Парочистачка - избор, мнения, съвети - тема 2

• 125 307
  • 781
  •   1
Отговори
# 750
Да, 4- ката е страхотна.

# 751
  • София
Имате ли впечатления за този модел:
https://www.ozone.bg/product/parochistachka-aeno-sm1-1000w/?gad_ … 5zBRoCQasQAvD_BwE

Аз имам тройката на Керхер, но нещо не ми е удобна за съхранение, а ми трябва основно за пода и този вариант ми се струва много удобен

# 752
Здравейте,
Някой ползвал ли е парочистачка KARCHER SC 2 Deluxe? Нужна ми е са малко жилище. Ще съм благодарна за мнение.

# 753
  • у нас
Здравейте,каква е разликата между Karcher KST 2 и  Karcher - SC 2 EasyFix?Разлика в аксесоарите и функциите не намерих,единствено в абревиатурата  и  цената.

# 754
  • Бургас
KST2 е със стария подов накрайник.

# 755
  • Стара Загора
Здравейте, с SC4 съм, обаче имам проблем. След 6,7 минути дръжката ужасно започва да пари. Аз ли не правя нещо като хората или самата парочистачка има проблем?!

# 756
  • Бургас

Вижте дали уплътнението 2 е на мястото си.

# 757
  • Стара Загора
Благодаря, ще погледна.
p.s. Няма.... Ще отида утре да купя.

Последна редакция: чт, 19 сеп 2024, 16:10 от Magnum

# 758
Здравейте и аз от няколко дни съм с SC4 и при мен доста пари. Какво е това уплатнение и отделно ли трябва да се закупи при положение, че е нова. Също искам да попитам по-опитните с този модел… толкова ли много трябва да мокри ламината? Пробвам най-силна степен и по-лека съответно… е 10 мин чакам да изсъхне което е страшно неудобство. Чак ме хваща яд, че бързах да я взема🥺

# 759
И моята SC4 много мокри и минават след това с кърпа.

# 760
Здравейте и аз от няколко дни съм с SC4 и при мен доста пари. Какво е това уплатнение и отделно ли трябва да се закупи при положение, че е нова. Също искам да попитам по-опитните с този модел… толкова ли много трябва да мокри ламината? Пробвам най-силна степен и по-лека съответно… е 10 мин чакам да изсъхне което е страшно неудобство. Чак ме хваща яд, че бързах да я взема🥺
Първо нека загрее хубаво, след това пръснете в мивката докато излезе само пара и дейсвайте. И пак мокри,  но една идея по-малко.

# 761
Първо нека загрее хубаво, след това пръснете в мивката докато излезе само пара и дейсвайте. И пак мокри,  но една идея по-малко.

Изчаквам около 5-6 мин, макар че пише 4 мин. Ще изпробвам това с мивката, но не мисля, че ще има кой знае какъв ефект и какви следи оставя ужас. Направо я продавам. Страшно разочарована съм, а толкова хвалби…

# 762
Аз имам 2-ка. Ако имате индикатор с лампички, когато  водата е загряла тогава едната лампичка изгасвна - жълтата ,  пръскате в началота над мивката или в банята. Излиза малко вода и тръгва парата.  Минавам повърхностите, при мен няма такова мокрене.

Последна редакция: вт, 24 сеп 2024, 11:37 от Пролетно цвете

# 763
Аз имам 2-ка. Ако имате индикатор с лампички, когато  водата е загряла тогава едната лампичка изгасвна - жълтата ,  пръскате в началота над мивката или в банята. Излива малко вода и тръгва парата.  Минавам повърхностите, при мен нямта такова мокрене.

Да, има индикатор в зелено, който след 4 мин спира да премига и остава в зелено. Това ще рече, че е готова за употреба.Явно се нях пренавила прекалено много

# 764
  • Бургас
Възможно е ръкохватката да е дефектна, не е невъзможно. Занесете я в сервиз да я погледнат. Не е нормално да пари.
За мокренето ако много задържате над повърхността може да остава по-мокро. Все пак парата кондензира върху повърхността. Използвайте по-ниската степен за ламинат и не се застоявайте на едно място, а движете парцала. Аз лично ако не искам да става много мокро от време на време спирам да пускам парата и само движа кърпата. Все пак тя е напоена и гореща.

Общи условия

Активация на акаунт