Био/ органична и натурална козметика - тема 8

• 70 659
  • 756
  •   1
Отговори
# 480
за щерката бях взимала Естествен кристален стик, въобще не беше доволна. аз пък съм супер фен на стиковете на сапунена работилница и по-специално този с лайм и бергамот ми е пристрастяващ.

# 481
Здравейте! Някой дали може да даде отзиви за новия крем на Wooden spoon с колоиден овес?

# 482
Аз май въобще не съм за тази тема, с корейски продукт. Къде мога да проверя този състав?
Всъщност мога да препоръчам силно за рани детския крем, жълтия, на Алтея органикс. Живея в чужбина, на когото и да съм подарила, обира овации.

# 483
  • In the land of Never Never
Аз май въобще не съм за тази тема, с корейски продукт. Къде мога да проверя този състав?
Всъщност мога да препоръчам силно за рани детския крем, жълтия, на Алтея органикс. Живея в чужбина, на когото и да съм подарила, обира овации.
Приложението skin bliss дава възможност да снимаш състава, да го качиш и ти дава анализ на съставките.
INCI Beauty - с бар код.

# 484
Здравейте!
Искам да попитам някоя от вас открила ли е марка за сенки за очи, пудри и тн без талк?

# 485
Здравейте, може ли да ми препоръчате слънце защитен крем с минерален филтър за лице и за тяло? За малко дете и за цялото семейство всъщност.

# 486
Духче, wooden spoon Simple Smile И двамата са светли, а големият като по-малък беше със суха “гъша кожа”. Никога не са се зачервявали или изгаряли с техните продукти. Нито пък аз. Ползваме ги от години.

# 487
Миналата година ги ползвах, но мн ми белее лицето от тях. За тяло са ок наистина. Може би просто трябва да си взема друг за лице. Ето този ми препоръчаха обаче го няма в търговската мрежа.

# 488
  • София
Здравейте, може ли да ми препоръчате слънце защитен крем с минерален филтър за лице и за тяло? За малко дете и за цялото семейство всъщност.
Cocosolis SPF 30. Страшно съм доволна. Аз го ползвам изключително за лице.
Алверде имат -в ДМ се предлагат също избор на слънцезащита. От тях също съм взела 30 ф-р за лице и тяло, но белее ужасно.

# 489
Здравейте! Този крем дали е подходящ за бременни и сега за мазане в това слънчево време?
https://www.zoya.bg/%D0%A8%D0%B8%D0%BF%D0%BA%D0%BE%D0%B2-%D0%BA% … %D0%B3%D1%80.8277

# 490
Става за бременни, но по-скоро го ползвайте като нощна грижа. За през деня ще е много мазен. Реално си е масло.

# 491
Благодаря! А може ли да предложите някой крем , който да е подходящ за през деня. Досега се мажех с SVR с фактор 50 , но  сега не смея да го използвам.

# 492
Защо не смеете да го ползвате Свр-то 🤔 по време на бременност трябва задължително спф през деня, че това слънце + хормони е = ужас

# 493
В крема SVR има вредни съставки, които сега се старая поне малко да огранича. Колебая се кой крем да си взема -City Cocoon  или Wooden spoon.

# 494
В крема SVR има вредни съставки, които сега се старая поне малко да огранича. Колебая се кой крем да си взема -City Cocoon  или Wooden spoon.
Кои според вас са "вредните съставки"?

Общи условия

Активация на акаунт