👶🏻🎄Януарски мами 5👶🏻⛄

• 49 899
  • 893
  •   1
Отговори
# 135
Blue Sky аз съм 36+ 3 г.с и още го пия.Във вторник съм при АГ и сега ме сещаш да питам до кога да го пия,както и другите лекарства!А  от значение ли е как ще се ражда(за магнерота питам)?
На мен ми казаха да не се спира почти до датата за секцио

# 136
На мен 2 докторки ми казаха да спирам магнезия в 37ма, въпреки, че ще раждам секцио.

# 137
Момичета, проблем! Излязоха ми две кондиломчета на входа на влагалището и се притеснявам, че няма да мога да родя нормално. В 35г.с и доктора ми изписа само биозин мама, та се чудя дали да не запиша час да ми ги изгорят с течен азот. Някой да се е сблъсквал с това чудо...

# 138
На мен за магнерота, също ми казаха да продължавам да го пия - ако всичко е по план ще бъда секцио. Дори го увеличих от 3×1, на 3×2, защото имам доста стягания и втвърдяване и корема + че бебето е доста слезнало надолу.
За кондиломите, не ги ли изчистиш, не може да родиш нормално, имала съм и са ми ги горили с едно лекарство, АГ-то, доста болеше, но разпитайте, може и да не може докато сте бременна. С тоя биозин мама нищо няма да стане.

# 139
На моя приятелка й излязоха кондиломчета 8ми месец. Доктора й позволи да роди нормално и нямаше никакви последствия. Обсъдете го с лекаря.

# 140
  • Велико Търново
И аз имах кондиломи с първата бременност. Пръсках глези ген, но не помогна.

# 141
Момичета, имам някакви болки и от двете страни на корема на нивото на пъпа.. Болката е все едно се схваща мускула, но нямам втвърдявания, а ако бебка мърда в това време болката е доооста неприятна.. Спира и започва пак.. Дали при някоя има такива неща, знаете ли дали може да са контракции или..?

# 142

А как ги махнахте впоследствие? И нормално ли родихте?

# 143
Момичета, пиете ли някакви витамини още? Ако не, кога ги спряхте?

# 144
  • Sofia
Момичета, пиете ли някакви витамини още? Ако не, кога ги спряхте?
Фолиева киселина, Метилкобаламин - вит Б, вит Д, Омега 3.. Това пия още аз 😁 В началото бях на Pregnacare, но после си купих пречистени форми по отделно... Ще си ги пия до края Simple Smile

# 145
  • Велико Търново

Махнаха ги оперативно, по време на секциото. Просто предупреждавам кой медикамент Не проработи и не ги повлия по някакъв начин.

# 146

Махнаха ги оперативно, по време на секциото. Просто предупреждавам кой медикамент Не проработи и не ги повлия по някакъв начин.

Ясно, ще имам предвид. Мерси за инфото.

# 147
Момичета, на някоя от вас става ли й отново лошо и ако да - какво пиете/правите?
Много ми е лошо в момента....

# 148
  • Седмото небе
На мен днес на няколко пъти ми беше доста зле, сърцето ми така препускаше, такова сърцебиене усещах, а кръвното ми беше нормално. Вече втори ден съм почти само на плодове и газирана вода, на порции по малко, понеже от всичко друго ми става много тежко. Трудно се намествам като спя, от двете страни имам възглавници да си подпирам коремчето, че вече мнооого ми натежава. Едвам изкарвам и час на крак, после трябва поне да приседна или да легна, иначе много силно ме заболява кръста и ниско долу към симфизата. А като се събудя, когато и да съм спала адски много ме болят дланите и са леко подути Cry Кръвното го поддържам нормално и никъде другаде нямам отоци. А как само на киселки неща налитам, плодове разни и много ми се ядат кисели желирани бонбони Blush
Вие как я карате? Много е тихо тук в темата тези дни...? Аз вече броя дните до края, не само защото ми е трудничко, а и съвсем нямам търпение за срещата с бебка Heart

# 149
На мен днес на няколко пъти ми беше доста зле, сърцето ми така препускаше, такова сърцебиене усещах, а кръвното ми беше нормално. Вече втори ден съм почти само на плодове и газирана вода, на порции по малко, понеже от всичко друго ми става много тежко. Трудно се намествам като спя, от двете страни имам възглавници да си подпирам коремчето, че вече мнооого ми натежава. Едвам изкарвам и час на крак, после трябва поне да приседна или да легна, иначе много силно ме заболява кръста и ниско долу към симфизата. А като се събудя, когато и да съм спала адски много ме болят дланите и са леко подути Cry Кръвното го поддържам нормално и никъде другаде нямам отоци. А как само на киселки неща налитам, плодове разни и много ми се ядат кисели желирани бонбони Blush
Вие как я карате? Много е тихо тук в темата тези дни...? Аз вече броя дните до края, не само защото ми е трудничко, а и съвсем нямам търпение за срещата с бебка Heart

аз съм едно към едно с теб... уморявам се от това,че съм проснала една  пералня бебешки дрехи, не мога да вървя дълго - сеедно ще ми се откъсне корема- wc- нон стоп( ходи ми се докато пишкам , спирам и пак ми се пишка 🤦🏼♀)  събирам си багажа от 2 дни - един куфар 😂.. и съм най- разсеяният човек на света ... и  на няколко пъти бебка прави затишия и не мърда - и чувствам как ми липсва и паника ествствено  ииии такива неща 🙂👼🏻

Общи условия

Активация на акаунт