Китайски капсули за отслабване - 14

• 92 896
  • 579
  •   1
Отговори
# 315
В момента от сайта на  оригиналната лида в момента кой продукт е с най положителни отзиви?
Преди много години бях пила мейзитанг и бях много доволна ...
После  пих и зелената лида имаше действие , но и аз не бях много сериозна.
Сега се чудя кой продукт да поръчам отново и да пробвам.

# 316
  • София
В момента от сайта на  оригиналната лида в момента кой продукт е с най положителни отзиви?
Преди много години бях пила мейзитанг и бях много доволна ...
После  пих и зелената лида имаше действие , но и аз не бях много сериозна.
Сега се чудя кой продукт да поръчам отново и да пробвам.
Здравейте.Имам свободна зелена Лида ако проявите интерес ми пишете.Липсват 3бр от капсулите.Не ми понасят страничните ефекти ефекти.

# 317
  • Садово,Пловдив
Здравейте 😊
Аз от днес започнах Лида Грийн и исках да ви попитам дали пиете аспирин протект с нея, защото бях чела , че Лида сгъстява кръвта 😯

# 318
Никога не съм пила аспирин с Лидата... Пийте повече вода!

# 319
  • Садово,Пловдив
От 23 април  я пия тази Лида Грийн , но няма абсолютно никакъв ефект . Дори никакви станични ефекти нямам . Преди съм я пила и винаги ми е действала , но сега изобщо . А я поръчвам винаги от един и същи сайт , но този път забелязах , че самите капсули са по светли от преди . Може би не са оригинална Лида . Не знам и аз вече . 🤷🏼♀

# 320
  • Стара Загора
От 23 април  я пия тази Лида Грийн , но няма абсолютно никакъв ефект . Дори никакви станични ефекти нямам . Преди съм я пила и винаги ми е действала , но сега изобщо . А я поръчвам винаги от един и същи сайт , но този път забелязах , че самите капсули са по светли от преди . Може би не са оригинална Лида . Не знам и аз вече . 🤷🏼♀
Преди няколко седмици и аз това питах, какъв цвят са вашите капсули. От тъмно зелените още с първия прием имам сухота в устата, а от светлите нищо и апетита ми е същия. Поръчах от без глад и тогава забелязах разликата в цвета изпих няколко хапчета ядоса се и ги изхвърли, следващата опаковка поръчах от Оригинална лида и те се оказаха същите. Сега нз от кой сайт да си поръчам, но да са тъмно зелени.

# 321
Сисата, кога сте поръчвали Вашата? Аз пия втора опаковка Лида стринг ( мисля т.н. зелена Лида) поръчана от сайта на оригинална Лида и получена около 5 - 6 април. Имам си сухота, не изпитвам вълчи глад. Имам апетит, но не прекомерен. Свършва ми опаковката, а искам да си взема още 2 за да завърша 3 месец и следващата опаковка да приемам през ден за поддържане. Моите са тъмно зелени.
Анелия, Вие кога закупихте Вашата?
Дали няма сега да попадна на нещо различно? Може би ще поръчам само една опаковка, ако случайно дойдат светлозелени.

# 322
  • Садово,Пловдив
Сисата, кога сте поръчвали Вашата? Аз пия втора опаковка Лида стринг ( мисля т.н. зелена Лида) поръчана от сайта на оригинална Лида и получена около 5 - 6 април. Имам си сухота, не изпитвам вълчи глад. Имам апетит, но не прекомерен. Свършва ми опаковката, а искам да си взема още 2 за да завърша 3 месец и следващата опаковка да приемам през ден за поддържане. Моите са тъмно зелени.
Анелия, Вие кога закупихте Вашата?
Дали няма сега да попадна на нещо различно? Може би ще поръчам само една опаковка, ако случайно дойдат светлозелени.

От 23 април я пия. Писах в сайта на оригинална Лида да им кажа че не действат по никакъв начин . Обясних им че капсулите са светло зелени , отговориха , че състава бил същия но цвета на капсулите щял да е вече светло зелен . Доста пъти съм пила Лида и винаги ми е действала и съм отслабвала и то доста, но сега нямаше абсолютно никакъв ефект . А и още нещо . Имам навика да опитвам прахчето и винаги е било горчиво , а сега не е🤷🏼♀

# 323
Здравейте, момичета! Изчетох доста за капсулите и като цяло съм се насочила към Lida Green. Имам да свалям 10/12 килограма. Въпросът ми е от кой сайт да ги поръчам, насочила съм се към originalnalida.com, според вас оригинални ли са продуктите им?
Благодаря предварително!

# 324
Анелия, благодаря. По време май сте поръчали след мен. Дали да рискувам с една опаковка. Остават ми още 3 хапчета от старата. Ще пиша другата седмица.

# 325
Какво ще кажете за липовон ? Има ли тука някоя дама, която да го пие или да го е пила? И ако да от кой сайт е поръчан? Благодаря 🌸

# 326
Момичета, здравейте!
По време на карантината изпих две опаковки Лида/бяха в шишенце 30зелени капсули/. Ефекта при мен беше поразителен, отслабнах около 7-8кг, още първия месец. Втората опаковка обаче, не успях да я изпия до край, помня, че имах кофти странични ефекти.
Сърцебиене, не усещах никакво чувство за глас, замайване, дори сутрин преди да изпия капсулата закусвах, защото след това се хранех почти насила.
Сега обаче съм склонна пак да опитам, защото съм 10кг отгоре, а всеки опит да се храня здравословно, завършва с натъпкване и преяждане със сладко.
При вас има ли някакви странични ефекти и има ли как да ги подтиква по някакъв начин?
Защото работя по 14ч на ден и съм все права, страх ме е да не прималея, както се е случвало преди.
Ще се радвам да споделите как е при вас.

# 327
Аз днес поръчах една опаковка стринг от оригиналналида. Ще пиша за цвят и странични ефекти. За два месеца и нещо съм минус 6 кг, като не съм се ограничавала откъм храна. Хапвам си, но не прекомерно и излишно. Странични ефекти имах само първите дни, но я пия по обяд с храната.
Искам да пробвам малко диета плюс упражнения за следващия месец.

# 328
Аз се коригирам, Лида не съм пила.
Пих Редуктил, това си е чист сибутрамин, пише си го на опаковката.
А тази Лида, дали в нея, освен изброените билки се съдържа и нещо, което не е споменато?

# 329
  • София
Аз се коригирам, Лида не съм пила.
Пих Редуктил, това си е чист сибутрамин, пише си го на опаковката.
А тази Лида, дали в нея, освен изброените билки се съдържа и нещо, което не е споменато?

Това е основният проблем - не споменатите вещества...

Общи условия

Активация на акаунт