Сполучливи имитации на маркови парфюми - 36

• 75 854
  • 747
  •   1
Отговори
# 300
На Parfen 899   WHITE PATCHOULI - TOM FORD може ли да ми дадете насоки какъв е аромата?
На марката съм ползвала черната орхидея и съм мвого довална.
Аз лично го оприличавам до голяма степен на Narciso Rodriguez- For Her.Но съм имала оригиналите, на Parfen не знам как ще е . Интересен и различен аромат е определено.

https://bg-mam.ma/p/1254449/41824516
Mime 74
Под кой номер е Ерба на Мартин Лион ?
Имам списък на Martin Lion аз. Прикачвам ги тук,дано да не е проблем.
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 08 яну 2021, 20:42 от bubanka

# 301
  • Пловдив
Какви са цените на Martin Lion?

# 302
Какви са цените на Martin Lion?
13-14лв за 50мл

# 303
  • София
Рефан са пуснали 3 нови аромата към Limited Blend серията, снощи минах от любопитство през магазина на бул. Витоша / София.

*AQUA & SUGAR - Релаксираща наслада за обонянието на портокалов цвят, ванилия, захар, бели цветя и горски плодове

*CODE ROUGE - топъл, магнетичен аромат с ориенталски характер и флорален фон

*FABULOUS LEATHER - дързък, богат аромат с начало от свежа лавандула и градински чай

И трите пробвах на кожа - акуата има ужасно силен портокал в началото и това не ми хареса, но той сравнително бързо изчезва и се променя към по-меко, сладко и флорално, а киселината изчезва. Ще му дам втори шанс, макар да е най-малко траен от трите.

Руж е нещо, което някога е било много популярно и съм го ползвал като юноша вероятно. Развитието му е интересно за мен, много траен на кожа. Развит, ориенталското надделява над флоралното.

С кожите няма да ми се получи номера - много залагах и на тосканската, и на тази, но са ми прекалено странни и не се усещам в допир с тази основа. Но е траен на кожа, много! Има амбра, мускус, ванилия - все неща, които принципно харесвам и търся, но просто не и тук, не и така.

За да не си тръгна капо, си взех трето шишенце от Табако Ванилията - този аромат ми пасва, както малко съм усещал така досега.

# 304
Добро утро. Добре, че не си взех монтале intense cafe. Помирисах го в заг, изобщо, ама изобщо не ми хареса-за сметка на това, black oppium е страхотен.

# 305
Последните ми 2 покупки от Заг бяха ужасни, реших пак да им дам шанс де, и пробвах този 545AN, нямам никаква идея как е оригинала като аромат, но техния е много сладък и траен. За тези, които харесват сладникави може да пробвате Simple Smile

# 306
339 BO e black oppium /логично🤣/ Но ми се струва, че far away Rebel на Avon е по-траен.

# 307
  • София
Момичета, може ли да ми кажете, какъв аромат е Шанел номер 5?

# 308
На мен не ми хареса, ако си усещала аромат на онези стари гримове от едно време/червила и т. н./ на нещо подобно ми мирише.

# 309
  • BG-DE
Аз го усещам сапунен в началото, което се дължи на алдехидите и после преминава в цветено пудрен. Това е аромат, до който човек, като че ли трябва да узрее 😊 преди години и аз не го харесвах, сега го намирам за интересен но все още не бих го носила с изключение на версията О Премиер, която обожавам 😍

# 310
  • София

Двете дами по-горе деликатно ви намекват, че е за баби. А аз - директно Smile

# 311
Не знам как е оригинала ама съм купувала някакви имитации, точно бабешки, всички съм ги изливала почти пълни, а обикновено ако не ми хареса аромат го ползвам поне за ароматизатор. Един-два пъти се излъгах да се напръскам с тях и съм получавала възмутителни коментари от хора които ппц изобщо не обръщат внимание на такива неща Grinning
Има много неща, които само името им ги продава Simple Smile

# 312
  • BG-DE
Chanel 5 си е класика, да определено не се харесва на всеки но това не го прави лош парфюм, а и за да е все още най-продавания в света сигурно има защо. Междудругото новата му версия е много осъвременена и съвсем не е така силно алдехидна като по-старата. Тази година е 100 годишнина на аромата и в тази връзка обмислям да се сдобия с малка разфасовка 😊

# 313
Черният опиум , който Заг имитират и този , който Парфен имитират един и същи ли са?
Много идиотски го обясних ... дано сте ме разбрали.
Имам на Парфен и е уникално траен и наситен, ама сега като прочетох , че и на Заг е добър ми стана любопитно.

# 314
  • Пловдив
Имам и двата. На Парфен определено ми харесва много повече. Наливен, не капсулован. В момента пръскам втора 30-ца. Страшна трайност вади. На Заг е по - слаб, по - лек. Иначе не е лош. Като близост с оригинала също Парфен бие Заг, ако това ви е важно.

Общи условия

Активация на акаунт