Сполучливи имитации на маркови парфюми - 36

• 75 803
  • 747
  •   1
Отговори
# 360
Момичета, препоръчайте сладък,ванилов аромат на Гиза,който да поръчам ?💗

# 361
Момичета взех си Back to black by Kilian на Гиза - ами какво да ви кажа аромата е доста нестандартен усеща се тютюна,сладки череши и малко повече мед но не прекален - не е моя аромат обаче и затова май ще го пускам в размените

# 362
  • Пловдив
Здравейте.Интересувам се тези от вас които са ползвали парфюми на Eyfel как ги определят като трайност.Ако може споделете някой който може да изкара 8ч.

# 363
Здравейте, следя ви от много време и искам да попитам за Гиза маслата. Търся  парфюмно масло което е унисекс с мирис тежък които се усеща като мъжки парфюм, но млади дами го носят. Това е най точно описание коетоо мога да дам. Много често имам клиентки (личи си че разполагат с пари) с такъв парфюм и просто ми е неудобно да ги спра и да разпитвам за парфюм 😊😊😊😊

# 364
  • Пловдив
Попитайте. Аз съм спирала непознати по улицата за да питам. Не ме е срам. За клиентки пък да не говорим. Имам много такива, които харесват Tobacco Vanille. Може да тествате него, ако го имат Гиза. Поне ми звучи като да е такъв тип. Или Черната орхидея?

# 365
... които харесват Tobacco Vanille. Може да тествате него, ако го имат Гиза. Поне ми звучи като да е такъв тип. Или Черната орхидея?
И аз точно за Табако Ванил се сетих и за Black afgan на Насомато. И мен са ме гонили два пъти да ме питат с какъв парфюм съм, докъто съм била с Табако Ванил.Доста се харесва от жените.

Последна редакция: вт, 12 яну 2021, 15:25 от Ре

# 366
афганецът не е най-атрактивният аромат за носене от жени

# 367
и аз така си мислях, докъто не започна често да ми лъха в мола от минаващи девойки. Оказа се голям хит Bowtie

# 368
М не Тобако съм го душиха на една турска имитация и ми се повдигаше от него, че даже ми бяха пръснали беше ужас не се измирисваше Аз харесвам много Кафе Интро ☺️

# 369
и аз така си мислях, докъто не започна често да ми лъха в мола от минаващи девойки. Оказа се голям хит Bowtie

пръскам го, но само хоум офис, не в компанията на хора (които не са от семейството) Joy

# 370
Montale Oud Night за мен е такъв аромат.Харесва ми как стои и на мъже и на жени и ми действа като афродизиак.Факт е ,че стана много масов ,но за мен си остава унккален.Не знам обаче къде има имитация.

# 371
rEvfti Бакара руж.За мен,точното описание на този парфюм.Не знам дали Гиза го имат

# 372
Благодаря ви, ще продължавам да го издирвам и когато го открия ще пиша. Следя ви винаги с интерес въпреки че съм фен на D&P, а отскоро на David Walker и не толкова на Заг и Рефан ☺️☺️

# 373
И моята поръчка от Гиза пристигна. Поръчах на сляпо - Опера, Ерба Пура, Кирке, Бакарат Руж, някакъв Султан, за мм Stronger with you на Армани. Тези които познавам и съм ги ползвала на Perfume Parlour са Кирке и Бакарат Руж.
С операта нещо не се разбрахме, бързо изчезна, странен аромат, ще я пробвам пак. Ерба Пура на Martin Lion ми харесва повече.Бакарат Руж не ми допадна на Гиза. Киркето е добро и трайно, точно това което познавам. Султана ми го взе ММ и неговия на Армани също го хареса.

# 374
Аз преди време работех за кратко на щанд на Ajmal в Парадайс и имат добри масла с точно такива унисекс аромати,но са скъпички,доколкото помня.
Продължавам да досаждам- Гиза имат ли нещо сладко на Килиан

Общи условия

Активация на акаунт