Био/ органична и натурална козметика - тема 8

• 71 085
  • 756
  •   1
Отговори
# 330
Момичета, препоръчайте мляко за почистване на лице за суха и чувствителна кожа. Ползвала съм Логона, не ми хареса, четох положителни коментари за Алверде с роза. Предварително ви благодаря
Аз съм го ползвала, моята кожа е особено суха, заради хаши на лицето. Много ми люти не говоря за очите, пареше ми на бузите и после като шкурка си усещах кожата.
Може би е само при мен бил този ефект, но опаковката си седи неизползвана....

# 331
  • :)
Благодаря за мнението!🌷 Моята кожа също е много суха, на Алверде доста от продуктите съдържат алкохол, който допълнително изсушава
Момичета, препоръчайте мляко за почистване на лице за суха и чувствителна кожа. Ползвала съм Логона, не ми хареса, четох положителни коментари за Алверде с роза. Предварително ви благодаря
Аз съм го ползвала, моята кожа е особено суха, заради хаши на лицето. Много ми люти не говоря за очите, пареше ми на бузите и после като шкурка си усещах кожата.
Може би е само при мен бил този ефект, но опаковката си седи неизползвана....

# 332
Споделете мнение за продукти на Mossa и Biosolis

# 333
Здравейте, дали може да ми препоръчате дневен хидратиращ био крем за лице, който може да се намери в ДМ?

# 334
За dm не се сещам, на Алверде имат алкохол на челни позиции и мен това ме отказа от тяхната козметика.
Но ако може да е от SoPharmacy, сега ползвам този и ми допада Simple Smile

Може да видиш и серията Garnier Bio - кремовете им с лавандула са доста приятни, но хидратиращите не съм ги пробвала.

# 335
Много ти благодаря за отговора. След като родих кожата ми стана много суха, чак сърби и опъва. Правя си преди баня маслено почистване на лицето с рициново масло и масло от Алтея, и вечер си слагам комбинация от масла на Алтея. По принцип полазвам крем, който козметика прави, но за лятото и пролетта ми е тежък, лицето ми се поти от него, а имам нужда от хидратация.

# 336
В дм не съм виждала хубави кремове, там е масова козметика. Гарние са толкова нисък клас, че не бих си го причинила.
На колко години си и защо реши, че имаш нужда от хидратация, а не подхранване? Приемаш ли достатъчно мазнини?
И аз цял живот си я влача тази мега суха кожа, та затова те разпитвам.

# 337
За почистване на суха кожа - маслено почистване!
За дневен крем, но не от дм - wooden spoon.

# 338
За почистване на суха кожа - маслено почистване!

Абсолютно да! Правя го от 20 г.
За дневен крем над маслото предпочитам нещо с лек фактор.

# 339
Ами почистването с рициново масло и масла на Алтея не е ли маслено почистване?
Иначе вечер почиствам лицето с натурална розова вода и няколко капки масло от жожоба.
Не съм се замисляла да подхранване.
Не ям много мазнини. На 34 съм.

# 340
това маслено почистване като заместител на някакъв измивен продукт ли?

# 341
Ами почистването с рициново масло и масла на Алтея не е ли маслено почистване?
Иначе вечер почиствам лицето с натурална розова вода и няколко капки масло от жожоба.
Не съм се замисляла да подхранване.
Не ям много мазнини. На 34 съм.
Духче, точно такова си е. Аз го написах във връзка с въпрос на друга потребителка.
Snejanks09, като заместител на почистващ лосион, мицеларна вода, тоалетно мляко и т.н. Премахва перфектно грим и замърсяване, без да изсушава кожата.

# 342
Някой ползвал ли е олиата за почистване на Nuxe или Caudalie?

# 343
Пробва ли някой новото измивно за лице на wooden spoon?

# 344
Аз не съм го ползвала, но ползвам кастилски сапун на Доктор Бронер, препоръчвам.

Общи условия

Активация на акаунт