👶🏻🎄Януарски мами 5👶🏻⛄

• 49 870
  • 893
  •   1
Отговори
# 105
Пия протеин за бременни на Прегнако.
Определено има ефект!

Може ли момичетата ,които пият протеин да споделят на коя марка е?!Мъжа ми има някакъв,който пие преди фитнес,чудя се дали става за бременни,пише че може и жени да го пият🙄🤔Да не взема пък да родя някое бебе гигант,на стероиди🤦🏼♀🤷♀🙈

Последна редакция: чт, 17 дек 2020, 18:24 от Iligd

# 106
  • Седмото небе
За бременни има специални, на нашия пазар са основно Прегнако. Мисля, че бях срещала и нещо друго-май Биогейм или подобно име. Аз може би ще си взема един пакет за всеки случай за в болницата, че имам проблем с храните, които предлагат там и по магазинчетата. Не ми се ядат само пакетажи няколко дни, не съм сигурна и дали ще може ММ да ми носи за хапване приготвено вкъщи всеки ден. Аз открих и този другия за бързо възстановяване и за кърмещи.

И ще проуча този или другия ще е по-добър.

# 107
И аз пия прегнако. Мисля, че е доста по-добър от биогейм.
Връщам се аз от тонове, имам регулярни контракции и час за следващ плеглед на 22.12, ако, цитирам, "не си родила до тогава". Филма ми сега е голям.

# 108
И аз купих два пакета Прегнако. Обаче едвам съм пила от единия.
 Втория пакет си стой запечатан. Някой ако иска, ще му го пусна естествено на по-ниска цена.

# 109
Момичета, а с какви стойности ви е протеинът, има ли проблем с него и затова се налага да пиете допълнително? И в какво се изразява? 🤔

# 110
Моя беше нисък и за това. Не ям нищо полезно.. Нито яйца, нито млечни. Само боклуци ям.

# 111
Аз ям всеки ден яйца и месо, млечни, обаче също съм на долна граница, 65,6 от минимум 64. Нищо не ми казват за тази стойност, а пък бебето е даже доста голямо, чувала съм, че изостават при нисък протеин 🤔

# 112
Дам, на мен освен протеина ми каза и козе сирене и извара да ям, мъчих ги 3-4 седмици да ги ям, ама не мога повече, грам не обичам млечни продукти. Мъника върви десетина дни назад, в 37гс е 2600. Иначе като стойности не си ги знам, аг си следи нещата, нарочно не ми дава изследванията, да не чета и да се филмирам излишно. Когато има някакъв проблем ми казва какво да правя.

# 113
Хаха Sasa, при мен е абсолютно същата работа с тоновете. И моят следващ час е на 22, но ми казаха "очаквай неочакваното". И аз от както съм се прибрала съм завихрила едно гладене,едно подреждане,че не съм готова още...

# 114
И моя час е за 22 😂 Тогава влизам и в 9ти месец. Само се притеснявам ако тръгне по-рано как ще стане секциото... Една мъгла ми е.

# 115
  • Sofia
За мамите с високо кръвно - какво кръвно поддържате и с какви медикаменти? Защото на мен вече долната ми граница не пада под 90. Терапията ми до днес беше 3х1 допегит и 3х1 коринфар.. От днес ми включиха още едно хапче допегит, обааче не виждам разлика... От 20-та гс съм с това кръвно 😑 От тази седмица съм с намален белтък, до миналия четвъртък всичко беше наред...

# 116
  • Седмото небе
Аз пък на 25 влизам в 9я. Док само от преди ме беше предупредил всичко да съм си подготвила до тогава за всеки случай. “Багажа да ти е на вратата или в колата. Че ние може и да имаме с тебе едни планове, но госпожицата да реши съвсем друго Wink “ На 22 като се видим ще го разпитам какво правим, ако девойката реши да ни сюрпризира по празниците. Че другите приготовления са лесни и ясни, но като за първи път раждане едва ли някой е напълно подготвен Flushed

# 117
Здравейте Мами ,може ли да помоля някого който може да ми помогне на разчитането на тези резултати? На преглед съм във вторник чак а до тогава много се притеснявам. Бременна съм в 36 г.с.

Левкoцити: < 5 левкоцита на
зрително поле
 * Lactobacillus spp. (Nugent): 5-30 лактобацила на
зрително поле (
редуцирани )
 * Candida spp.: Единични дрожди
 * Trichomonas vaginalis : *
 Влагал. секрет-културелно изследване и
заключение
Не се изолират
патогенни
микроорганизми

Благодаря предварително!

# 118
Момичета въпрос за тези които са на Магнерот. Коя седмица ви казаха да го спрете? Аз съм на преглед в понеделник, а днес ми свършиха хапчетата, чудя се дали да си взема голяма или малка опаковка и в коя седмица ще трябва да ги спра.

# 119
По принцип се спира при влизане в 9ти месец. 🙂 Опция ли е да се обадиш да попиташ?

Общи условия

Активация на акаунт