Сполучливи имитации на маркови парфюми - 36

• 72 714
  • 747
  •   1
Отговори
# 75
Мисля, че  Rose des Vents  на Луи Вютон.
Много благодаря. Тествах преди време тази серия, но беше доста отдавна. Помня, че някои от парфюмите наистина бяха доста пипнати.

# 76
  • Бургас
Здравейте. Ние предлагаме т.е ММ е бръснар и предлага на своите клиенти и парфюми. Имитация 1:1 и много дълготрайни . Парфюмите са от Търция. Женски не съм ползвала понеже не е взимал ( трябва да ги пробвам де ) , но мъжките са уникални .

Последна редакция: сб, 19 дек 2020, 18:58 от bubanka

# 77
Да не са тези парфюми,които продават по улиците и пазарите,за 5 лири.
На снимката поне при мен нищо не се вижда.Каква марка са?

# 78
И при мен не се чете.

# 79
1:1 е прекалено смело изказване!
За да можете да го твърдите трябва да сравните оригинал и имитация и да имате и доста добро обоняние. И под оригинал не визирам ментаците дето ги рекламират от фалирала парфюмерия, а купени от оторизирани представители. То е ясно че ако сравняваш менте с менте всипките ще миришат 1 към 1.
Разбира се че всеки, който си хвали стоката ще каже така, но ние тук във форума съвсем не сме паднали от Марс, нито сме от тези дето вярват че има "тестери" на Диор и Шанел по 40-50-60 лева. Ако искате истински да предизвикате интерес определено ще трябва да се постараете повече от "тука има едни парфюмчета от Гърция" и размазана нечетима снимка. Може да обичаме имитационната парфюмерия, но 18 лева определено бих дала за нещо по-добре рекламирано и вдъхващо доверие от вашият пост. Парите не растат по дърветата, а ние в темата пък съвсем не сме поникнали от последния дъжд.

# 80
  • Бургас
Здравейте. 1-во: Не съм в този сайт за да рекламирам какво продаваме ( не се регистрирах с такава цел ) 2-ро Нова съм във форума и да Ви кажа много много не ги раЗБирам Simple Smile
Sansiro e марката . Ще кача и нова снимка . Парфюмите са си качествени , особено трайни ( това е изпитано) за мен лично миризмите са ги докарали. Не съм ползвала женски , не е зареждал ММ , но мъжките си заслужават.
Качвам отново снимки , този път ще внимавам с формата
Скрит текст:

Да не са тези парфюми,които продават по улиците и пазарите,за 5 лири.
На снимката поне при мен нищо не се вижда.Каква марка са?
Здравейте. Не са от тези парфюми . Между другото ние не ги зареждаме от там т.е от Турция , зареждамеги от български доставчик. Хубав ден Simple Smile

Последна редакция: сб, 19 дек 2020, 09:16 от bubanka

# 81
И аз се учудвам  понякога на цените на имитациите.
Ползвам тези на Рефан в малките шишенца за да си ги нося в чантата, разхода ми е един път на 1-2 седмици по 1,80лв  да го напълня. Миришат хубаво и са много трайни, не виждам смисъл да са харча за реплики още повече.
Но съм си наложила да не ми стават страст парфюмите, защото ще тръгна от тук-там и ще стигна до неща, които не са ми по джоба Simple Smile

# 82
  • Варна
Въпрос на личен избор и мнение е последното. Предпочитам да дам 25-30лв. за имитация и то читава в случай,че цената на оригинала ми предизвиква колики. Така съм примерно с Том Форд. Много често купувам имитация и в последствие се сдобивам с оригинала и най-забавното е,че в някой случаи се имитацията ми харесва повече GrinningGrinning.

