Китайски капсули за отслабване - 14

• 87 787
  • 565
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Аз днес започнах с Редуктил. Усеща се лека сухота в устата, но не бих казала, че друго ми има.
Аз нямам много за сваляне-макс 7-8кг искам. Също не се и храня толкова много. Но съм в предменопауза и чувствително се забави метаболизмът ми, имах и доста стрес от новата работа в края на лятото и есента и явно това оказа влияние.
Аз не ям някои групи храни заради стомашни проблеми, имам и алергии и от 2020 до 2023 бях с добри килограми, след това обаче от напрежение(учех), много застояване на компютъра да решавам задачи, предменопаузата, стрес...нещо се случи и започнах да трупам килограми. Сега съм килограми, каквито съм била само бременна.
Та реално ми е нужно да сваля малко, да си вляза в ритъм с моя си хранителен режим.Не бързам, засега нямам дата за море Laughing Август съм на чуждестранна почивка до голямо езеро...ако се брои за място, където ще съм по бански.
От декември тръгнах и на по-усилени тренировки, та не е да чакам само на хапчетата.
Надявам се всичко да е наред, да не се отрази зле на стомаха ми...ако забележа нещо такова, ще спра.

# 481
  • София
Успех, Дези! 👍🙂

# 482
Стискаме палци , да успееш ! Всъщност и двете момичета , които са на Редуктил да успеят да се преборят с излишните кг и да споделят как върви отслабването Grinning Heart

# 483
Привет ! Продавам един брой  неразопаковано шише  Редуктил, купено от сайт , но приятелка се отказа и имам три. При интерес пишете на лично  Simple Smile

# 484
  • София
Здравейте, момичета! Аз съм в застой, 72.500 кг. Остават за сваляне поне 7 кг. Да, има лека сухота в устата, но не проблем. Днес за закуска портокал и банан, за обяд пилешки филенца+салата домати. Няма да вечерям. Хубав ден!

# 485
Някой пробвал ли е Slimfit - видях го в Базар.бг
Не ми е познат, дали работи?

# 486
  • на тавана в кошницата
Здравейте! И аз започнах с Редуктила, но на мен много ми е лошо от него ми се повръща. Мисля да почна през 2-3 дни да го пия. Нямам никакъв апетит ям насила само вечер.
Успех желая на всички.

# 487
  • Варна
Здравейте  момичета,  и аз пия Редуктил,  но не виждам по особен ефект . Някой да каже мнение за новия син  Lipovon,  предлаган от Perfekt body/ Перфектното тяло.  Пили ли сте го?

# 488
  • София
Здравейте, момичета! Аз съм на Редуктил от 23.01.25г. Нямам апетит, чувствам се добре (освен сухота в устата, но така пия повече вода) . Ако не беше той, нямаше да мога да спазвам диета. Свалила съм почти 4 кг. Поръчах втора опаковка и не се отказвам.
Желая ви успех, каквото и да решите!

# 489
Здравейте, *Sainte-Marie* и BBBB6 , от къде закупихте Редуктил?
При мен винаги първата опаковка действа и втората не прави нищо. Съмнявам се дали не ме лъжат с втората опаковка?
Споделям мнение за Инсурезист - никакъв ефект. Цял месец го пия, две хапчета дневно. Нямам никакви симптоми, никакво притъпяване на глада. Нищо.

# 490
  • София
Здравейте, преди доста време споделих опита си с редуктил. Като имам и прекъсване,но от близо 2 месеца го приемам всеки ден ,четох някъде ,че е хубаво да се приема 3 месеца та съм решила да направя този курс ,към днешна дата съм -10кг за 2 месеца.

Откъде взимате този Редуктил, който действа?
https://4fitnessbg.com/от този сайт

Здравейте.
Много изчетох и току-що поръчах от този сайт. Надявам се да сваля 10-15 кг.
Има ли някой, който в момента го пие?
Също, да попитам, има ли промяна при ПКК след приема на лекарството?

Оттук го купувам.

