Направи Коледа специална и подари любов на близките си

• 6 844
  • 202
  •   1
Отговори
# 105
  • Разпиляна във въображението
Напоследък децата започнаха да се включват в готвенето. Ще приготвим сладки, питка и вече обичайното печено цяло парче месо.

# 106
  • София
Дъщеричката ми е пръв помощник при правенето на меденки, както и в изяждането Simple Smile

# 107
Дъщеря ми с нея най- често правим сладки!

# 108
Детето ми е най-добрият ми помощник.
За празниците заедно ще приготвим курабийки, баница и баклава.

# 109
По принцип в кухнята обичам да се вихря сама. Винаги си правя план /в главата си/на това, което ще правя и си действам. Но... в някои случаи се включва моят син, който не просто иска да ми помага, а направо той да твори. Той е аутист и трудно говори, но когато реши да твори нещо, става изключително бъбрив и аз обикновено му правя клипчета, които после споделям с приятели. Правил е пред камера меденки, пържени картофи, соленки... Добре му се получават. Често ми помага като реже бавно и внимателно моркови за манджата - е малко големички ги прави, но за да го уважа и поощря, директно така ги слагам. Бърка ми яденето, опитва тестото както е сурово и ме поощрява като казва ммммм Grinning. Абе, весело е с нас.
За Коледа ще го включа да направим заедно кюфтета - е различни ще бъдат като големина, ама ще са си неговите. Ще му дам отговорната задача да бърка руската салата, може да нареже "на едро" за нея киселите краставички и картофите. Иначе ще има обичайните неща - питка, пържоли, мезета...

# 110
Любимият ми помощник е хлебопекарната - освен хляб, ми приготвя и тесто за пици, мекици, кифлички ...

# 111
  • София
Децата са ми помощниците в кухнята. За Коледа ще направим от любимите джинджифилови сладки.

# 112
Най-добрият помощник е сина ми. Когато имама възможност готвим заедно. А какво да сготвим - вечерята за бъдни вечер.

# 113
Моят любим помощник в кухнята е дъщеря ми.И за Бъдни вечер и за Коледа тя ще ми помогне за всяко едно ястие,което ще сложим на празничната трапеза.Но тази година изцяло сама ще и дам да приготви питката за Бъдни вечер.

# 114
  • София/Търново
Малкия. Сам почна да готви!

# 115
  • Варна
Любимите ми помощници са децата и най-обичаме да правим коледни бисквитки:

# 116
Любими помощници в кухнята са децата ми.Ще си направим коледни сладки.

# 117
  • Somewhere in Spacetime
Моят любим помощник към днешно време е телефонът ми. Детето ми е малко, за да ми помага все още, но затова пък използвам телефона си, за да намирам вкусни рецепти от целия свят. Живеем във времена, в които е много лесно да си приготвим вкусен десерт от другия край на света и да зарадваме хората, които обичаме.
Планирала съм два сладкиша, които ще приготвя за семейството ми идните дни - тиквен пай и торта "Червено кадифе". Отново ще разчитам на телефона ми да ми помогне и да приготвя тези сладкиши по автентични рецепти.

# 118
Любими помощници в кухнята са племенниците ми.

# 119
Най-любимият помощник в кухнята е моят кухненски робот.Незаменим е.В следващите дпи очаквам да ми помогне при направата на меденки и торта🙂

Общи условия

Активация на акаунт