Био/ органична и натурална козметика - тема 8

• 71 288
  • 756
  •   2
Отговори
# 255
Някой ползвал ли е био козметика при тъмни петна по лицето, появиха ми се от бремеността и сега незнам какво да правя Sad . Кое би имало ефект 😕

# 256
Някой с мнение за  immortelle на wooden spoon?

# 257
  • Варна
Аз съм го ползвала и за мен е много добър маслен серум.
Със смесена кожа съм, лятото е по-скоро мазна и тогава го нанасям само нощем. Добре подхранва кожата, оставя я гладка и мека.

# 258
А масло от Шипка?

# 259
Маслото от шипка на Wooden spoon точно е невероятно. С нормална кожа съм и го ползвам зимата. Става ми изгладена, сочна, много здрав вид... приказка е😏
И на Алтея е хубаво, но тяхното в пъти повече ми харесва.

# 260
  • Варна
Не съм пробвала това на Wooden spoon, но след днешната дискусия подготвих една поръчка от сайта. И без това трябваше да позаредя някои продукти, а за други само си търсех повод.

# 261
Не съм пробвала това на Wooden spoon, но след днешната дискусия подготвих една поръчка от сайта. И без това трябваше да позаредя някои продукти, а за други само си търсех повод.
И аз от два дена задавам въпроси на всичко ми отговориха да колкото мога а, много съм доволна от консултацията и вниманието и насъбрах много неща в количката за мен и бебка.  Дано остана доволна и от продуктите🥰

А ползвал ли е някой някакъв измивен гел/пяна за лице?

Последна редакция: сб, 29 яну 2022, 14:08 от snejanks09

# 262
  • София
Така и така сме на тема Wooden spoon - аз искам да похваля бебешкото им кремче за бузи и устни. Заради здравословен проблем, напоследък кожата ми стана ужасно суха - ръце, пети, бузи, устни. Толкова суха, че стана на рани, бели се, кърви. Бебешкото кремче единствено успя да се справи с проблема. Аз имам и проблем със съставките на повечето козметични продукти и е плюс на бебешката козметика, че е доста пречистена. От кремчето слагам и на дъщеря ми и на нея ѝ се отразява много добре. Сега като ви чета, се реших да пробвам и маслото от шипка. Мисля, че помагаше при суха, зряла кожа.

Последна редакция: сб, 29 яну 2022, 21:25 от heartseasee

# 263
Шипката е анти ейдж, мда.

# 264
  • Варна
Беше време за нов измиващ гел за лице, защото моят привършва.
В момента съм с този на АлтеяНо нещо не ми се ще да го повтарям. Мислех си за Морава, но ще го оставя за момента, в който приключа наличните шампоани и маски за коса и ще се запася с всичко наведнъж.

В крайна сметка поръчах от Етерина. - Бях ги набелязала от известно време, та сега се спрях още на слънцезащитата им, както и на пълна грижа за лицето. Дано се спогодим.
Ако сте ги ползвали, ще съм благодарна за мнение.

# 265
В момента ползвам кастилски измивни гелове за лице на Dr. Bronner's, от Зоя.бг. Страхотни са и изключително икономични.
Преди това ползвах течните сапуни на Алтея, от които също съм доволна.
Последните ми открития от Зоя.бг са пудра за лице, основа за пудра и пудра, която прикрива синкавите участъци под очите. Някой път ще дам линкове. Кожата ми е много чувствителна и не мога да ползвам стандартни фон дьо тени и пудри. А тези от Зоя са на основата на слюда мисля, не дразнят кожата ми.

# 266
На коя марка е пудрата?

В момента ползвам кастилски измивни гелове за лице на Dr. Bronner's, от Зоя.бг. Страхотни са и изключително икономични.
Преди това ползвах течните сапуни на Алтея, от които също съм доволна.
Последните ми открития от Зоя.бг са пудра за лице, основа за пудра и пудра, която прикрива синкавите участъци под очите. Някой път ще дам линкове. Кожата ми е много чувствителна и не мога да ползвам стандартни фон дьо тени и пудри. А тези от Зоя са на основата на слюда мисля, не дразнят кожата ми.

# 267
  • София
Аз от Зоя си взех един минерален фон дьо тен - като пудра е, на основата на слюда. Много ми допада - Lily Lolo е марката, имат доста цветове.

# 268
Ползвал ли е някой масло от карите като самостоятелен крем за лице? Или пък домашно правен крем?

# 269
И на мен ще ми е интересно да чуя мнения относно заместителите на кремове. Аз си правя маска с риц.масло, само, след това попивам два пъти с кухн.хартия и кожата е супер мека и гладка. Така че може да се ползва вместо крем
Аз се чудя с какво да заменя балсама за коса...

Общи условия

Активация на акаунт