Нашите кухни - 85

• 44 799
  • 762
  •   1
Отговори
# 150
Мандаринка, не виждам нищо смешно. Бяхме в ремонт повече от половин година, така че на пожар си взех мюхлера. Работи все пак. Според мен дребните драскотини се получават именно от съдовете.

# 151
  • тук и там
Той моят плот е модерен, като започне да кипи нещо и се самоизключва и се включва звуков сигнал..Ама това не пречи да  е надран в момента.Със всякакви неща съм чистила,но такива които съм си мислила че няма да го увредят уж .
На старата печка-от чистене бях надрала жестоко керамиката,защото бях решила че трябва да махна следите от тенджери на всяка цена! Та от чистене (не беше индукция)и направо за смяна си беше .Та за този уж внимавам и с какво чистя. Ще пробвам и тук препоръчаните неща -да видим..

# 152
Превърнахме темата в такава за котлони. Я кажете според вас колко от плота аспиратора трябва да покрива? Според мен повече от половината. Уви не успявам да намеря 70-80 см аспиратор до  350-370 куб/ч. Може ли да ми предложите? За пълно вграждане.

# 153
Мандаринка визира произношението-Мюлер ✌️.
Плота ми е 60 см, аспиратора-90.За вграждане,Тека.
Хвърлям ви по едно око,че в близко бъдеще ми предстои направата на още една кухня.Поне разбрах от тук,че вече има комбиниран плот индукция и газ.

# 154
Превърнахме темата в такава за котлони. Я кажете според вас колко от плота аспиратора трябва да покрива? Според мен повече от половината. Уви не успявам да намеря 70-80 см аспиратор до  350-370 куб/ч. Може ли да ми предложите? За пълно вграждане.

Пиши какво имаш предвид под   "Я кажете според вас колко от плота аспиратора трябва да покрива?"
Нещо не схващам какво питаш.

# 155
Здравейте. Търся препоръки от къде да намеря хубави бели метро плочки за гърба на кухнята ни. Попадам само на турски, а качеството им не е задоволително и се наложи да върнем закупените такива. Намирам също едни полски на Керамика Парадиш, но не съм ги виждала на живо. Ще ми е много полезно някой да сподели опит. Предварително благодаря.

# 156
Здравейте. Търся препоръки от къде да намеря хубави бели метро плочки за гърба на кухнята ни. Попадам само на турски, а качеството им не е задоволително и се наложи да върнем закупените такива. Намирам също едни полски на Керамика Парадиш, но не съм ги виждала на живо. Ще ми е много полезно някой да сподели опит. Предварително благодаря.
Погледни тези от линка. Купувала съм за кухненски гръб на Имола керамика, но друга серия и качеството е много добро. За цена и повече информация трябва да се свържеш с тях по телефона. Преди години бяха отзивчиви и кореспонденцията вървеше гладко.
http://www.volturno.biz/cento-per-cento-повече-за-шоколадовите-плочки/

# 157
Диляна дизайн и Джия, плочки на Мараци, Мултимо дизайн - освен Мараци, имат и други италиански, включително ръчна изработка, CENTO PER CENTO на Имола, и в Джия съм ги виждала, в Саем Борисов, Интеркерамос (вносител на Имола), като пуснеш името на серията, ще ти излязат магазините. Ако не те плашат цените...

Джия имат някаква промоция, която ми излиза във Фейсбук, включително едни уникални метро плочки в синьо, виждала съм ги на живо в магазин, в различни цветове.

Ето ти линк към метро плочки на отлична фирма, пак от Джия.
https://djia.bg/plochki-za-banya/seriya-metro

В магазина им зад х-л Хемус, долу в мазето, съм гледала Cento per cento, наистина са страхотни.

Последна редакция: ср, 30 дек 2020, 18:01 от man_darin_ka

# 158
Аз харесвам полските плочки TUBADZIN, макар че точно от техните метро плочки нямам лични впечатления.  Има варианти без фаска - 23.7*7.8 см.
и с фаска 7.3*11 см.
Според мен за кухня по - удачен е варианта без фаска.

# 159
# 160
Привет. Новогодишно ми хрумна идеята, че искам да променя нещо вкъщи и се замислих за кухнята. Тя в момента е бял лак и бордо, но цветовете отдавна станаха на нищо. Бялото леко пожълтя, бордото избледня.  Нещо подобно е като цветове:

Да ми се чуди човек навремето защо такива цветове сложих, но явно така ми е харесвало. Не че ми премат, но ми е леко тъмно и агресивно.

Сега искам да стане нещо подобно:

Та въпросите ми са:
1. Има ли как да сменя цвета на вратичките без да ги подменям изцяло. Например да обелят сегашния фурнир и да сложат нов или направо да боядисат в желания цвят стария? Препоръки за фирма ще може ли?
2. Какво да гледам като материали така че бялото да не пожълтее отново? Имам мебели от различни магазини в бял лак и за 10г някои пожълтяха, а други са си като нови. Например тези от Икеа не са мръднали.

# 161
За много години! Бъдете живи и здрави! Wink

# 162
Здравейте, имате ли няма във форума, касаеща цялостно обзавеждане и ремонт?

# 163
Имаш предвид има ли тема касаеща цялостно преустройство? Има за дизайн, може би е по-удачно специалистите да дават отговори където са силни. Има бани, кухни, хол и спалня доколкото съм гледала.

# 164
По скоро за първоначален ремонт и обзавеждане - от замазка и шпакловка

Общи условия

Активация на акаунт