Нашите кухни - 85

• 44 295
  • 762
  •   1
Отговори
# 645
  • Варна
Мисля че казах, единия вариант е акрил с технички камък, ако е пдч с плот обикновен термоустойчив плот.
ок. Тогава според плота и мивката. При първия вариант може да е под плот.

# 646
Кухнята ми е готова. Первазите ще са в бяло.
Скрит текст:

# 647
Пу-пу! Много е хубава! Най ми харесват златните добавки.

# 648
Честито, много е хубава, елегантна. Гръбчето ми прилича на камък.
Сега са модерни.
Като акцент със златното можеше да сложиш полилей с такива елементи.
Скрит текст:
Гледах още по-красиви, но са скъпи.

Скрит текст:
Проблема при нас и вариантите, произлиза от там, че съседите над нас които имат наематели преди 5г правиха ремонта, който ние сега осъществихме.
Още като бях дете баба мрънкаше, че кухнята е малка, нещо от сорта на 2.20*2.70. Всички съседи с нея направиха разширяване и заграждане с винкели. Октомви го махнахме. Сега е с итонг, и изградиха от общината веранда.

От конденза се наложи да дупчат и в кухнята беше като навън. Давахме 750 лв за година за да я отопляваме с печка на дърва. След 15 г, сега вече се приобщи съществуващата тераса от метър и нещо. Съседите върху нас освен това направиха и веранда, от края на кухнята към стената на спалнята. За техните разходи за навес от дърво и битумни керемиди ни съдят, искат ни 1440 лв.
Първо тези хора са адски богати, имат фирма за строежи.

Второ без да питат блока са вмъкнали този навес някак в проекта, като сега искат парите.
Заради това не се знае, дали ще бъде скъпия или евтиния вариант, делото ще бъде февруари.
Покойната ми баба ни е оставила някакви спестени парички и искам да се придържам към тези цифри
4-5. На майка и се струва 3 хиляди дори много.
А наемателите 13 г вече ни съсипват живота, като палят печката в  5.50, караха малките да тропат нарочно, да изпускат дърва, секат на терасата. Чува се когато  се карат, докато..., изобщо гледаме да не обръщаме внимание. Да има мир. Но ламотията за пари на хазяина им вече надхвърля всички граници. Моля се да спечелим делото. Бог взе че наказа единия от ищците и короната го уби.

След кухнята, заедно с нея почваме и тръбите в банята. Ако останат хартийки ще сменим подовите плочки и цокъла, че е наложително.

От октомври заради санирането сме на бетон в спалнята и кухнята, фурната която не е вградена си върши работата в хола. PizzaА котлона на антрето. Гардероба е в хола,:joy: паркета аз разглобявах и е в другия апартамент. Старите мебели от спалнята искахме да ги пазим за вилата, но няма къде и от дъжда са се деформирали.

След време ще почвам и спалнята и антрето. Не знам до къде ще ми стигнат силите. Всичко е старо от соца.
Не искам да ви казвам днес с какви сили се качвах  да чистя скреч фолиото. Прозореца е 1.80 до тавана, вратата е  2.54 висока.Snowboarder  Wink корниз няма да имам дори, няма къде да се хване.

Последна редакция: нд, 31 яну 2021, 20:35 от Saxi Merinosova 683792

# 649
  • тук и там
La _Valletta, много ти е хубава кухнята!  Супер е според мен! Ако я гледах отделно -бих казала,че точно златните елементи само  не ми харесват.Виждала съм обаче и други стаи от къщата( разкошна баня и хол),и се вързват стилово  с останала част от интериора.Поздравления! Навсякъде у вас ми харесва!

Паркета естествен ли е? Аз съм на тема "подови настилки" и много ми харесва. Може ли да споделиш на коя фирма е,цена, какъв цвят се води и т.н.

# 650
И аз да попитам за плота и гърба - какъв цвят се води и какъв материал са?
Страхотна кухня!

# 651
Благодаря много, момичета! Сега готвене е песен ))).
Термоплот и гръб са цвят черен камък на Getalit.
Под е старо изциклено и омаслено дюшеме.

Да добавя. И плот, и гръб сивеят, нищо че се водят черни.

Последна редакция: нд, 31 яну 2021, 20:56 от La_Valletta

# 652
  • София
La velletta, страхотна кухня. Би ли споделила фирмата  изпълнител, моля? И да попитам колко метра е дължината?

# 653
Ева на третия етаж , дължината е 3,55 см.
Скрит текст:
Майстор е от гр.Пещера

# 654
А това паркет ли е? Прилича на много красиво дюшаме.

# 655
papi6, изциклено и омаслено дюшеме.

# 656
  • Варна
Кухнята ми е готова. Первазите ще са в бяло.
Скрит текст:
Леле как обичам хоризонтални шкафчета и чекмеджета! На вратичките под мивката издърпващи механизми ли са или дръжките са монтирани за симетрия в средата? Аз щях да застрелям моя дърводелец заради дръжките, не му дошло наум, че може така!

