Сполучливи имитации на маркови парфюми - 36

• 72 727
  • 747
  •   1
Отговори
# 90
  • BG-DE
Днес ходихме да пазаруваме от Кауфланд на Т.Каблешков и на входа щанд на Парфен, но радостта ми беше кратка оказа се, че са спрели любимия ми Love don't be shy на Килиан 😥 много харесвах техния вариант, близък и убийствено траен и Мартинез го имаха но беше много по-разводнен. BTW в момента имат промоция 25лв-100мл, 18-50мл и 12-30мл., продават само капсуловани.

# 91
  • Пловдив
Има ли сайт или страница на Парфен, където да има всичко налично?

# 92
Ех, така му се канех на Love don't be shy.
Жалко Sad

# 93
  • Варна
Пиши им във фейсбук. Малко е шматка младежа Grinning,но иначе е отзивчив и любезен. И при нас има Парфен в Кауланд Възраждане,но е зареден само с мейнстрийма. Нищо интересно за съжаление.
   Мартинез пък направиха магазин в Кауланд Владиславово,което е супер удобно за мен,да не бягам и да се съобразявам със синята зона в центъра.
Ориентират се хората за Кауфланд пандемия няма Grinning.

# 94
Здравейте дами, знаете ли къде мога да намеря сполучлива и трайна имитация на Womanity на Mugler?

# 95
  • BG-DE
Принцеске, питай ги дали не могат с поръчка да ти доставят каквото искаш, аз питах за Наркотик Венус на Насомато и казаха, че ако го поръчам ще ми го доставят но, за съжаление, няма за кога. Womanity на Парфен, за мен, е най-добър иначе и на Рефан и на Заг са ОК.

# 96
  • Варна
Питах аз Grinning нали така се набълбучих с бидончета Нероли Портофино и Карат. Защото се оказа,че както ми ги обещаха 50мл. капсуловани ги имат само 125мл. наливни. Карат така и не го харесах,а оригинала го харесвам дори много. Избива ми някаква кисела нотка,която я няма в оригинала. Неролито ще го изпръскам със зор защото ми е супер нетрайно за разлика от това на Заг.

Womanity
на Мартинез го взех оня ден...Това чудо е отровно силно и трайно и утре ще го харижа на една тийнка да души околните:grinning:. Не знам защо ми напомня на Ейлиън,който много обичах едно време,но от няколко години ми докарва главоболие.

# 97
  • Стара Загора
Уоманити с 2 ръце съм за Гиза. Колежки които взеха, сега пак повтарят. Едната се пръска сутринта и отива след работа в 18 ч на маникюр, в салона я питат с Womanity ли е.

# 98
  • BG-DE
Леле, това е впечатляващо 😮 btw имам чувството, че нещо прецакаха оригинала, лятото го взех от немкото Парфимо и трайността му беше направо подсредствена 😖 нищо общо с това, което беше но в Г-я е много трудно да го намеря във физически магазин.

# 99
Имам два ролона на Гиза, както и парфюм, хубави са, но имам чувството, че стоят прекалено близо до кожата ми и почти не ги усещам. На Мартинез имам два парфюма, които усещам доста добре- имитациите на Мукалат и Табако Ванил. Чудя се дали при ароматите на Гиза не се получава така заради маслената основа или просто моята кожа не задържа аромат за дълго Simple Smile

# 100
Пиши им във фейсбук. Малко е шматка младежа Grinning,но иначе е отзивчив и любезен. И при нас има Парфен в Кауланд Възраждане,но е зареден само с мейнстрийма. Нищо интересно за съжаление.
   Мартинез пък направиха магазин в Кауланд Владиславово,което е супер удобно за мен,да не бягам и да се съобразявам със синята зона в центъра.
Ориентират се хората за Кауфланд пандемия няма Grinning.
Много сте зарибяващи ей ! Сега искам и аз, моля за линк към страницата че има няколко.
Днес си налях от Рефан Черната рокля на Герлен и Манифесто, което на една проба ми се различава доста от Роксана ?!?!
Иначе вчера си сложих любимия Ле парфюм на Баргело, много красиво стои, но ми е прекалено нежен за това депресивно и кално време навън. Не ми удря на спирт дори и на първото пръсване, страхотенннн. Като ида в Одрин ще си взема 2 от него, както и Линдердит ❤❤❤❤❤ Много хубави са и Мон Герлена ❤❤❤ и Клоито на ДП

# 101
  • Стара Загора
Маслата и аз мислех че не държат, но поне Сантал Рояла се усеща в цялата стая.

Мон Герлен също е хубав на Гиза.
Сега колежка поръча спрей.

Аз си пуснах New look, че нали го мислех. Ще пробвам и Sublime на Ерера, както и Коко Ноар. Поръчах си малки рол они, че се затрупа с много парфюми вече.

# 102
  • Пловдив
The Moon са пуснали My way. Или поне аз сега го виждам.

# 103
  • Бургас
На официалния сайт Сан Сиро от 50мл. има и по 11лв.
https://sansiro-bg.com/

Да , има и за 11,60 , но има и за 16 и 18 лв Simple Smile
Защо пишете само най - ниската Simple Smile

# 104
Аз направо извадих тежката артилерия 😁😎😁
Tobacco Vanilla Refan 065 + есенция
Noir de Noir Refan 501
2 х По 250мл.
Дано си струва
Между впрочем VanessaDe ,коя е мацката от аватарът ти,прилича на Кайли Миноуг....
Нямам думи,за да ви Благодаря!
Grinning Мацката е Annalynne McCord,голяма сладурана.Любимият и парфюм е Dior J'adore до колкото знам,но едва ли се пръска с имитации като нас Grinning
Нищо не казваш за парфюма,прилича ли на ТФ? Аз нямам достъп до Рефан сега,а ми стана много интересно,какъв ще да е тоя невероятен аромат.
Menerva ти щеше да го проверяваш,има ли резултат?

Общи условия

Активация на акаунт