Сполучливи имитации на маркови парфюми - 36

• 75 850
  • 747
  •   1
Отговори
# 315
Подкрепям мненията за №5, трябва да “узрее” човек за него, както и за оригиналната версия на Коко. Труден е, особено без проба, не мога да го нося, но това не го прави лош парфюм. Може би след години ще започна да го нося, дотогава ще се пръскам с Коко Мадмоазел и Коко Ноар.
Току що получих от Нотино Myrrh&Bean на Джени Глоу и Silver Cliff на Just Jack ( имитацията на Creed Silver Mountain Water). Много приятно съм изненадана, след като от другите Дженита досега само Фрезията с Круша ме впечатли и остана за мен. Дженито е идеално в момента за сезона, много приятен топъл аромат, става за офис и е различен  от повечето носени около мен парфюми в момента. Silver Cliff ще остане за пролет-лято, тествала съм SWM преди 10 години, и по спомен се доближава на 95% до оригинала, има малка разлика в развитието, при почва основно с бергамот и зелен чай и по-малко цитруси, ще видя как ще е трайността. За цената си е много добре направен, в хубава бутилка, ще следя и за наличност на имитацията им на TF Noir de Noir ( Just Jack Black is Black).

# 316
Здравейте момичета Flowers Hibiscus
преди две , три години пробвах рефан 182  , имитация на DIOR Addict . Сега се поразтърсих за оригиналният парфюм и намирам две различни шишенца с едно и също име.
Кой според вас са имитирали Рефан?
https://www.flaconi.de/parfum/dior/addict/dior-addict-eau-de-toi … l#sku=80003145-50
https://www.douglas.de/productbrand_803729.html?trac=de.05x.guen … .listing...000001

# 317
Аз онзи ден взех Black opium от имитациите на Флоргарден, това е най- добрата за мен до сега , трайност шлейф ВС 6+
Ако някой знае къде в Русе мога да намеря физически магазин ще стм благодарна на лично да не спамя темата

# 318
  • BG-DE
Margolotta, ако харесваш Солей блан препоръчвам ти да пробваш имитацията на Just Jack Simply blanc, много е сполучлива 😊

# 319
За Русе, препоръчвам Баргело. Не знам дали още ги има, пробвах да ги намеря В Пловдив, уж Баргело, но като отидох на щанда - Рафаела. Преди години имах техни имитации на CK и бяха уникални.

# 320
Здравейте, дами! Отново влизам с питане- имитацията на Elie Saab Le Parfum на Гиза сполучлива ли е? Харесвам оригинала, но имам доста други, които купих скоро и не искам да инвестирам в парфюми известно време, само че този ме грабна при проба на блотер.
Иначе да похваля Манифесто на Гиза- доста приятен и сравнително траен е на моята кожа. Поръчах и един Just Jack Wild Orchid- ароматът е доста сполучлив, но стои много близо до кожата, трайността също е скромна.

# 321
Margolotta, ако харесваш Солей блан препоръчвам ти да пробваш имитацията на Just Jack Simply blanc, много е сполучлива 😊
Аз имам на Дивайн имитацията и засега ми стига, харесвам го, но не е голяма любов, и 100те мл ще ми стигнат за много време.

# 322
  • Стара Загора
Здравейте, дами! Отново влизам с питане- имитацията на Elie Saab Le Parfum на Гиза сполучлива ли е? Харесвам оригинала, но имам доста други, които купих скоро и не искам да инвестирам в парфюми известно време, само че този ме грабна при проба на блотер.
Иначе да похваля Манифесто на Гиза- доста приятен и сравнително траен е на моята кожа. Поръчах и един Just Jack Wild Orchid- ароматът е доста сполучлив, но стои много близо до кожата, трайността също е скромна.

Взех си го преди месец-два и много ми харесва..изключително траен..но не познавам оригинала и не знам как е откъм сходство..(на първа страница го пишеше че е сполучлива имитация и се доверих)
Любопитно ми е Манифесто как е, тъй като това ще е следващата ми покупка от Гиза

# 323
Здравейте, нова съм все още със сполучливите имитации и като цяло имитации. Харесвам тежки парфюми тип black orchid бихте ли ми препоръчали нещо в тази гама и магазин, от който мога да поръмам. Също така знаете ли дали има имитация на zadig & voltaire this is her? Благодаря много!

Бих препоръчала и oriental leather memo paris от Martin Lion. Унисекс е и мисля, че ще се хареса на хора, които като мен обичат тежки аромати. (Не съм подушвала оригинала)

# 324
Не притежавам оригинален Манифесто и не мога да сравня, но имитацията на Гиза е много приятна- сладка, но в никакъв случай прекалено, мека, усеща се касисът, ванилията създава много уютно усещане. При мен има задоволителна трайност, усещам го поне 6 часа при нормално пръскане сутрин. Не влачи шлейф, но се усеща от околните, които са близо до мен.

# 325
  • Стара Загора
Manifesto и за мен е хубав парфюм в изпълнение на Гиза. Уютен, приятно сладък и елегантен. Носи ми комфорт и усещане за женственост.

This Is Her имат Заг Зодиак и мисля че е направен добре. Щом се харесва Черната орхидея, вижте 065 на Рефан - Табак Ванил.

# 326
За най-добър клонинг на This is her май се спряга да е този на Парфен.

# 327
  • Deutschland
Здравейте. Не съм влизала отдавна в темата. На кой парфюм отговаря този номер, продавачката твърди че е Ив сен Лоран, а в списъка е Rochas

# 328
Момичета да ми предложите още някой интересн мъжки парфюм от рефан, след направените покупки така и не се наситих и искам да закупя още нещо Satisfied

# 329
513 Luis Vuiton Ombre Nomade

Общи условия

Активация на акаунт