Пазаруване от Amazon - тема №93

• 68 356
  • 754
  •   1
Отговори
# 630
Сoronet, благодаря ти!

# 631
  • Luxemburg
Някой ползва ли амазон Фемили за споделяне на амазон Прайм между всички членове и как става регистрацията?

# 632
Има такова споделяне активно за Амазон.ком, когато имах платен Прайм в английския не работеше такава функция. Наскоро имам спомен, че ми се мерна обаче, че вече е активна опцията и за там, но за другите Амазон-и питай най-добре в чата на съпорта, защото ме съмнява, че няма тази опция.

# 633
  • Sofia
Здравейте,имам Kindle papperwite ,който се изключи и не се зарежда,пробвах да рестартирам бутона ,с различни кабели да заредя,но не се повлиява.Гаранцията му към амазон е изтекла.Има ли в България сервиз?Може ли да ме посъветвате нещо?

# 634
  • София
Някой ползва ли амазон Фемили за споделяне на амазон Прайм между всички членове и как става регистрацията?
Аз използвах в английския, работи си без грешка. Споделя се прайм доставката както и всички други включени в прайм пакета услуги.
Но за съжаление в немския не успявам да намеря такава възможност за момента.

# 635
  • София
Би трябвало да има сервиз, но по-добре питай Амазон.
Приятелка имаше подобен проблем и се беше свързала с Амазон май й казаха да им го праща. Изключваше се и не се зареждаше.
Ресетна го и се оправи.

# 636
  • Бургас
Здравейте,имам Kindle papperwite ,който се изключи и не се зарежда,пробвах да рестартирам бутона ,с различни кабели да заредя,но не се повлиява.Гаранцията му към амазон е изтекла.Има ли в България сервиз?Може ли да ме посъветвате нещо?

Ресетни го- натискаш бутона за включване в лявата му част, задържаш и бавно преминаваш към дясната, там пак задържаш и отпускаш! Аз така съм оправяла моя, дано и на теб ти е от помощ Simple Smile

# 637
  • Бг

Задръжте бутона за включване продължително време натиснат, като Киндълът трябва да е включен за заряд. И ако даде признаци на живот и го заредите, имайте предвид, за следващия път, че не трябва да го оставяте с напълно разредена батерия.

# 638
Дайте съвет - искам да поръчам едни аксесоари за баня от немския, но продавачът е нов от ноември 2020 с 3 оценки (2хубави и 1лоша), но е fulfilled by Amazon - чудя се да рискувам ли през него?

# 639
Момичета, търся някоя евтина прахосмукачка за майка ми. Рядко я ползва, обикновенно за 1-2 стаи. Дори и да е от складовете пак ще свърши работа. Ако мернете нещо около стотина лева ще съм благодарна да споделите.

# 640
  • Sofia
За 100 лв. по- добре купи оттук, няма смисъл да ѝ плащаш транспорта. Разгледай в техномаркет, технополис и др., има избор.

# 641
За 100 лв. по- добре купи оттук, няма смисъл да ѝ плащаш транспорта. Разгледай в техномаркет, технополис и др., има избор.
Ходих до няколко магазина и нищо не харесах от по евтините модели. Вече другите ми идваха скъпички. Да се ползва постоянно и за по голяма площ бих ги дала:)

# 642
  • Сф
Аз бих ти препоръчала базовите модели на Самсунг. Нашите имаха, сигурно 13-15 години изкара и накрая я дадоха на баба- още работи.
Аз също имах, моята изгоря след 5-6 години, ама пак доволно за тези пари.
Гледам в ТМ са по 130лв

https://www.technomarket.bg/produkti/prahosmukachki;b=SAMSUNG;l=60

# 643
  • София
Пробвах да поръчам от английския Амазон до адрес на превозвача в Германия, но не стана, тъй като продавач не е Амазон, а друга фирма. Явно, че ще става само за продукти, продавани само от самия Амазон.

# 644
  • Sofia
Зависи докъде изпраща външния търговец.

Общи условия

Активация на акаунт