Пазаруване от Amazon - тема №93

• 68 365
  • 754
  •   1
Отговори
# 600
Тамарис отговарят ли си на номера?
Да

# 601
Аз току що регистрирах пратка от немския Амазон, без проблем само има едно поле със звезда категория от телевизор до мотор, а аз регистрирам обувки. В описание писах Обувки Rolling Eyes
Защо се занимаваш да регистрираш пратката?
Аз никога не го правя. Те сами го правят.

# 602
  • Бургас
За проба много рядко регистрирам пратки когато се сетя или са за по голяма сума.

# 603
  • София
Аз току що регистрирах пратка от немския Амазон, без проблем само има едно поле със звезда категория от телевизор до мотор, а аз регистрирам обувки. В описание писах Обувки Rolling Eyes
Представи си как никой не си регистрира пратките.....

# 604
много им е смотан новия "фейс" на сайта на Габиели..😤

# 605
Има отделна тема за превозвачите,напоследък е много обстойна и забавна.Препоръчвам!

# 606
и аз никога не регистрирам пратка, още повече не знам на колко ще ги разделят. Поръчвам повече от един артикул, а почти винаги са на отделни пакети Grinning

# 607
Няма смисъл от регистрация на пратките. В началото го правих, но почнаха те самите да не ми ги отразяват и да ги правят на нови поръчки. И просто спрях. Няма нужда просто.

# 608
Няколко пъти се спомена ,че има тема на превозвачите,защо не пишете там?Моля

# 609
Здравейте!
Някой дали е ползвал подобен уред за премахване на черни точки Thinking - https://www.amazon.de/dp/B0834SWBT5/ref=cm_sw_r_cp_apa_i_9gjbGb8 … ng=UTF8&psc=1

Заслужава ли си и върши ли някаква работа изобщо?

Върши работа, Но..при по-продължително ползване, всяка седмица по веднъж, след един месец порите ми, които по принцип са големи се...' отвориха', стояха ооогроомни, пълниха се много бързо и ...спрях да ползвам тази приставка, но в комплекта ми има други, те са ок, за мен.

# 610
  • София
Тамарис отговарят ли си на номера?
Зависи от модела -  потърси мнения за дадения продукт.
Купувала съм умалени боти - при размер 38, взех 39 и бяха супер.

# 611
  • София
Поръчах няколко артикула, през немския. Бански и джапанки. Е как всичките ще пристигнат с различен курс на Габко не знам. Grinning Даже банските на децата са една и съща марка, но разделени.
Това само като смешка го споделям и за да не е  мейл не по темата, препоръчвам джапанки.
Втора година вземам от тази марка, хубави са и много здрави
https://www.amazon.de/-/en/dp/B07WZM593N/ref=twister_B07X3V3FF5? … mp;th=1&psc=1
Има по 6-10 евро някои номера.
Ходя по 6-8 месеца с тях вкъщи, като домашни чехли ги ползвам, та здрави са.

# 612
Как се влизаше в амазон global store?
Сякаш преди имаше възможност от приложението или се бъркам?

# 613
  • Варна
https://www.amazon.de/-/en/dp/B07WZM593N/ref=twister_B07X3V3FF5? … mp;th=1&psc=1

Дали случайно не са леко умалени? Нося 39-ти номер, обаче 40-ти е на супер цена и не знам дали да рискувам.

# 614
  • София

Дали случайно не са леко умалени? Нося 39-ти номер, обаче 40-ти е на супер цена и не знам дали да рискувам.
Аз получих 39- ти номер , черни, точно 25 см са по дължина  ( вътрешната страна на джапанката където стъпва крака) . Това от ръб( пръсти)  до ръб ( пета). Ако може да служи за ориентир.

Общи условия

Активация на акаунт