Дългото чакане след трансфер-тема 88

• 49 558
  • 741
  •   1
Отговори
# 450
  • София/Севлиево
Само трансфер на естествен цикъл е без естрофем.Той подтиска овулацията и помага за удебеляването на лигавицата.
Съжалявам за отрицателните резултати.
Моят ЗЕТ мина днес и се броя за бременна до теста и надявам се и след това(11.02).

# 451
Аз се обадих на моята докторка днес за да направим план за действие след отрицателния резултат каза да запиша час на 14 ден от цикъла и ще ми изпише естрофем. И ще правим зет. Нещо немога да разбера защо тогава ще ми изпише на мен естрофем

# 452
Само трансфер на естествен цикъл е без естрофем.Той подтиска овулацията и помага за удебеляването на лигавицата.
Моят ЗЕТ мина днес и се броя за бременна до теста и надявам се и след това(11.02).
Успех, Ели! Стискам палци!!

# 453
  • до най-прекрасния мъж
Хайде, дано, стискам палци този път да имаш + и да е до финал.

# 454
Към неуспелите момичета...знайте, че нашия път е такъв. Ние сме смели и накрая наградата ще е още по-сладка. Не веднъж съм мислила да се откажа, готови сме да си подадем и документите за осиновяване, но ето ти пак надежда....но помнете ние сме супергероини и можем да се справим с всичко!
Успех на чакащите!

# 455

Много успех и от мен!

# 456
Хайде Ели стискам палци

# 457
Момичета да ви вдъхна малко кураж 17години борба 2 пъти ендометриоза всички ми казваха донорска но един слънчев и за мен и великан доктор той е др Цветков за мен най добрият успя да изкара 7фоликула от който 6 оплодени и 4 до 5 ден бластоцит е първият трансфер беше отрицателен но 2 замразен точно на 23 декември разбрах че е положителен вече съм почти 10 седмица седя и се чудя истина ли е 5 опит ми е по принцип но 2 при Цветков момичета момента ще дойде при всички нас само търпение е вяра следя ви всеки ден вие сте борбени и много скоро ще ви чета че сте с хубави тлъсти чхг,

# 458
  • София
Андонова, много се радвам за теб! Тихичко честито! 💓

# 459
Момичета какви изследвания ви пускат ваще лекари след неуспех
Andonova 83 каква подготовка бяхме за зет трансфер. Аз има. 2 заразени и сега след неуспеха се надявам на тях

# 460
Тромбофилии и нк клетки са едни от нещата, които трябва да се изследват още преди започване по мое мнение, за жалост не се практикува тук.

# 461
Момичета какви изследвания ви пускат ваще лекари след неуспех
Andonova 83 каква подготовка бяхме за зет трансфер. Аз има. 2 заразени и сега след неуспеха се надявам на тях
Имах естрофем от 2 ден на МЦ на 19 ден ми беше трансфера след него пролутекс,фраксапарин, медрол,кренон гел,естофем успех на всички

# 462
Благодаря Andonova 83.дай боже всички борбени момичета да се похвалим

# 463
Момичета, какво се случва, когато ЧХГ-то расте супер бавно.
 7ми ден  - 13,900
11ти ден -  33.800   IU/L.

Нямам очкавания за щастлив финал, но трябва ли да се притеснявам. Кога спира да расте.. все още приемам медикаментите преди трансфера.
Ще мога ли на следващ цикъл да правя следващ трансфер или е по-добре да се изчака?
Чак вторник съм на преглед и взех леко да се притеснявам от неизвестното.

# 464
Момичета, какво се случва, когато ЧХГ-то расте супер бавно.
 7ми ден  - 13,900
11ти ден -  33.800   IU/L.

Нямам очкавания за щастлив финал, но трябва ли да се притеснявам. Кога спира да расте.. все още приемам медикаментите преди трансфера.
Ще мога ли на следващ цикъл да правя следващ трансфер или е по-добре да се изчака?
Чак вторник съм на преглед и взех леко да се притеснявам от неизвестното.

Аз бях подобен случай, на 10 ти ден със 22 ЧХГ. И си го изследвах през 2 дни. Много бавно растяха стойностите и при мен всичко приключи в 6 г.с. Аз звънях на док и ми беше казала да продължавам лекарствата, че се води за положителен резултат. И всъшност, като ми дойде цикъла ги спрях. След това в първи чисти дни ходих на преглед и по принцип можехми да правим ЗЕТ на следващия цикъл. Аз реших да направя почивка.

Общи условия

Активация на акаунт