Пазаруване от Amazon - тема №93

• 68 489
  • 754
  •   1
Отговори
# 315
  • Sofia
Моята дъщеря иска поредица с име Danganronpa, но за момента от английския не смея да поръчам. А в немския е на немски.

Има и на английски. Добави “english” в търсачката.

# 316
На Майнкрафт искаше книга. На английски. Аз в един момент изтръпнах, след като я поръчах, да не е на немски...нали от немски амазон, та ходих да гледам...на английски си беше.

Ето, изписва ми както на теб преди дни

За Трапезица - аз не твърдя, че амазон имат вина. На 28.12 просто отправих въпрос към тях, не рефунд! Питах ги, защото в темата не можеш да питаш, без някои персони да ти лепнат етикет, без да са наясно. Не съм искала нищо, освен инфо. Те решиха да върнат парите за доставката.
А днес пуснах рефунд, защото ми излезе отворена опция. Цъкнах да видя, а то веднага е изпратило заявка. Мислех че има следваща стъпка.

# 317
Според мен върви утре си я потърси в пощата ти по адрес. Може да има малка вероятност да е там. Амазон са коректни.

# 318
С б.пощи ли доставят? Не знаех. Мислех че с куриер..
Но не пречи да проверя. Мислех че ще звъннат, има телефон в адреса.
От Алиекспрес все са ми звъняли от пощата.

# 319
Етикет няма. Факти. Дано си я получиш. От друг сайт на мен ми дойде пратка,която десет дни не мръдна от Румъния по тракинг. Забавянето е повсеместно,сега заради вируса е особено натоварено. Амазон каква вина имат.
Ако пристига в пощите е друг въпрос,аз отдавна не поръчвам директно по точно тази причина.
И при мен е така от 22-ри пратката стои в Румъния , мисля утре да им пиша все пак плащаме сравнително скъпа доставка за да чакаме по над три седмици.

# 320
  • Sofia
Не знам за конкретните случаи, само споделям, че за първи път тази година ми закъсняват пратки откъде ли не. Испания, Англия, БГ..всички куриери са полудели. По всички международни сайтове има снимки на камари с пратки, забатачени къде ли не. Тази корона побърка онлайн доставките.

# 321
Амазон доставят всеки път по различен начин. Мои директни поръчки са идвали и с DHL, UPS, спиди, мбм експрес, с пощите. Божа работа как ще пристигнат и с кого.
Проверете си за всеки случай пощата. В момента всички са претоварени.

# 322
От бг поръчвах доста неща миналата седмица..никакво забавяне няма. Всичко е при мен. Три неща от емаг от 23.12...получени вчера и днес. От нотино и хиполенд днес, веднага са тръгнали към мен. Нямам усещане за забавяне.

ste1, при мен от 23.12 стои в Румъния.

Така е, да. Щях да пусна с превозвач и да ми излезе доставката евтина. Пуснах с доставка до БГ, именно защото мислех, че ще дойде по-бързо.

# 323
Куриерите в България нямат общо с тези в чужбина. Поне така съм чувала. При мен дори и DHL са правили сериозни издънки, като да загубят стоката ни, да ни докарат чужда стока и чак след месец да дойдат да си я вземат обратно...

# 324
  • София
А какво е тръгнала пратката от Германия?

# 325
С австрийски пощи. Лош вариант, доколкото разбрах.

# 326
  • София
Моята от френския амазон също стоеше от 23.12  до тази сутрин в Румъния, но на обед ми я достави куриер на In time. Имах tracking номер на UPS.

# 327
  • на Мелмак
Значи тогава аз да се поФаля - за две седмици ми пристигна пратка от Алито и то със Спиди Wink

# 328
За проба мушнах артикул със subscribe and save в кошницата,като избрах на два месеца доставка. Не съм поръчвала,изтрих го от кошницата. Има ли вариант да съм се абонирала? В акаунта на ,,абонаменти за прайм и др.,, не ми излиза нищо. Някъде другаде да погледна ли допълнително?
Благодаря!

# 329
  • Пловдив
В мейла тр.да ти дойде съобщение, ако си се абонирала.

Общи условия

Активация на акаунт