Сполучливи имитации на маркови парфюми - 36

• 75 817
  • 747
  •   1
Отговори
# 345
  • Пловдив
Здравейте.Изчетох почти всички списъци от стр.1 ,но не открих Mancera choco violet и   Molinard Violet.  Имат ли имитации ?

# 346
  • BG-DE
Не, нямат.

# 347
Поръчах и един Just Jack Wild Orchid- ароматът е доста сполучлив, но стои много близо до кожата, трайността също е скромна.
Тамън щях да го поръчвам.....ама май ще се откажа.....
Индивидуално е това с трайността, при мен дори и на косата не го усещам. Предвид цената и безплатната доставка в момента-  не съжалявам, но да си призная очаквах повече.

# 348
Хм, някаква идея за номер на Womanity в Гиза, на 1-та страница не го открих Confused
Взех си от рефан, но не сьм сигурна, че е траен. И от мартинез ще погледна Blush

При мен рефанският е много траен - на кожа от сутрин до вечер, а на дрехи до пране. Имам наливен с двойно количество капки. И все пак, като го изразходя мисля да пробвам този на Гиза и аз.

# 349
Как определяте трайността на Aventus for her/Creed/ на Заг?

# 350
Ужасно траен е при мен.

# 351
Дами,издирвам чия имитация е този парфюм

Във Фрагрантика дават, че е на Черния опиум,но не съм много сигурна,нотите не съвпадат

# 352
  • Deutschland
Тук го оприличават на Love на София Вергара

https://www.musingsofamuse.com/2016/01/the-body-shop-black-musk-review.html

# 353
  • BG-DE
А, пък Love е подобен на Черния опиум, сигурно този на Боди шоп на Опиума прилича, понякога различни комбинации от ноти дават близки ухания 😊

# 354
Поръчах си арабски парфюмни масла,мнооого добри,възхитена съм.Обаче едното не мога да разбера чия имитация е,парфюмните нотки ме отвеждат до този на TBS.
Явно ще се мажа с Опиум.Мерси дами Flowers Hibiscus

# 355
Поръчах си арабски парфюмни масла,мнооого добри,възхитена съм.Обаче едното не мога да разбера чия имитация е,парфюмните нотки ме отвеждат до този на TBS.
Явно ще се мажа с Опиум.Мерси дами Flowers Hibiscus
От къде си поръчахте маслата?

# 356
Коя е най-добрата и трайна имитация на Герлен Сантал Роял?
Благодаря.

# 357
  • Стара Загора
Аз мога да кажа само за Гиза, без да съм сравнявала с оригинала - прекрасна и като спрей версия, и като масло. Многопластов, траен, шлейфов и много интересен аромат. Вече съм писала за него, така че няма да се повтарям. Много специфичен, затова проба.

# 358
  • Lost in a fairytale ...
Ех, тея Гиза. Прави ми впечатление, че хвалите точно мой тип аромати, ще взема да ги пробвам и аз най-накрая Simple Smile

# 359
От къде си поръчахте маслата?
От немски сайт
https://www.oriental-style.de/de/

Общи условия

Активация на акаунт