Пазаруване от Amazon - тема №93

• 68 445
  • 754
  •   1
Отговори
# 390
Днес в емаг мернах бански Desigual за смешни пари.

# 391
  • София
5-6 евро в амазон
https://www.amazon.de/-/en/gp/product/B0825PMW9H/ref=ox_sc_act_t … amp;creative=6742
28 лева в емаг
https://www.emag.bg/roxy-banski-early-rx-ot-2-chasti-s-kontrastn … =fam#16Y-Standard
Аз такива , подобни гледам Thinking

Последна редакция: ср, 06 яну 2021, 10:25 от Cabo San Lucas 40

# 392
Този бански дали го има в друг цвят,че с това електриково зелено много екстравагантно  и ще привлича внимание.
цък
Някой има ли го да пусне реални снимки

# 393
И аз се оглеждам за бански. Тъкмо щях да питам за предложения някакви Simple Smile Може и да не са от Амазон.

# 394
  • Sofia
Поръчвам от yoox.
Melissa Odabash, Karl Lagerfeld, Etro, Dsquared2, Saint Barth, Vilebrequin и подобни изпадат за смешни пари (на фона на реалните цени, де, не са по €10).  На изгодни Calvin Klein и Banana moon съм попадала в немския амазон.

# 395
# 396
Този бански дали го има в друг цвят,че с това електриково зелено много екстравагантно  и ще привлича внимание.
цък
Хубав цвят. Събирам погледите на плажа.
Скрит текст:

# 397
  • Варна
Поръчвам от yoox.
Melissa Odabash, Karl Lagerfeld, Etro, Dsquared2, Saint Barth, Vilebrequin и подобни изпадат за смешни пари (на фона на реалните цени, де, не са по €10).  На изгодни Calvin Klein и Banana moon съм попадала в немския амазон.
Shantal - може ли два реда за поръчването от този сайт, там не съм огрявала Simple Smile Много ти благодаря /сори за оф топика/

# 398
Относно бански вижте в triumph.de има -50% sale.

# 399
  • Sofia
Поръчвам от yoox.
Shantal - може ли два реда за поръчването от този сайт, там не съм огрявала Simple Smile Много ти благодаря /сори за оф топика/

И аз се извинявам, че не е точно по темата, но все ще е полезно на някой.

Доставят директно до България, с UPS. Често пускат безплатна доставка, без минимална сума на поръчката (иначе е 20-тина €). Плаща се с карта, PayPal.

# 400
Скрит текст:
Поръчвам от yoox.
Melissa Odabash, Karl Lagerfeld, Etro, Dsquared2, Saint Barth, Vilebrequin и подобни изпадат за смешни пари (на фона на реалните цени, де, не са по €10).  На изгодни Calvin Klein и Banana moon съм попадала в немския амазон.

И аз се извинявам, че не е точно по темата, но все ще е полезно на някой.

Доставят директно до България, с UPS. Често пускат безплатна доставка, без минимална сума на поръчката (иначе е 20-тина €). Плаща се с карта, PayPal.

Често пускат и допълнителни намаления на определени артикули. Аз се отразих със маратонки  Hogan  Simple Smile на по скъпите марки има попадения на добри цени.

# 401
  • София
Здравейте, някой да е ползвал този модел:
https://www.amazon.de/HadinEEon-Milchaufsch%C3%A4umer-Automatisc … in_2_img&th=1
Търся си уред за млечна пяна ...

# 402
  • София
цък
И сандалите му не са за изпускане. А и цветът им е универсален, изобщо страхотни са

# 403
# 404
Здравейте, някой да е ползвал този модел:
Търся си уред за млечна пяна ...

Аз си купих преди Коледа този уред за пяна за 15,90 евро от складовите сделки с допълнително намаление:
https://www.amazon.de/-/en/HadinEEon-Electric-Stainless-Automati … mp;ts_id=13910451
Доволна съм, чудесна пяна прави, единствено количеството мляко е малко- 160 мл. за едно пускане. Ние вкъщи сме 6 човека и отнема време да направим за всички мляко с пяна. Нов беше 29,16 евро. Препоръчвам го!

Последна редакция: ср, 06 яну 2021, 14:32 от Планинско цвете

Общи условия

Активация на акаунт