Сполучливи имитации на маркови парфюми - 36

• 75 980
  • 747
  •   1
Отговори
# 210
Аз до сега нищо на Заг не можах да си харесам... уж ми миришат добре в магазина, като започна да ги използвам са някакъв ужас. На Рефан са далеч по- трайни и не толкова натрапчиви

# 211
Дами,имам малко странно питане.Дайте идея за имитация,която "мирише на пари"...Имам задача да издиря парфюм миришещ на пари,а де Satisfied

# 212
черната орхидея на тф - и за мъж, и за жена

# 213
Бубанка,имам го,и оригинала сме пробвали,но никак не ни мирише на пари,само дето струва доста пари Grinning Една колежка ме пита даже с какъв дезодорант съм,че и миришел на цветчета Joy Викам какъв дезодорант,какви цветчета бе,знаеш ли колко струва тоя парфюм Joy

# 214
  • BG-DE
Ами "миризма на пари " е много индивидуално като усещане 😊 за един е Шанел 5, за друг Гучи Блуум. Преди време моя приятелка определи любимия ми тогава Сюблим Балкис на евтинка миризмица 🤣 За мен, напр. най-финно и луксозно излъчване имат парфюмите с доза мускус, като Roses musc intense на Монтал но за друг сигурно ще е непоносим. Пробвай с някой Амуаж 🤔

# 215
  • Lost in a fairytale ...
На мен Baccarat Rouge ми мирише на пари - скъпо, луксозно, тежко ... А в началото изобщо не ми харесваше, миришеше ми на болница, но като захладня ми е 6, обожавам го. За на Мартинез имитацията говоря Joy

# 216
  • София
Някой пробвал ли е имитацията на Бакара Руж на Мартин Лайън?

# 217
  • BG-DE
Забравих да споделя, че днес ми дойде Нощния трезор от Flaconi.de. Бях забравила колко прекрасен, звънък и искрящ аромат е, BTW имитацията на Рефан е приказна и наистина прави леко излишно придобиването на оригинала 😊

# 218
Хм,трудна задача ще е.Амуажи имам три,Епик,Рефлекшън и Блосъм лов.Епик наистина се доближава до търсения от мен аромат,но другите са някакви посредствени за мен.
Бакара Руж наистина мирише на пари,но върху брат ми,върху мен мирише на препарат за комари Satisfied Марианка,точно на Мартин Лайън е този който споменавам,имам на още две марки,но...не е за мен този парфюм,не знам още колко имитации трябва да пробвам,че да се откажа да го тествам.
Навремето,преди 15-20 години,един познат се беше напръскал с някакъв парфюм на Картие,първата ми мисъл беше,че мирише на пари.Тежък,леко сладникав,ориенталски аромат.От тогава такъв парфюм не съм засичала,все нещо им липсва или пък много опушени.

# 219
Забравих да споделя, че днес ми дойде Нощния трезор от Flaconi.de. Бях забравила колко прекрасен, звънък и искрящ аромат е, BTW имитацията на Рефан е приказна и наистина прави леко излишно придобиването на оригинала 😊
Извинете за невежеството ми, но нещо не мога да разбера, какво е BTW ?

# 220
  • BG-DE
BTW-By the way (англ.)=между другото.Съжалявам, свикнала съм да го използвам и не се усещам 🙄

# 221
Кой номер е този от рефан?

# 222
На мен на пари ми мирише Ombre Nomade на Louis Vuitton. Наскоро си взех рефанската му версия и не мога да му се наситя. Труден парфюм е, но при мен беше любов от първо помирисване.

# 223
  • Пловдив
Здравейте.Чудя се дали Black orchid става за поръчка на сляпо.Като чета повечето го имат в колекцията си.

# 224
  • Пловдив
Категорично не. Ако е имитация, може да поръчате малко количество и да прецените. Всъщност е препоръчително. За мен е адски неприятен. Меко казано.

Общи условия

Активация на акаунт