Китайски капсули за отслабване - 14

• 88 613
  • 566
  •   1
Отговори
# 180
  • тук и там
Въобще не се знае с какво са пълни тези хапчета.Това го пише човек,пробвал през годините всякакви неща-от Лида до сиботрамин примерно..
Днес просто се убедих във горното. Бях пила преди година Липозен, поръчван в Бг и бях доволна-от към намаляне на апетита. Достраша ме обаче, нямах апетит от него ,а усещах някакво напрежение в щитовидната  и пиех много вода и не поръчах повече.Сега реших че от Нова годна ще се опитам да отслабна,но и ще имам нужда да ми намалее апетита и да ми се посвие стомаха малко(поне в началото,реших да си помогна).Поръчах пак  от Бг, обаче ми писаха че нямат наличност. И поръчах от един друг сайт-американски. Пристигна Липозена,но няма нищо общо със хапчетата от БГ сайта.Първо в дозировката която се препоръчва, после в цвета на капсулите и в опаковката..
Изпих една капсула от американският и не  ми намаля така апетита,не знам до колко ще има ефект..Но -да си знате,че каквото и да пишат като съдържание, няма нищо общо с това което се съдържа в действителност. Яко се печатат етикети и се пълнят капсули.
Ето опаковките.
Скрит текст:

Оригинален  

От Бг сайт

Една до друга опаковките

Оригинална кутия и капсулата

Във Бг опаковката капсулата беше мръсно бяла на свят.

Не съм от вчера във форума,нито реклама нито антиреклама правя на нещо. Просто имайте едно наум,и не вярвайте на описания за "билков продукт" , изцяло натуралени и др. подобни. Не очаквам чудеса от американският, но  поне съдържа това,което са описали на опаковката.  Направи ми  силно впечатление разликата във външният вид и действието на продукти с еднакъв (почти) етикет, и явно много  различно съдържание..
Пак си ги пийте като сте решили, просто имайте предвид че "билкови таблетки",семена Касия,конджак  и подобно описание на "растителни" съставки  са си тинтири минтири..:-поне в БГ сайтовете за добавки... v:

Последна редакция: чт, 30 дек 2021, 10:31 от Kaisia

# 181
В българските аптеки има таблетки, от които поне не се стига до прединфарктно състояние.
Защо, за бога, не пиете от тях?
(след като вярвате на таблетки, а не на положени усилия)

# 182
Здравейте днес 3ти ден Редуктил 😀
Вчера 2рото хапче- ами цял ден никакъв апетит,хапнала съм малко колкото да не взема да припадам.Имам енергия цял ден,че даже и не ме свърта 😂 и постоянно ми се пие вода 😀
Съня не ми е толкова спокоен,но за страничните ефекти всеки знае... 💁‍♀️ Каквото и да започна като режим,все се отказвам бързо 🤦‍♀️
Преди 10г отслабнах по този начин пак с Лида за 1 месец 8кг,лошото беше че се отпуснах след това ,че и отгоре качих 🙄.
Надявам се тези таблетки да ми свият стомахчето,та да продължа с малки порции храна...🍀
Вчера 2рото хапче- ами цял ден никакъв апетит,хапнала съм малко колкото да не взема да припадам.Имам енергия цял ден,че даже и не ме свърта 😂 и постоянно ми се пие вода 😀
Съня не ми е толкова спокоен,но за страничните ефекти всеки знае... 💁‍♀️ Каквото и да започна като режим,все се отказвам бързо 🤦‍♀️
Преди 10г отслабнах по този начин пак с Лида за 1 месец 8кг,лошото беше че се отпуснах след това ,че и отгоре качих 🙄.
Надявам се тези таблетки да ми свият стомахчето,та да продължа с малки порции храна...🍀
Здравейте може ли да споделите да ли имате резултати и как се чуствате мисля и аз да си поръчам

# 183
Момичета,които пихте Редуктил ефект има ли от него?

# 184
  • София
Не.

# 185
  • София, Лагера
Да. Убива апетита и забързва метаболизма, като се движиш.

Gina L., на теб не ти ли намали апетита?

# 186
Да. Убива апетита и забързва метаболизма, като се движиш.

Gina L., на теб не ти ли намали апетита?
От къде го поръчахте?

# 187
  • София
Намали го, но но в сравнение с истински сибутрамин /пила съм преди години, преди да го спрат/ е нищо.

# 188
В крайна сметка какви резултати постигнахте с Редуктила?

# 189
Въпрос относно "EveSlim" - моля да споделите има ли ефект? Екстрактът от бяла бреза има диуретично действие... има и други съставки, но дали подтиска апетита? Моля споделете!

Здравей, аз миналата година пих Евеслим с бяла бреза и бях много доволна. За 2 месеца бях 10кг надолу и си ги задържах много време след това, но сама си направих да ги върна, защото не си знам мярката. Пробвах тази година пак, но подходих несериозно и пропусках няколко дни, после пак започвах и то си беше кръговрат. Сега мисля да започна наново, но доста по-сериозно Simple Smile
Здравейте, бихте ли ми казали как действат тези хапчета Евеслима с бяла бреза, притеснява ме най вече това да не вредят на бъбреците защото аз имам проблем, а трябва да взема някакви мерки

# 190

Доволна съм. Пих хапчетата през 1 или 2 дни /а не всеки ден както е в описанието/  и въпреки това съм с 6кг надолу. мисля да си взема още 1 бр

# 191
Здравейте. Ще започна с това, че съм предразположена към напълняване, но кошмара с килограмите започна след като се запознах със съпруга ми. Не знам какво се случи, но няколко месеца след като се събрахме започна едно велико ядене, без контрол. И така от 63 кг. за около година станах почти 80. Купих си Редуктил от аптеката беше на промоция 30 таблетки + подарък още 15. Свалих 9 кг, Което беше супер, но след като ги спрях лакомията се върна. Както и да е за 14 години съм пробвала почти всичко-Редуктил,Линдакса, Супер слим, Лида, Липовон и.н.
От седмица пия Лида за сега само изпитвам силна жажда, защото много ми пресъхва устата. Надявам се да имат ефект и да сваля 15-18кг. Извинявам се за дългия пост. Лек и усмихнат ден.

# 192
Здравейте. Ще започна с това, че съм предразположена към напълняване, но кошмара с килограмите започна след като се запознах със съпруга ми. Не знам какво се случи, но няколко месеца след като се събрахме започна едно велико ядене, без контрол. И така от 63 кг. за около година станах почти 80. Купих си Редуктил от аптеката беше на промоция 30 таблетки + подарък още 15. Свалих 9 кг, Което беше супер, но след като ги спрях лакомията се върна. Както и да е за 14 години съм пробвала почти всичко-Редуктил,Линдакса, Супер слим, Лида, Липовон и.н.
От седмица пия Лида за сега само изпитвам силна жажда, защото много ми пресъхва устата. Надявам се да имат ефект и да сваля 15-18кг. Извинявам се за дългия пост. Лек и усмихнат ден.

Оригиналната Лида отдавна е спряна от производство, това което пиете са хапчета от пакети от алиекспрес и се пакетират в готови кутии. Затова не очаквайте ефект.

# 193

Доволна съм. Пих хапчетата през 1 или 2 дни /а не всеки ден както е в описанието/  и въпреки това съм с 6кг надолу. мисля да си взема още 1 бр
От къде си поръчвате Редуктил?

# 194
Здравейте, и аз мисля да поръчам вече от Редуктила след много четене на все положителни отзиви,опасявам се само да не пречат на бъбреците

Общи условия

Активация на акаунт