# 83
И на мен ми се е случвало имитация да ми хареса повече. Доста задобряха, но определено предпочитам наливните Рефан за по 1.80. Сменям ги често и така си задоволявам крастата да имам разнообразие. Вече установих че наливните на Рефан даже нямат нужда от капки, най-много 5, но и без тях са трайни и добри.
Последните които пробвах и ми харесаха бяха Idole и La Vie Est Belle Intensement. И двата бяха много приятни плодови и свежи. Simple Smile

# 84
имитации купувам, когато не бих дала пари за оригинал - т. е. оригиналът не ми е харесал толкова, че да го купя - ако съм безумно влюбена в нещо, цената не ме спира
предпочитам капсуловани имитации - и при оригинален парфюм не харесвам пълнещите се бутилки
снощи от скука отнесох черния кедър на джени глоу /надявам се на добър тамян/ и италианската кожа на джъст джек /тусканската кожа на тф/ - и от двете успях да поръчам малки бутилки, което е чудесно
в момента са доста евтини имитациите в нотино, има бд и се плаща само 2 лв наложен платеж, но доста неща са изчерпани

# 85
Ако някой оригинал много ми харесва, но парфюмът е още нов и държи невероятно висока цена или изчаквам да падне или си намирам хубава имитация. Понякога дори се случва да се разубедя да купувам оригинала не защото не ми харесва, а защото преценявам, че нямам нужда точно от този парфюм. Но като цяло почти никога не съм изпръскала цяла имитация, бързо ми омръзват и ги подарявам или изхвърлям. Трябва да признаем, че има невероятно добри имитации, но от съображения за сигурност/никога не знаем, как ги произвеждат и какво съдържат/ ако реша да купувам имитация си вземам някоя изпитана марка.

# 86
  • Варна
На официалния сайт Сан Сиро от 50мл. има и по 11лв.
https://sansiro-bg.com/

Последна редакция: сб, 19 дек 2020, 13:22 от Nell999

# 87
Въпрос на личен избор и мнение е последното. Предпочитам да дам 25-30лв. за имитация и то читава в случай,че цената на оригинала ми предизвиква колики. Така съм примерно с Том Форд. Много често купувам имитация и в последствие се сдобивам с оригинала и най-забавното е,че в някой случаи се имитацията ми харесва повече GrinningGrinning.
Специално на ТФ имитациите са в пъти по-трайни🤗 Бях се засилила към Лост чери,но след като всички казаха,че трайността на оригинала е 2-3 часа ,че и по-малко..... си поръчах за НГ да ми я донесат от Париж във версия на Дивайн 🤭🤣🤣 заедно с един мъжки Ноар 😍

# 88
И аз се учудвам  понякога на цените на имитациите.
Ползвам тези на Рефан в малките шишенца за да си ги нося в чантата, разхода ми е един път на 1-2 седмици по 1,80лв  да го напълня. Миришат хубаво и са много трайни, не виждам смисъл да са харча за реплики още повече.
Но съм си наложила да не ми стават страст парфюмите, защото ще тръгна от тук-там и ще стигна до неща, които не са ми по джоба Simple Smile
Все едно аз съм го писала.
Съгласна и с мнението на Lale_Lili
Рефан ми харесват ,пълня си много любим аромат х 30 млн. ,а ако е неизпробван или за разнообразие си пълня х 10 мл.

Оня ден си напълних Либре по мнение на съфорумка от Рефан.
Напълних 10 мл.
Много е траен ,хубав и ще си го изпръскам с удоволствие.
Хем така няма да ми омръзне.
Пълня всеки път различен аромат х 10 мл. и съм страшно доволна ,ако аромата не ми допада ,да се чудя как да го изпръсквам и да хвърлям пари на боклука.
Ако много ми хареса ,пълня шишенце 30 мл.
Бързо ми омръзват ароматите и за мен е удоволствие да си ги сменям и всеки път да ми мирише на различно и според настроението.
Единствено си купувам на Elode - Claire ,който е 100 мл. ,но единствения аромат ,който няма да ми омръзне е този на рози.
А сега в Кауфланд е намален под 10 лв. за 100 мл.

# 89
Аз направо извадих тежката артилерия 😁😎😁
Tobacco Vanilla Refan 065 + есенция
Noir de Noir Refan 501
2 х По 250мл.
Дано си струва
Между впрочем VanessaDe ,коя е мацката от аватарът ти,прилича на Кайли Миноуг....
Нямам думи,за да ви Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт