Дългото чакане след трансфер-тема 88

• 49 581
  • 741
  •   1
Отговори
# 435
аха ясно значи девилче няма се шашкаш пусни си кръвен да видиш аз с мойте бластоцисти на 10 ден бях с много малка стойност но си се удвояваше .... успех и ще чакаме хубави новини

# 436
Някой да има останал дуфастон, ще докарат при мен но след 4 дни

# 437
Ето и кръвния. За съжаление не е кръгла 0 и сега ще трябва нов тест в сряда и да се моля да спада.
Попитах дали е биохимична и ми каза док-рката: е,не е изключено и извънматочна 😲😲😲😲
Е колко още да понеса 😪😪

# 438
Devilche, съжалявам за разочарояанието ти. Бъди силна и продължавай напред!

То и аз не знам на какво положение съм. Тръгнах с ниски стойности и сега нещо не са ми категорични.

8-ми ден: 19
10-ти ден: 69
13-ти ден днес: 186

Толкова ми е напрегнато с тези бавни темпове. Не знам какво да мисля... Днешното го дава, че се удвоява на 49 часа в сравнение с 10-ти ден, но като виждам повечето високи стойности, малко се отчайвам и силно се притеснявам.

Последна редакция: пн, 01 фев 2021, 15:00 от Darieti

# 439
Момичета и аз съм кръгла нула днес. Продължаваме напред ☹️☹️☹️. 2ри опит ми беше

# 440
Devilche, Darieti прегръщам ви силно, изпращам и на двете ви най-положителната енергия, на мен тая игра с ЧХГ-то ми е най-изнервяща...повече никога няма да си го причиня.

# 441
еее момичета не така с лошото че ме плашите утре ми е 10 ден и така като е тръгнало тук направо ме е страх да си пусна и аз...
девилче чакай ти си с три дневни може и да е станало по късно тепърва да се качва пусни пак и дано не е това което си мислиш....

# 442
Аз също не се предавам. Повтарям си, че важното е, че расте правилно Simple Smile И се надявам, че ще се пребори, а аз ще трябва да се въоръжа с повечко търпение Simple Smile

Успех на всички чакащи!!

# 443
И аз да се отчета, от петък резултат 0,100. Беше ми първия опит.
На всички с отрицателни резултати, вдигайте главата, следващия път ще е!
На положителните - тихичко честито и до финал!
Докторката иска веднага да започнем нов ЗЕТ на 2 бластоциста този път. Днес ми дойде след спирането на лекарствата и в сряда съм при нея.
Вие имали ли сте такива опити, веднага след неуспешния пак?
Какви изследвания мога да си поискам след 1 неуспешен зет?

# 444
аз имам опит на който неможах да направя лигавица и спрехме лекарствата и веднага като ми дойде пак почнахаме. обикновенно пускат тробофилия но ти си нямала имплантация затова може да е от еуфорията стреса и т.н. моя първи опит затова се провали... успех

# 445
Девилче, ще ти кажа една мисъл от хирург, не че е негова, но той ми я сподели "Не казвай Хоп преди да скочеш." Така че не мисли за извънматочна.За жалост е нисичко, уф, прегръщам те, знам че не ти е до моите думи сега...

# 446
Здравейте и от мен,
днес - 11ти ден, ЧХГ 33.800   IU/L. / 7ми ден  беше 13,900/
Говорих с доктора, каза да продължавам с терапията и след 10 дни да запазя час за ултразвук.,
Не знам има ли смисъл, но за сега ще продължавам.., не че имам друг избор.

Devilche, защо мисли, че може да е извънматочна/съжелявам, че питам, но не съм запозната/. Дано нещата да се развият по най добрия възможен начин.

Darieti - Важното е че расте. Дай Боже да продължи с по-големи темпове. Успех!
Nova321 - Съжелявам за неуспеха ти... Другия път ще стане!

Последна редакция: пн, 01 фев 2021, 16:53 от li92

# 447
И аз да се отчета, от петък резултат 0,100. Беше ми първия опит.
На всички с отрицателни резултати, вдигайте главата, следващия път ще е!
На положителните - тихичко честито и до финал!
Докторката иска веднага да започнем нов ЗЕТ на 2 бластоциста този път. Днес ми дойде след спирането на лекарствата и в сряда съм при нея.
Вие имали ли сте такива опити, веднага след неуспешния пак?
Какви изследвания мога да си поискам след 1 неуспешен зет?
Биби,
Поискай си ТСХ и хормони на щитовидната жлеза. Те са много важни за имплантацията. На мен по тази причина ми се провали първия трансфер, после се оказа, че имам Хашимото.

# 448
Момичета някоя от вас подготвили ли са е с естрофем преди зет. И какво постигат с този естрифем

# 449
Момичета някоя от вас подготвили ли са е с естрофем преди зет. И какво постигат с този естрифем

Аз преди всеки трансфер приемах естрофем  - 3*1.

Общи условия

Активация на акаунт