Сполучливи имитации на маркови парфюми - 36

• 72 789
  • 747
  •   1
Отговори
# 600
  • BG-DE
Много ти благодаря, а можеш ли да ми кажеш номера на Монтала от снимката, защото не го намирам в списъка 😔

# 601
Той е в унисекс списъка, 913. Само за розомани, в началото ми мирише много на българска роза от мускслчетата.

# 602
В голяма дилема съм... Искам двете Делини (и оригиналната, и Exclusif, защото не мога да преценя коя ще харесам повече) и се чудя дали да поръчвам на сляпо или да пробвам с някоя имитация първо.. Дивайн са пуснали на Делина - 693, дори е намален на 15 евро, а имаха само Ексклусиф досега. Еклат имат само Делина. Някой да е пробвал Делините от двата сайта?

# 603
Черното Narciso for her  и Narciso Pure Muck кои са най-добрите имитации? Благодаря предварително.

# 604
  • Стара Загора
Фльор Муск за мен е свежа пролетна роза с розови божури. Плътни, натежали от цвят и окъпани от сутрешното слънце с капчици роса. Да, розата напомня на българска, но не е онази тежката и мазна от мускалче. Не познавам никоя реплика. Говоря за оригинала. ❤️

# 605
  • BG-DE
Margolotta, много благодаря, не се сетих да погледна там 😊 Аз имам Делината на Екла, много хубава роза 😍 с добра трайност, доколкото помня оригинала, защото само веднъж съм го тествала, е доста близка. Фльор мъск на НР днес пак го тествах и явно няма да го взимам, макар че имам код за намаление от Flaconi.de 😔 парфюмната вода определено върху мен мирише на омекотител, а тоалетната, която много повече ми хареса, ми е с трайност точно 5 минути, ама буквално. Напръсках се обилно с тестера и докато идем до паркинга вече нямаше никой 😞

# 606
  • Стара Загора
И на мен тоалетната ми е слаба и не трайна. Божурите бяха доста леки. Аз и през лятото я тествах, но въпреки това не пожелах повторна проба. 😊

# 607
Както обещах се включвам за мнение за имитацията на ЛЮБИМИЯТ 💗 Angel Muse на Гиза - без забележка ! Ужасно близък до оригинала, почти нервзличим. Топъл,вкусен и траен - около 5-6 часа осезаемо се усеща на моята кожа, която не държи аромати. Мнооого съм доволна.

Под кой номер е този парфюм? Simple Smile Благодаря предварително.

# 608
  • София
D253. Защо ли са тези списъци на първа страница? Thinking

# 609
Явно за красота. Bowtie
Аз ли нещо бъркам в търсенето, или все още никой не е направил Libre intense?

# 610
След проучване установих Тм Форд не е моята марка, всички аромати ме карат да ми се повдига и ме боли глава. Поръчах на Гиза и орхидеята черната така хвалена 😪 плаче ми се, Ирис Ноар е малко по добре, но и то не е моето поне го понасям и ще си го изхабя. Та стигнах до извода, че монтале са моите парфюми, но къде освен Гиза има имитации на тази марка 🙄

# 611
  • Пловдив
Като ми пръснаха за пръв път Черната орхидея и на мен ми се ревеше 😁😁

# 612
  • Пловдив
Обожавам и черната орхидея и тобако ванилията...отровни,  удрящи те в мозъка парфюми, които не могат да се забравят...White Patchouli и  Orchid Soleil имат ли добри имитации?

# 613
Момичета, някой пробвал ли е имитацията на Заг на Narciso Poudree? Търся си аромат, който да мирише на омекотител и чисто пране и от ревютата във fragrantica ми се струва, че Narciso Poudree ще ми хареса.

# 614
Христина Колева-номерът е D253c,а дрехите ми миришат уникално. Много добро попадение, наистина.
Аз имам питане - някой добър парфюм с тиаре ? Влюбих се в аромата на този душ-гел и подозирам,че е заради тиарето. Препоръчайте нещо 💗

Общи условия

Активация на акаунт