога да съдействам за това.

# 184
Аз мога да направя бижута от мъниста.
Ще направя и коледни венци и украса.Вчера моите приятелки се запалиха по идеята и решихме ,че заедно ще правим венци и ще помгат и за бижутата.

Последна редакция: сб, 23 сеп 2006, 11:42 от Деси-мама х2

# 185
Момичета, страхотни сте !   bouquet

# 186
  • sofia
lavender, а за реклама на тези базари мислили ли сте? По радиостанциите, примерно... Така няма ли да се съберат повече хора, повече средства съответно? Мога да съдействам за това.

HugТова ще ни е 4 ят базар и винаги мислим за рекламата.малко е раничко още п ри положение,че не сми решили доста важни неща.
Моля те обаче,следи темата защото като стигнем до рекламата ще имаме нужда от помощ  bouquet

# 187
най-лесна и безплатна реклама ще е ,ако се направят нещо като визитни картички с датата на събитието  и целта и се разпространят по магазини ,заведения ,лекарски кабинети-най-вече гинекологични и педиатърски . На инициативата ще откликнат хората с деца или тези ,които се опитват да имат деца и са съпричастни. Може и във фризьорски салони и центрове за красота. А.бе навсякъде ,където собствениците ще се съгласят да рекламират базара .
За тези диплянки да ги нарека не са нужни почти никакви средства- някоя умна глава ,принтер и обикновена хартия:)

# 188
Кравичке, ще събереш ли на едно място, например на първа страница - кой какво предлага, съответно и със снимки и който може да го предложи още сега да си купуваме, който реши.. Аз например искам да видя твоите шалове, парцалени кукли и пачуърк май някой беше предложил... Измислете и някакви цени...

# 189
ама zащо така капна интереса към темата???

а някой ще ми каже ли все пак какво каде да пращам и идеите ми ОК ли са или не????

# 190
  • в гората
Amoritka, супер са ти идеите, иска ли питане?! Hug
Можеш да твориш до началото на декември когато ще съберем всичко.  Можеш да го изпращаш на адрес, който ще ти дам на лични. Обаче как всъщност мислиш да ги пращаш тез' красоти?  newsm78 Защото аз на пощите вяра много нямам, особено по Коледа.
За рекламата - помощ приемаме всякаква - с печат на брошурки, разпространението им, плакати можем да направим и още много много неща.  Hug

# 191
ами аz съм бая отка4ена и то се видя 4е няма се zака4а скоро така 4е мисля да се вдигна до софия и да ги донеса например?

# 192
Amoritka, хич не се закачай, а идвай !  Hug  bouquet Party

# 193

мога да ушия от тези гобленчета , но рамки от къде ще се вземат  newsm78

# 194
  Има ли сред вас сръчен бижутер? Защото днес с Лавендер официално решихме да дарим скъпоценни камъни - тя от жлъчката, аз от бъбреците Joy

Общи условия

Активация на акаунт