Сполучливи имитации на маркови парфюми - 36

• 72 646
  • 747
  •   1
Отговори
# 60
  • Universe
Има ли имитация на JPG SO SCANDAL

Благодаря и светли празнични дни Christmas Tree

# 61
  • Пловдив
Сега погледнах нашия, ами той бил Vibrant lether oud, ама аз грам уд не усещам, в Г-я имаме в друго шише без уд но ароматът е същия 😊
Има ли го някъде онлайн? Не съм  наясно къде да намеря парфюмите на Зара.
Иначе имам Авентус на Рефан, и оригинала, но и този искам сега Simple Smile Много любим аромат!!

# 62
  • София
Можеш да провериш в онлайн магазина на Зара - https://www.zara.com/bg/bg/search?searchTerm=zara%20%D0%BF%D0%B0 … D1%8E%D0%BC%D0%B8.

# 63
  • Пловдив
Здравейте.В коридора на Кауфланд Пловдив коя марка наливни парфюми предлагаха, че вчера ми дадоха листче с аромат ,който ми хареса.

# 64
  • София
Здравейте.В коридора на Кауфланд Пловдив коя марка наливни парфюми предлагаха, че вчера ми дадоха листче с аромат ,който ми хареса.
Рафаела

# 65
  • BG-DE
Момичета, в момента в София има ли някъде отворен магазин на Парфен?

# 66
Огромни Благодарности на VanessaDE!
Благодаря от сърце.
Любимият ми парфюм е Шафран и Роза на Рефан,но кой е Оригиналът?!?
Търся по-нотките,но точно кой е незнам.
Пръснах на ръката и след изпушена цигара - Тютюн....
Представете си,още колко по-тежко стои.
Сансиро са ми най-добрите аромати,следавани от Парфен.

# 67
  • BG-DE
На Сансиро явно обаче трябва тест на кожа, тук в темата съм чела много прекрасни неща за версията им на Good girl и онзи ден я пробвах но върху мен след 5 минута се разви меко казано ужасно. BTW ако някой се интересува от техните аромати в парфюмерия Тити до Центъра по хигиена има доста голям избор, 50мл са 14лв.

# 68
Любимият ми парфюм е Шафран и Роза на Рефан,но кой е Оригиналът?!?
По описание много ми прилича на Noir de Noir на Tom Ford,погледни го

# 69
  • BG-DE
Днес ще гледам да мина през Рефана на Тунджа и ще питам, дамата там онзи ден ми каза на всеки какво имитира но забравих, разбира се 😊 тогава взех Sandy rose, което е имитация на Les Sables roses на Луи Вютон.

# 70
  • Lost in a fairytale ...
Днес ще гледам да мина през Рефана на Тунджа и ще питам, дамата там онзи ден ми каза на всеки какво имитира но забравих, разбира се 😊 тогава взех Sandy rose, което е имитация на Les Sables roses на Луи Вютон.
Е от няколко месеца го имам този парфюм и чак сега разбрах какво имитира...
Не ми харесва, между другото. Твърде много роза, изобщо не зная как съм го взела Simple Smile

# 71
  • София
Е от няколко месеца го имам този парфюм и чак сега разбрах какво имитира...
Не ми харесва, между другото. Твърде много роза, изобщо не зная как съм го взела Simple Smile
Като става въпрос за роза.... И аз избягвам парфюми с роза и круша

# 72
  • BG-DE
Не е лош, аз спонтанно го взех и, като виден розоман, мен розата не ме дразни но някак ми е много подобен на Роузес Ванил на Мансера, който имам. Сега ме заинтригувахте с тази Роза и шафран 😊
P.S. Да Noir de noir е питах, много е хубав 😊

Последна редакция: пт, 18 дек 2020, 16:35 от Menerva

# 73
А Windy rose  на Рефан на кой наподобява?

# 74
  • BG-DE
Мисля, че  Rose des Vents  на Луи Вютон.

Общи условия

Активация на акаунт