Парочистачка - избор, мнения, съвети - тема 2

• 127 527
  • 781
  •   2
Отговори
# 450
  • Бургас
Ние не сме модератори, за да местим каквото и да било. Евентуално потребител може да си изтрие/редактира мнението до не знам колко часа беше.
И понеже темата е за парочистачки, счетох за необходимо да уточня това за FC 7, защото ще започне едно лутане и заблуждение на тези, които търсят мнение за парочистачка. А парочистачката е най-хубавото нещо, което може да има едно домакинство. Мое мнение.

# 451
Абсалютно съгласна съм за порачистачката.
Оставете си мнението за другия уред, не го трийте.

# 452
Ние не сме модератори, за да местим каквото и да било. Евентуално потребител може да си изтрие/редактира мнението до не знам колко часа беше.
И понеже темата е за парочистачки, счетох за необходимо да уточня това за FC 7, защото ще започне едно лутане и заблуждение на тези, които търсят мнение за парочистачка. А парочистачката е най-хубавото нещо, което може да има едно домакинство. Мое мнение.

Мхм, тогава предполагам и аз мога да пиша след някои от мненията ви, че са грешни, просто за всеки случай да не вземе някой да помисли, че пък може да има някаква полза в тях? Или темата вече стана малко неудобна и да не задавам повече такива въпроси.

# 453
Вярно е, че темата е за парочистачки, но се включих с мнение за ПОДОЧИСТАЧКАТА на Керхер FC7, защото я имам и мога да дам мнение за нея. Толкова е далеч от "мажещ моп", че въобще няма какво да се коментира, а то е и ясно като се види как работи, ако човек търси машина за чистене на под.

В същото време имам и парочистачка на Керхер SC3. За моите нужди вкъщи и начин на почистване, тя е излишния уред. Почти не я ползвам, а за каквото съм я ползвала не бях особено впечатлена.

Та спорът може би е излишен. Всеки си представя чистенето по различен начин, живеем в различен тип жилища, така че предполагам за всеки уред има място под слънцето.

А това, че намесихме подочистачка сред парочистачките може да се окаже полезно за хора, които търсят уред предимно за почистване на твърд под. Когато аз навремето търсех информация и впечатления - не намерих.

# 454
Добра е разбира се, парочистачките също са полезни но просто не се препоръчват за ламинати, а у нас има много такива. Да и аз съм изумен но се оказва, че съвършенното оръжие за почистване, избавлението и изкуплението, светлината на спасението - парочистачката всъщност не е безапелационно най-добра за всичко(като почти всяко нещо на този свят) има си слаби страни наред със силните. Та затова избрах подочистачка.

# 455
Моя ламинат го чистя с парочистачката откакто я имам. Няма проблеми никакви.

# 456
Моя ламинат го чистя с парочистачката откакто я имам. Няма проблеми никакви.
Каква парочистачка ползвате?

# 457
# 458
Ами зависи колко качествен ви е ламината. Когато бяхме под наем толкова скапан ламинат бяха сложили, че аз дето съм мила пода три пъти в годината и пак се разду на места и се скапа. Сега вкъщи няма проблем нито с парцала нито с парочистачката. И ако един човек си е свикнал с тонове препарати да си почиства е нормално да не му допадне парочистачката. Аз не издържам в банята да търкам с доместос или др вредни за дишане препарати. Задушавам се и после само кашлям… също така имам малко дете не искам да ми диша вредни препарати нито в кухнята или където и да е . Сега зимата колкото и да се проветрява не може да се измирише добре .. всеки сам преценява вече с какво ще му е от полза уреда. ако И прахосмучеше и не се променяха др характеристики щеше да е идеално…

# 459
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
Купих си преди няколко месеца Кархер SC4 , много съм доволна.
Искам да попитам вие къде си държите парочистачката? Всеки път ли я прибирате в кашона?

# 460
Не, намерих и скришно място под дивана, когато е разпънат.

# 461
  • Бургас
Моята я държа зад вратата на спалнята. От време оно, когато децата бяха малки и блъскаха вратите със замах, там стоеше прахосмукачката и играеше ролята на стопер. Сега парочистачката и прави компания. Място за повече уреди там няма, уви.
А защо пазите кашона? За гаранцията не е необходимо да пазите кашона, освен ако няма да я изпращате някъде по куриер.

# 462
Здравейте!

Прочетох много хубави мнения за парочистачките на Керхер. Загледах се по тази, бюджетна е - https://vimax-karcher.com/parochistachka-karcher-sc-1-easyfix.html

Трябва ми основно за баня (плочки, фуги, смесител, душ), както и понякога за коридора (гранитогрес) и стаите (ламинат).
Смятате ли, че ще ми свърши работа?

# 463
Не, вземете си от по- новите. Тази не става.

# 464
  • София
Кои са по-новите, може ли един уред да свърши работа за плочки, ла инат, баня и прозорци... Ако не какви отделни уреди препоръчвате? За сега най-спешно май ми е за прозорци, след строеж, които не ми се чистят много съвсем ръчно и с мн търкане😂

Общи условия

Активация на акаунт