# 657
Под мивка е за симетрия ))), лесно се отваря  вратичка с панти. И аз се колебаех дали ще е удобно. До нея е съдомиялна.

# 658
Честито, много е хубава, елегантна. Гръбчето ми прилича на камък.
Сега са модерни.
Като акцент със златното можеше да сложиш полилей с такива елементи.
Скрит текст:
Гледах още по-красиви, но са скъпи.

Скрит текст:
Проблема при нас и вариантите, произлиза от там, че съседите над нас които имат наематели преди 5г правиха ремонта, който ние сега осъществихме.
Още като бях дете баба мрънкаше, че кухнята е малка, нещо от сорта на 2.20*2.70. Всички съседи с нея направиха разширяване и заграждане с винкели. Октомви го махнахме. Сега е с итонг, и изградиха от общината веранда.

От конденза се наложи да дупчат и в кухнята беше като навън. Давахме 750 лв за година за да я отопляваме с печка на дърва. След 15 г, сега вече се приобщи съществуващата тераса от метър и нещо. Съседите върху нас освен това направиха и веранда, от края на кухнята към стената на спалнята. За техните разходи за навес от дърво и битумни керемиди ни съдят, искат ни 1440 лв.
Първо тези хора са адски богати, имат фирма за строежи.

Второ без да питат блока са вмъкнали този навес някак в проекта, като сега искат парите.
Заради това не се знае, дали ще бъде скъпия или евтиния вариант, делото ще бъде февруари.
Покойната ми баба ни е оставила някакви спестени парички и искам да се придържам към тези цифри
4-5. На майка и се струва 3 хиляди дори много.
А наемателите 13 г вече ни съсипват живота, като палят печката в  5.50, караха малките да тропат нарочно, да изпускат дърва, секат на терасата. Чува се когато  се карат, докато..., изобщо гледаме да не обръщаме внимание. Да има мир. Но ламотията за пари на хазяина им вече надхвърля всички граници. Моля се да спечелим делото. Бог взе че наказа единия от ищците и короната го уби.

След кухнята, заедно с нея почваме и тръбите в банята. Ако останат хартийки ще сменим подовите плочки и цокъла, че е наложително.

От октомври заради санирането сме на бетон в спалнята и кухнята, фурната която не е вградена си върши работата в хола. PizzaА котлона на антрето. Гардероба е в хола,:joy: паркета аз разглобявах и е в другия апартамент. Старите мебели от спалнята искахме да ги пазим за вилата, но няма къде и от дъжда са се деформирали.

След време ще почвам и спалнята и антрето. Не знам до къде ще ми стигнат силите. Всичко е старо от соца.
Не искам да ви казвам днес с какви сили се качвах  да чистя скреч фолиото. Прозореца е 1.80 до тавана, вратата е  2.54 висока.Snowboarder  Wink корниз няма да имам дори, няма къде да се хване.
Нищо не ти се разбира от разказа,а това за короната и божието наказание е изключително цинично изказване.

# 659
Скрит текст:
Ако се случи на някой друг, пенсионер, с 200 лв пенсия да го съдят ще видим дали е цинично.

Искам да ви питам за ширината на абсорбатора.
Плота е широк 58.3 см, дълбок е 51 см. Но отстрани има около  6-7 см кант и разстояние до котлоните.

Дали да взема аспиратор 52 см?
Харесах някои на Фабер, хубавите модели са 52 или 70 см. Има и телескопични на 60 см.
Както казах лявата страна на кухнята ще е 1.33.
Кое да избера? Първия май е най-мощен. Казаха ми че по новата директива, премахват старите мощни уреди. Ако са били 300-400 вата, сега са до 260 макс. Долу изброените абсорбатори след първия са на 250 вата. Мощни има но Франке на 300 и нагоре.
70 см
https://www.homelux.bg/product_info.php?products_id=11369

52 см,клас Б първоначално него харесах
https://www.homelux.bg/product_info.php?products_id=19853

70 см, клас Б с  96 лв по -скъп
https://www.homelux.bg/product_info.php?products_id=19854

Днес направих проба, да мия фурната и се оказа, че 10 дори 20 см ще ми е тясно в ъгъла да я мия и ще я местя в най-ляво.

Под фурната като махна 5 см от плота и  57 от фурната остават  33 см за чекмедже. Има ли толкова високи вътрешни страници?

В момента къртим стар склад за да пробваме дали ще там място за пералня и бойлер.

Общи условия

Активация на акаунт