Пазаруване от Amazon - тема №93

• 68 395
  • 754
  •   1
Отговори
# 585
Току що съм получила нова. Затова споделих.
Според мен закриват. Звучи ми че до 10.02 ще има човек да връща пратките, а след това изобщо няма да има никой.

# 586
Здравейте!
Някой дали е ползвал подобен уред за премахване на черни точки Thinking
Понеже обмислям също да купя такова, най-вече за дъщеря ми, че тепърва ще се сблъсква с проблема на черните точки, препоръчвам ето това видео да се изгледа:
https://youtu.be/kffNE47-ad4
Мацката първо тества без да е отворила порите с парна баня - нищо не излезе. След като напари лицето хубаво обаче, машинката започна да си върши работата чудесно. И е най-евтината възможна, от Али, в пъти по-евтина от Амазонската. Има линк отдолу под видеото.

# 587
Някой да е засичал оферта за гифт карта или топ ъп в италианския амазон?
https://www.amazon.it/b?node=12128826031
Възможно е да не е активна за твоя акаунт.

С код APP10IT -€10 за първа поръчка над €30 в приложението

Ваучер за €5 отстъпка, ако се плати с Visa и направиш картата по подразбиране за поръчка с 1-Click.
https://www.amazon.it/adlp/visa1click/ Ваучерът ще се активира автоматично при следващата поръчка.

# 588
  • Пловдив
Рали, моето лично убеждение е, че е до кожа. При мен става всякак. При двете момичета никак. Едната е на 29, другата на 12. Кожите им са еднакви. Имаме уред за пара, стоят по 20 мин , каката и някакво мазило ползва за отваряне на порите и пак при нея не излизат. Дори и като ходим на хидрафешъл, където вакума е по- голям при нея пак излиза по- малко. Затова нека първо се пробва. При мен работи перфектно, но не при всяка кожа е така.

# 589
Съгласна съм, най-вероятно е така. Но в името на пробата, според мен поне да е по-евтиното Laughing  То видимо си дърпаше, не е било някакво немощно, та си мисля, че няма да е по-различно от амазонското...

# 590
Някой сработи ли се с новия сайт на Габиели?! Влязох в акаунта си, промених си успешно паролата (или поне така мисля). Регистрирах пратка от Германия и сега не мога да вляза отново. Писах мейл, на който вече 3-ти ден чакам отговор. Звъня на телефонния номер, но и там безуспешно - или е заето, или  "няма връзка с този номер".

# 591
Нещо имат проблем с регистрирането на пратки от Германия. Имам получена пратка при тях от 12-ти още, но не е отразена в профила ми.
И един друг потребител тука в сайта се беше оплакал, че има три неотразени, също от Германия.

# 592
Моят проблем е, че не мога да се логна.

# 593
  • Бг
Скрит текст:
Хайде и аз да се включа с мнение за Каприс. За мен пък си отговарят точно, може би зависи и от модела, но всичко, което съм взимала ми е ОК. Имам и боти, и ботуши, и затворени обувки, и сандали.
Единствено съм имала проблем с високите ботуши, с ширината на прасеца, иначе като номер всичко ми е било точно. Нося 38, толкова и взимам.
Последните ми две покупки са тези мокасини - https://www.amazon.de/gp/product/B07TDGZHFH/ref=ppx_yo_dt_b_asin … ie=UTF8&psc=1. Взех 39-ти номер, т.к. 38 беше изчерпан. Е, като дойдоха кракът ми хлопа в тях.
И другите са тези балерини - https://www.amazon.de/gp/product/B07T98XCJD/ref=ppx_yo_dt_b_asin … ie=UTF8&psc=1. Те са 38-ми номер, заспаха ми. Но се опасявам, че като ги понося определено време велурът ще се отпусне, и т.к. не са подплатени от вътрешна страна и те ще ми похлопват.
а за широк крак ли са или...?
Като чета на мокасините пише нормален.Аз съм с кокалче и затова толкова ги мисля...

Благодаря!

Мистик, да, аз съм с широк крак и ми пасват идеално двата показани модела.

Даринандия, аз промених паролата и на влизане нямах проблем с новата парола. Няколко пъти влизах и излизах от профила, проблем към момента съм нямала.

Последна редакция: пн, 18 яну 2021, 16:52 от Alexa_a

# 594
В новата версия на сайта паролата трябва да съдържа минимум 8 знака между които малка буква, голяма буква, число и символ. Моята стара беше само с числа и затова не можех да вляза. Промених я от "забравена парола" и успях да влеза.

Последна редакция: пн, 18 яну 2021, 17:26 от Greene

# 595

Още оправят нещата имаха технически проблем.
Пробвай пак смениш паролата.
Не е проблем каква е била старата парола ,а използването криптиране.

# 596
  • Варна
Влязох в новата версия на сайта на gabieli, но не виждам получените вече пратки. Не мога и да добавя нова пратка, защото формулярът не ми дава да избера държава, сайт и т.н. При вас така ли е?

# 597
  • Бургас
Аз току що регистрирах пратка от немския Амазон, без проблем само има едно поле със звезда категория от телевизор до мотор, а аз регистрирам обувки. В описание писах Обувки Rolling Eyes

# 598
Тамарис отговарят ли си на номера?

# 599
  • София
Тамарис отговарят ли си на номера?

Да!

Общи условия

Активация на акаунт