Обсъждане на имотни обяви-18

• 27 522
  • 802
  •   1
Отговори
# 660
Евтин e този гараж. Изненадана съм.
Ако е нормален гараж с ток, ще се продаде преди апартамента.

# 661
Танграта, не знам как ти се вижда обсъждането, но то е в пряка връзка с растежа на цените в града и драстичната разлика с други градове - цитирах вече къщите в Марково в полите на Родопите на пет минути от тепетата в Пловдив. Тенденцията е на изпразване на страната и съсредоточаването на хората в един град, което не е добре според мен. Причините са много, не ги коментирам тях.

# 662
Сигурно има някаква уловка, това е цена за открито паркомясто по-скоро.

А пентхаус-ът къде го видяха ремонтиран? Това, че са сменили дограмата, не е ремонт практически.

# 663
Като цяло този в ГМ с подземния гараж ми се вижда евтин, единственото обяснение е да е в частта до парка, тоест съвсем далеч от Плиска и в презастроената част. То там и строителството е от по-нови сгради, така че...

# 664
  • София
Танграта, не знам как ти се вижда обсъждането, но то е в пряка връзка с растежа на цените в града и драстичната разлика с други градове - цитирах вече къщите в Марково в полите на Родопите на пет минути от тепетата в Пловдив. Тенденцията е на изпразване на страната и съсредоточаването на хората в един град, което не е добре според мен. Причините са много, не ги коментирам тях.
Повтарям се, това е съвсем типично нещо и го има навсякъде по света.
Неслучайно аз започнах да инвестирам в имоти, още преди ръста. Просто гледах какво се случва в другите държави.
Каквото и да е, с. Марково си остава село.

# 665

Каквото и да е, с. Марково си остава село.

А, недей така да говориш за пловдивския Бевърли хилс - там едни палати, едни прогимназии, снимани от дронове ги показваха по ТВ-то.

# 666
Марково е всичко друго, само не и село. Без майтап.

# 667
  • София
Бих ходил да видя ето това: https://www.olx.bg/ad/dvustaen-apartament-v-kv-strelbische-CID36 … p;id_at=939011033 . Но малко съмнително изглежда тези квадрати, тухла, не на 1/последен етаж ЮИ изложение, Стрелбище, за тези пари, че и в добро състояние  Simple Smile Ще видим дали ще мога да направя оглед.

# 668
Стискам ти палци, добре изглежда. Внимавай да не ти пробутат панел, ама 2000 г. панел трудна работа. Пиши после какво е станало.

# 669
Супер е на обява. Нищо, че едва ли е 60 кв, по-скоро 50+, но пак. Тераса? Шести етаж, пък пише последен. Сигурно отгоре има модерен покривен мезонет в кула 😃.

# 670
  • София
Пише 6ти, не на последен. Супер съмнителна работа е с тия снимки, не мога и да се свържа с човека. Да видим дали ще имам обратна връзка.

# 671
Много обяви има този Борис, многоимотен е...

# 672
Нищо съмнително, освен че няма снимка на сградата. Има нови кооперацийки там, нисички, нормални са.

# 673
Adventures, пише, че е последен етаж, не в описанието, а в категориите. Въпреки че пише 6 етаж от 8, е написано последен етаж. В
Бас ловя, че е брокер или съвсем фалшива обява.

# 674
  • София
Мястото до 2-ра АЕГ е чудесно. И апартаментът изглежда, че може да мине само с освежаване.
Дано не е фишинг.

Общи условия

Активация на акаунт