Априлски мами 2021 - тема 3

• 50 791
  • 741
  •   1
Отговори
# 60
Светли празници, момичета! Нека Коледата донесе много здраве на вас и семействата ви! А Новата Година бъде изпълнена с много пухкави бебчета и весели моменти Hug Heart

# 61
Весели празници ,дано новата година ни донесе здраве и най хубавите бебенца

# 62
Весели празници и от мен Simple Smile Бъдете най- вече здрави, здрави бебенца да гушкаме всички на пролет, ражданията ни да минат леко и безпроблемно!

# 63
Весела Коледа, мамчета! Бъдете най-вече здрави, спокойни, обичани. Пожелавам на всички Вас и на себе си здрави и пухкави бебчета през пролетта! ❤

# 64
# 65
Весела Коледа, момичета! Бъдете здрави и лека бременност.
Колкото до тоновете на следващия преглед  началото на януари съм на тях. Тогава ще съм в 28г.с. Не съм още наясно колко често ще има прегледи, но тогава сменям и лекарката ми такаче в този ден сигурно ще ми се разяснят нещата за напред.

# 66
Честита Коледа, момичета! Бъдете здрави вие и вашите семейства!
Видях че сте писали за прегледа по ЗК. На мен и кръвно не са ми измерили веднъж.. Гледа бебето и това е. Даже за болничен ми поиска 50лв, а за да не плащам трябвало да лежа 3 дни в отделението всеки месец.. Простотия голяма. Ще я сменям сега. Хигиената е нулева. Като лягам за ехограф няма еднократна постелка, всички лягаме там.. Абе без коментар съм повече. Сега започвам да си ходя и в Щерев, където бях и преди.
Магнезий не пия, но пия нош па при нужда. Понякога имам леки болки, точно като преди цикъл. И преди бях така.

# 67
Какви са тези лекари?! Какви сърца носят?... Нямам думи просто!
И толкова се радвам, че накрая аз попаднах на невероятен човек и лекар!
Да сте живи и здрави и всички около вас!

# 68
Честита Коледа, момичета! Бъдете здрави вие и вашите семейства!
Видях че сте писали за прегледа по ЗК. На мен и кръвно не са ми измерили веднъж.. Гледа бебето и това е. Даже за болничен ми поиска 50лв, а за да не плащам трябвало да лежа 3 дни в отделението всеки месец.. Простотия голяма. Ще я сменям сега. Хигиената е нулева. Като лягам за ехограф няма еднократна постелка, всички лягаме там.. Абе без коментар съм повече. Сега започвам да си ходя и в Щерев, където бях и преди.
Магнезий не пия, но пия нош па при нужда. Понякога имам леки болки, точно като преди цикъл. И преди бях така.
По 1 нош па ли пиете?
Аз от тази нощ имам слаби болки, мисля че се натоварих психически. И сега се колебая дали да изпия едно хапче или да чакам да отмине сама болката....

# 69
Честита Коледа и от мен, дами! Бъдете щастливи и нека всички да имаме леко раждане и здрави рожби! Днес бях на консултация в 26 г.с., бебето е около 700 гр, всичко е наред за момента, аз съм вече 7 кг. нагоре. От следващата седмица започва запис на тоновете. Поздрави!

# 70
Пия по 2 нош па. Преписано ми е при нужда 3 пъти по 2. Вчера не ми беше ден още от сутринта. Имах леки болки и изпих две. После следобяд още две. Леко се притесних честно казано се замислих как ли ще реагирам като дойде момента за раждане.. Май първия път бях по-спокойна. Най-търпеливо си чаках контракциите да се засилят и зачестят.. А сега едва ли ще чакам, сигурно ще хукнем веднага. Оф.. Още е рано да ги мисля тези неща, но като махлуха тези мисли в главата ми и ми беше притеснено цял ден. Като добавим и това че сме на 150км от болницата, а предния път родих бързо, като за първо раждане и сега не ми се мисли. И ей такива вълнения ме мъчат от време на време, но няма как, не съм непукист хаха.

# 71
Ох аз оплаквания от никоя лекарка нямам, но много взе да ми тежи. Последните седмици бяха супер натоварени за мен и започна да ми се отразява. Тази бременност започна уж добре, но сега съм толкова голяма, изморена и изнервена, че просто искам да дойде времето за раждане и да съм сама в тялото си 😥😥😥

# 72
  • Мадрид
Ох аз оплаквания от никоя лекарка нямам, но много взе да ми тежи. Последните седмици бяха супер натоварени за мен и започна да ми се отразява. Тази бременност започна уж добре, но сега съм толкова голяма, изморена и изнервена, че просто искам да дойде времето за раждане и да съм сама в тялото си 😥😥😥
И аз се чувствам вече така. До сега ми беше прекрасна бременността, но от както ми порасна корема и килограмите тръгнаха нагоре, се чувствам много дебела, тромава.... А бе все едно не е моето тяло. 😥😒🙈

# 73
И при мен тръгнаха рязко килограмите нагоре, 8-9 кг. в 24 седмица. Ама при мен първите 3 месеца бяха ужасни и дори тромава, поне да не ми се гади и да повръщам.
Как мислите да раждате? Аз следя декемврийските мами, много са активни и подробни и като чета как се мъчат повечето с естествено раждане и се притеснявам доста. При всеки е различно, но все пак искам да съм максимално подготвена и да знам какво правят с мен.

# 74
И при мен тръгнаха рязко килограмите нагоре, 8-9 кг. в 24 седмица. Ама при мен първите 3 месеца бяха ужасни и дори тромава, поне да не ми се гади и да повръщам.
Как мислите да раждате? Аз следя декемврийските мами, много са активни и подробни и като чета как се мъчат повечето с естествено раждане и се притеснявам доста. При всеки е различно, но все пак искам да съм максимално подготвена и да знам какво правят с мен.
Аз исках със секцио,но тук секцио се прави само при нужда,ако е невъзможно естественото.

Общи условия

Активация на акаунт