Дългото чакане след трансфер-тема 88

• 49 596
  • 741
  •   1
Отговори
# 420

Момичета дайте предложение какво може да пише че нещо не мога да го разчета

# 421

Момичета дайте предложение какво може да пише че нещо не мога да го разчета
някаква инджекция ли е? Кой ти го изписа? Иди в някоя аптека да ти го разчетат. За какво ти е изписано?

# 422
Това не е рецепта то е качеатвото на ембрионите 1 бластоцист и един с клетки и още нещо.... Те го казаха ама неможах да го запомня

# 423
Някой с главоболие? Всеки ден ме къса главата.

# 424
Здравейте,
Тъй като не успях да си пусна кръвен тест, си направих уринарен и за съжаление е отрицателен. Утре ще си пусна кръвен, но поне нямам вече надежди. Явно това не е моят опит. 😞

Успех на всички чакащи!

# 425
Стискам палци кръвния да те изненада утре. ❤️ ❤️

# 426
Здравейте,
Тъй като не успях да си пусна кръвен тест, си направих уринарен и за съжаление е отрицателен. Утре ще си пусна кръвен, но поне нямам вече надежди. Явно това не е моят опит. 😞

Успех на всички чакащи!
не губи надежда нека видиш какво ще покаже кръвния... стискам палци да останеш изненадана...
нова аз съм с главоболие следобед предимно....

# 427
Привет, на 29.01 беше ЗЕТ на естествен цикъл на 1 5дневен ембрион. На 30ти следобят, привечер, по ежедневната превръзка и по хартията имах много малко слузесто прозрачно зацапване в тъмен цвят, между черно и кафяво. Слагам си утрогестан вагинално, но това не ми е първи трансфер и преди не съм имала такова зацапване. Някой в подобна ситуация?

# 428
  • до най-прекрасния мъж
Дано е хубав знак. По принцип кафяво-черната кръв е стара. Дано е за добро при теб.
Стискам палци.

# 429
Направих уринен на шуър чек-категорично отрицателен 😭 10ти ден на 3дневни...

# 430
Направих уринен на шуър чек-категорично отрицателен 😭 10ти ден на 3дневни...

Не се отчайвай, направи кръвен! Моя лекар каза изобщо да не правя уринен, точно защото не винаги показват правишно, а директно кръвен на 10-ти ден. Пожелавам успех!

# 431
Ходи пусни кръвен. Не винаги показват вярно тези домашните. Желая ти късмет🍀🍀🍀

# 432
Девилче, горе главата. Пусни си кръвен тест, аз ако трябва да съм честна изобщо НЕ харесвам Шуър Чек.

# 433
момичета кажетеми предния път бях със зет на тридневни отгледани до бластоцисти ..... за пед дневни ли да ги броя или за три . Сега съм със замразени на 5 ден и размразени малко преди да ми ги върнат смисъл не са на 6  ден .... как се броят нещата.

# 434
  • до най-прекрасния мъж
И двата пъти се водят 5 дневни. Първите щом са отгледани до бластоцисти са си 5 дневни, нищо, ме са замразени на ден 3 и после доотгледани.

Общи условия

Активация на акаунт