Сполучливи имитации на маркови парфюми - 36

• 75 661
  • 747
  •   1
Отговори
# 570
Може ли моля да пишете освен номера и името на парфюма което седи зад него.
Много хора в темата се интересуват и от двете. На мен лично тези номера не ми говорят нищо, а да търся в списъка отпред ще ми отнеме време.

# 571
Получих вчера поръчката от Дивайн и след проба вчера и днес вече мога да си напиша мнението

Coromandel е ЕДП версията, подобен, но не и пълна имитация за мен. Започва близко и носи вайба, но после го няма красивото развитие на оригинала и отчетливите нотки, омекотена версия на Коромандел ЕДП, повече мейнстрийм и не така разпознаваем. Оригиналът влачи при мен на една ръка разстояние шлейф и е с трайност 8+ часа, версията на Дивайн след час почти не я усещам, а и на работа днес никой не го отрази, въпреки смелото напръскване сутринта. Ще го изпръскам сигурно, но търсенето на добра имитация продължава и ще чакам 50% намаление на Eclat.de.
Angel Nova - това си представям под Тути Фрути...Много извън зоната на харесваните от мен аромати, много личи, по-малко малини, остава почти линеарен. Не мога да си обясня как може да е част от Ейнджъл линията. Много момичешки аромат, с голяма трайност на имитацията, едно леко пръсване на китката снощи заглуши напълно Шанела. Още съм на кантар за него, поне знам кой би му се зарадвал като подарък.

# 572
  • BG-DE
Е, така както го описа Ангела значи е близък до първообраза 😂 Днес точно пробвах Angel Nova и направо не повярвах на носа си, това нещо повече ми прилича на някоя Ескада отколкото на творение на Мюглер, в подобен дух е и La vie est belle Intensément но по един съвсем различен и класен начин.

# 573
Абсолютно и на мен Angel Nova на Заг ми напомня някаква Ескада и ми простее даже и за имитация,не ми е никакъв Angel...не е мой,даже и оригинала.

# 574
Ааа, първообраза ми е голям миш маш, тук си е само плодов, и аз си мислех колко ми прилича на някоя Ескада или Juicy couture.

# 575
Днес си взех имитация на Tom Ford Tobacco Vanille/ М43/  на Le Parfum.
Не познавам оригинала и не зная доколко е близък на него, но този е уникален -сладък, секси, плътен.Ясно се открояват тютюнът, ванилията , дори и нещо ликьорено усещам като вишна-череша. От обяд съм пръсната на китката и не спирам да я душа.Доволна!

# 576
  • София
Може ли моля да пишете освен номера и името на парфюма което седи зад него.
Номерата на Заг, които sani24 споменава са -
541 Alive Hugo Boss
546 Good Girl Supreme Carolina Herrera

# 577
  • густо майна Филибето
Какви разнопосочни мнения за Ангел Нова! Simple Smile Тъкмо се навия да го взема, и някое мнение ме разубеждава! Joy Ще трябва да го опитам!
Аз съм голям фен на Мюглер, негови са едни от най-любимите ми аромати. Ангел харесвам много, но върху друг човек. Върху себе си усещам много силно една медна нотка, другото ми убягва. А върху друг човек оставя прекрасен шлейф! (заг)

May Wаy e аромат, който в началото ме изпълва с възторг, и си мисля, че няма нищо което да ми хареса толкова, и след около час ми се гади от него и искам да го измия. В началото ми ухае възхитително на почти презрели пресни горски ягоди, а след това - онзи изкуствен аромат на грозде, който не понасям.

А имате ли си вече отявлен любимец, който не ви омръзва никога? Моят е на Заг - Мон Герлен. Не е близо до оригинала, но ми харесва много повече от него. Кои са вашите?

Последна редакция: сб, 06 фев 2021, 11:19 от Ljuboznatelna

# 578
  • Пловдив
За May way на Заг ли става въпрос ?

# 579
А знаете ли добра имитация на Bleu de Chanel и Acqua di Gio на Армани?

# 580
На мен най не ми омръзва La tulipe Заг, а от сладките парфюми - Illicit Jimmy Choo пак на Заг.

Особен е Angel Nova, някакси като го няма пачулито не ми бие и на мен на Angel. Точни сте, че е като някаква Ескада.

Понеже вчера ми дойдоха пробите и от Заг, и от Гиза, та като съм почнала да пиша, да се доизкажа съвсем.
Хареса ми и Gypsy water. Много хубава хвойна, изненадана съм. Помня, че по повод този парфюм имаше коментари, че миришел на "печени чушки", слава Богу, че не откривам такава нотка.
Харесаха ми и Moonlight in Heaven by Kilian - много нежно, но отчетливо манго, сладичко такова... не е зъбовад, а очаквах да е накъртващ.
Взех и Lady Gaga Fame - има хубава кайсия, но бързо се променя и става сладникаво-никакъв.
Baccarat Rouge 540  - мирише на бинтове и на горена захар. Все едно си се пръснал с Aquolina Pink sugar и е минала санитарката с хлора. На мен ми напомня на Aura Thiery Mugler, не знам защо, като аурата хич не е сладка, но някакси звученето...
Купих и други, но като че ли тези ми направиха най-голямо впечатление.

Наскоро от "Гиза" поръчах алдехиди, с идеята да ароматизирам спирта, който ползвам за дезинфекция на ръце. Хареса ми Allyl Cyclohexyl Propionate - с аромат е на сладък ананас, не много траен и недразнещ. Купих още сантал и нероли, но като че ли не са моите аромати.
А най-кофти беше С12 Лаурик Додеканал - уж миришел на чисто, а то ... ужас, натрапчив, особен, дразнещ аромат, не е на нещо чисто или на прано. Мазно нещо, не мога да го определя. Сложих във ВЦ, мъжът ми каза, че ще се облекчава навън ако продължавам.

# 581
Gipsi water на кого е и унисекс ли се води?

# 582
# 583
Gipsi water на кого е и унисекс ли се води?
Gipsi water на Байредо във версия на Заг взех като изле. Много свежа и чиста хвойна ,а същевременно е траен. Аз го дадох  на ММ и на него му стои префектно.

На мен най не ми омръзва La tulipe Заг.........
И на мен Лалето не ми омръзва, вече не помян колко пъти го купувах и за мен и за щерката Simple Smile

# 584
Zag рекламират във фейса 551 EP. като нов аромат Някой да знае, какво имитира?

Общи условия

Активация на акаунт