Парочистачка - избор, мнения, съвети - тема 2

• 125 287
  • 781
  •   1
Отговори
# 765
Здравейте! Може ли с парочистачка да се почиства душът в банята, батериите?

# 766
Аз ги почиствам. За сега нямам щети по тях. Имай предвид, че моите са 8 годишни и ако се повредят, няма да ме е яд да ги сменя.

# 767

Другата седмица в Лидл пускат парочистачка. Моля за мнения, дали ще върши работа?

# 768

Другата седмица в Лидл пускат парочистачка. Моля за мнения, дали ще върши работа?

Аз съм изключително доволна. Взех я от ЛИДЛ на Ломско за 90 лв., там има доста неща постоянно (извън промоциите им). Чистя всичко с нея. Изчистих шоколад на 2 години от седалката на колата за буквално 5 мин, готварската печка при свекърва ми - беше правила някакво сладко преди 1 месец и така се беше разтекло, че след 2 часа търкане не беше успяла да премахне почти нищо... Е, за 10 мин. изчистих цялата фурна (отвътре и отвън) само с парочистачката. Общо взето няма нещо, което не чистя с нея. Не съм опитала само с хладилника... Все още. Все пак не е професионална, нито скъпа, но за моите нужди върши повече от перфектна работа. Имам и деца, и животни, минавам с нея пода. Почиствам прозорците... Така че, аз съм с 2 ръце за.

# 769
  • София
Здравейте!
 Извинете ме, моля Ви, че нахлувам с въпрос. Без да съм изчела всички публикации...
Спешно търся решение на проблем.
 Синът ме се оказва с алергия към плесен. Опитвала съм с различни препарати да почистя фугите на плочките в банята. Неуспешно. Отделно имам възпаление в раменните стави, някакво от месеци и не успявам да приложа силен натиск, търкане.
И под горният ръб на плота и мивката в кухнята има плесен. А офертата на фирмата изпълнител е безбожна. За почистване, импрегниране... Там също опитах с какво ли не.
 Детето не влиза в банята. Но до кога?! Звънях на почистващи фирми... С химия и не е сигурен резултата, освен, че ще е обгазяване... Място не си намирам от безсилие...
Според Вас с парочистачка ще може ли да се почисти? Отново фугите да са бели и в дълбочина чисти от гъбички? Тази от Лидъл достатъчно мощна ли е? С фирма?
Благодаря Ви!

# 770
Здравейте!
 Извинете ме, моля Ви, че нахлувам с въпрос. Без да съм изчела всички публикации...
 Синът ме се оказва с алергия към плесен. Опитвала съм с различни препарати да почистя фугите на плочките в банята. Неуспешно. Отделно имам възпаление в раменните стави, някакво от месеци и не успявам да приложа силен натиск, търкане.
И под горният ръб на плота и мивката в кухнята има плесен. А офертата на фирмата изпълнител е безбожна. За почистване, импрегниране... Там също опитах с какво ли не.
 Детето не влиза в банята. Но до кога?! Звънях на почистващи фирми... С химия и не е сигурен резултата, освен, че ще е обгазяване... Място не си намирам от безсилие...
Според Вас с парочистачка ще може ли да се почисти? Отново фугите да са бели и в дълбочина чисти от гъбички? Тази от Лидъл достатъчно мощна ли е? С фирма?
Благодаря Ви!

У нас с нея чистя, горе писах. Доста бързо става. Без химия. Лидлската според мен е достатъчно мощна.

# 771

Извинете, но не намирам в брошурата тази парочистачка. Има ли я в магазините тази седмица? Имам много подобна (вероятно е същата вътре) Daewoo DMO160 и върши добра работа за парите си. Задръсти се за около 3 години.

# 772

Извинете, но не намирам в брошурата тази парочистачка. Има ли я в магазините тази седмица? Имам много подобна (вероятно е същата вътре) Daewoo DMO160 и върши добра работа за парите си. Задръсти се за около 3 години.

Обикновено в ЛИДЛ на Ломско поддържат асортимент стоки, които предлагат по принцип. И аз не я намерих в брошура тогава, но моя приятелка си пазарува от Ломско, каза, че има много бройки и наистина - имаше извън брошурите. Така че, опитайте там.

# 773
Здравейте!
Благодаря Ви!
По принцип мухъл се чисти с доместос или САВО пръскаш с маска  ,очила и ръкавици и изчезва.  След това проветряваш и миеш.
Сега видях,че чистят и с паста за зъби,но не съм пробвала.

# 774
Здравейте!
Някой дали продава на части Silvercrest SDM 1500 D3, това е вариантът 2в1. Трябват 2 неща, които свекърва ми изгуби? Свързах се с официалният сервиз, но в момента ги нямат налични.

# 775
Здравейте. От къде да си купя две четки за керхер на по-нормални цени? Не ми се дават 100лв за две четки. Едната кучето изяде а другата децата ми я изгубиха

# 776
Следи сега по промоциите за черния петък, дали някъде ще се появят намалени. Мисля че намаленията вече започнаха.

# 777
  • Бургас
А кои две четки се търсят?

# 778
В Temu, AliExpress и тн има на прилични цени.

Здравейте. От къде да си купя две четки за керхер на по-нормални цени? Не ми се дават 100лв за две четки. Едната кучето изяде а другата децата ми я изгубиха

# 779
Двете малки четки търся.

Общи условия

Активация на акаунт