Сполучливи имитации на маркови парфюми - 36

• 75 912
  • 747
  •   1
Отговори
# 165
Аз взех четири парфюма на Yodeyma. Не съм ги виждала по магазини, маникюристката ми ги продава. Взех имитации на Chanel n5, Chanel Gabeielle и Dolce на Dolce & Gabanna. Взех и мъжки някакъв на Dior, ама в каталога го няма името на имитацията. Допадат ми като трайност и аромати, без да мога да ги сравня с оригиналите.

# 166
  • София
КанелА в сайта на Гиза има каталог на съответствията и си пише кой аромат на кой оригинал съответства 🙃.

# 167
  • На изток от Рая
Мишчица, благодаря, не съм видяла, че се тегли, затова съм решила, че нямат списък Grinning

Добавих в кошницата Мон Герлен, Шанел Шанс, Либре и Коко Нор.

За да не е спам - не ми допаднаха ароматите на Проув, пробвах два - много са нетрайни, а цената е висока.
Липсват ми парфюмчетата на Зара, в онлайн магазина им не намирам любимите си аромати, дано да заредят скоро.

# 168
Взех Либре от Рефан и на примависта е ок, Ангел Нова на Заг също.
Поредното разочорование искам да изкажа от Гиза Оуд§Оуд-като аромат е много хубав, но като трайност е гола вода.....
Весели празници пожелавам на всички ще се радвам да споделите ако има хубава имитация на Мансера ред табако.

# 169
  • София
Какви впечатления имате от имитациите на Мартин Лион?

# 170
Хубави са,с уникална трайност са при мен.

# 171
А от къде могат да се купят ?

# 172
  • София
И аз съм много доволна от Мартин Лион. Имам 2, обмислям трети.

# 173
Мартин Лион преди имаше в Елитис.
Весели празници!

# 174
Имат и ФБ страница ,аз поръчвам чрез ЛС

# 175
  • София
Мартин Лайън си купувам аз от парфюмерия Тити

# 176
Вчера минах през Заг-а за разнообразие, заредих си две шишенца с 084 GU    GUILTY    GUCCI
41 CL    CHANEL 5    CHANEL
Доста приятно миришеха, ще дам отзиви после дали са трайни. Simple Smile
Гледам в Кауфланд щанда на Raphella- хареса ми този DUBAI в някаква черна бутилка беше, но струваше 35лв и ми се видя доста за имитация, някой има ли отзиви дали си заслужава тази им серия?

# 177
  • обл. Шумен
Здравейте момичета!
По бг сайтовете се продават разни оригинали, които са по-евтини от тези, по чуждестранните сайтове. Според вас, в бг сайтовете, скъпи имитации ли се предлагат?
Писах в една друга тема, но ме обвиниха че съм предубедена 😁

# 178
Като за начало съвсем не си задавате въпроса правилно. Четох го и в другата тема и момичетата, даже бяха мили с вас имайки в предвид как питате.
От оригинал, до "оригинал" има разлика.
Парфюми по 100 мл на Диор, Шанел, Том Форд и прочие за 40-50-60 лева са си чисто менте.
Това което вие визирате е защо в България са на по-ниска цена отколкото в чужбина, ами най-малкото стандарта ни е по-нисък. А и в чужбина често правят промоции по - 20 и - 30% и цените стават като нашите тук дословно, че и често са по-изгодни и ние пазаруваме от немската Сефора постоянно. В предната тема в която питахте, на първа страница има сайтове в които има парфюми на добра цена он-лайн и доказани че продават оригинали. А на с вас като са ви евтини си пазарувайте от където искате. Шанз-Елизе може би.
Мацките в другата тема са вряли, кипяли и такива парфюмни капацитети, че никой лаик не може да им каже копче.
А това е тема за имитации и тук също няма будали. Вие с вашата предубеденост не сте и за тук. Търсите под вола теле и си мислите че сте открила топлата вода, защото ви е подозрително, че уж са ни евтини парфюмите. Забавлявате ме много.

# 179
  • обл. Шумен
"...Мацките в другата тема са вряли, кипяли и такива парфюмни капацитети, че никой лаик не може да им каже копче." - тази беше причината да попитам ☺
"...От оригинал, до "оригинал" има разлика."  - дали има ?

https://parfium.bg/christian-dior-miss-dior-2017-parfium-za-jeni-edp

https://www.douglas.de/Parfum-Beauty-Stories-DOUGLAS%20%23fragt- … d_5003272034.html

https://www.dior.com/en_us/products/beauty-Y0082217-miss-dior-ea … 2b63c611366fcb87e

Хубав следобед! ☺

Общи условия

Активация на акаунт