# 491
Здравейте, в голяма чуденка съм! Сега може и много да ми се смеете....
От известно време искам да си взема Липовон или Редуктил, обаче....съм активен шофьор и малко ме притесняват новите тестове за наркотици. Дали от тези препарати няма да излезе някой положителен???
Дали има активни шофьори минали тест след употреба на тези прекрасни?

# 492
  • София
Здравейте, в голяма чуденка съм! Сега може и много да ми се смеете....
От известно време искам да си взема Липовон или Редуктил, обаче....съм активен шофьор и малко ме притесняват новите тестове за наркотици. Дали от тези препарати няма да излезе някой положителен???
Дали има активни шофьори минали тест след употреба на тези прекрасни?
Въобще не е смешно, хубаво е, че питаш. Аз не съм се сетила... Активен шофьор съм. Освен да си нося шишенцето с мен за доказателство. 🙄По принцип не ми влияе на шофирането. Нека някой, ако знае да каже, моля.

# 493
И аз съм си го мислила. Моят мъж ми каза, че 100% ще отчете амфетамин след като има симптом на превъзбуда и безсъние от хапчетата. Но той не е специалист. Нямам познати, които да са били тествани при прием.

# 494
  • София
Аз не съм активен шофьор(надявам се скоро да поправя това 😅)и не мога да кажа.
Аз взех Редуктил от две различни места.
4фитнес, както е показано горе и reductil. Ком май беше. Не беше нарочно, но поръчах от първия и нямаше ни вест, ни кост от тях. Видях, че в сайта статуса на поръчаката е нещо от рода “анулирана” или поне така ми се стори. Седя така 3 дни и поръчах от втория сайт. Но като отидох в еконт се оказа, че имам пратки и от двата сайта. Взех си ги, но не знам защо не се сетих да надпиша шишетата, за да знам от кой магазин кое как действа.
Иначе усещам странични ефекти. Вече колко го пия…1 месец и няма особен напредък. 2кг съм свалила, но аз не гладувам.
Не искам да не ям и като спра хапчетата всичко да се върне. Но аз не се храня и много по принцип.
Сутрин най-много 1 банан да изям или парче краставица, докато правя кутиите на децата. После пия кафе и около 12:30 в офиса обядвам храна, която си правя вкъщи. Мръвка и салата обикновено или 2-3 варени яйца със салата.
Днес съм си направила сандвичи ит безглутенови тортили намазани със заквасено кашу, малко шунка, краставица и една кутия салата от вйсберг, краставици, домати и маслини. Много рядко ям плод или сурово барче ранния следобед.
Вкъщи вечерям подобно на обяда, но понякога и не вечерям, а скубя някакви неща, докато готвя за другите 🤣
Не ям глутен, безглутенови зърнени и варива също. За жалост не мога да ям млечни. Ограничавам силно захарта, освен някое барче на няколко дни.
Въпросът е, че тялото ми не работи бързо, заради умората, задълженията покрай децата, щитовидните проблеми и предполагам годините(не са чак толкова много, но съм в подранила предменопауза, доказана с изследвания).
Гади ми се чат пат, но на мен по принцип ми се гади 🤣
Отворила съм и двете шишета-едното е вкъщи, другото в работната ми раница, ако сутрин забравя да изпия хапчето.
Иначе се усещам посвита, надявам се да не е само от изхвърлената вода. Не съм подута толкова, като преди месец. В петък ми дойде менструацията и забелязах, че не се чувствам толкова надута и едра. Дънките ми с много висока талия се закопчават по-лесно и не ми прищипват талията.
Та може да са малко килограми и малко разлика, но е ок, надявам се с времето да стане по-добре, да намеря сили и време да оптимизирам храненето. Не до намаляване, а по-скоро планиране, така че като озверея от глад, да не посягам към неща, които освен вредни, ме карат да се чувствам зле. Аз се подувам от бадеми, например и ми е зле след тях, но някой път се натъпквам като прегладнея в 9 вечерта. Или не успявам да устоя на парче моцарела и после страдам няколко дни Laughing

Общи условия

Активация на акаунт