Сполучливи имитации на маркови парфюми - 36

• 75 818
  • 747
  •   1
Отговори
# 330
  • Sofia
Здравейте момичета, съжалявам, че нахлувам така, но имам нужда от помощ. Преди време си купих от Рефан имитация на Idole, това е един от любимите ми парфюми, днес реших да си го поръчам, но го няма в сайта им. На първа страница в темата видях, че под N 181 е съвсем друг парфюм и съвсем се обърках. 🙄 Не държа да поръчам точно от Рефан, стига парфюмите, които търся Idole и Nomade да приличат поне малко на офигинала. Можете ли да ме насочите откъде да поръчам? Предварително благодаря! Успешна година на всички!

# 331
Поръчах и един Just Jack Wild Orchid- ароматът е доста сполучлив, но стои много близо до кожата, трайността също е скромна.
Тамън щях да го поръчвам.....ама май ще се откажа.....

# 332
Здравейте, срещали ли сте нещо подобно или път още по-добре точно като Pink Sugar парфюма из Рефан или Заг-а? Мирише много сладко, като захарен памук.

# 333
  • София
А защо не направо оригинал? Евтин е - https://www.parfimo.bg/aquolina-pink-sugar-eau-de-toilette-za-jeni-100-ml-tester/ - 23 лв. за 100 мл. тестер.

# 334
Хабя ги много бързо, честно казано това е причината. А другата е че мразя да пазарувам онлайн, но ако няма нещо подобно ще поръчвам, какво да правя Simple Smile

# 335
  • София
Не са като Pink Sugar, който откровено ми мирише на горена захар, но много сладки, добри имитации и се предлагат от Заг и/или Рфан са: Lancome La nuit tresor - Рефан или Заг, Lancome La vie est belle - Рефан, Lolita Lempicka - Рефан.

# 336
  • София
Хабя ги много бързо, честно казано това е причината. А другата е че мразя да пазарувам онлайн, но ако няма нещо подобно ще поръчвам, какво да правя Simple Smile
Оригинал на Pink Sugar излиза по-евтино от имитация, можеш да се пръскаш на воля.

# 337
Хм, някаква идея за номер на Womanity в Гиза, на 1-та страница не го открих Confused
Взех си от рефан, но не сьм сигурна, че е траен. И от мартинез ще погледна Blush

# 338
# 339
Момичета какво мислите за Back to Black by Kilian на Гиза струва ми се интересен а и видях че е сложен в графа на Сполучливи имитации?

# 340
оригиналът е много траен, шлейфов, сексапилен и магнетичен - точно афродизиак
има прилика с табако ванил, но за мен е по-хубав

Скрит текст:

# 341
  • София
Имитацията не познавам, но познавам оригинала. Ако харесваш сладки и тежки парфюми, с много мед, тютюн и сладко от череши, ще ти хареса.

# 342
Момичета какво мислите за Back to Black by Kilian на Гиза струва ми се интересен а и видях че е сложен в графа на Сполучливи имитации?
Имах го и го размених .По това,което чета за оигинала- се различава.Версията на Гиза е основно мед,много мед,толкова много,че ми прилошаваше.Нищо близко до Табако Ванил.Иначе трайността му е 4 дни на дреха от две пръсвания.
За любители на мед е Simple Smile

# 343
  • София
А кой друг парфюм,по лекичък пролетен е толкова траен дамски!?

# 344
  • BG-DE
Имала съм Back to black и, за мен, няма нищо общо с Тобако Ванил. Отначало ми се развиваше като черешова пурета, а после не знам какво се промени и започна да ми мирише на чай от лайка с мед 😂

Общи условия

Активация на акаунт