Китайски капсули за отслабване - 14

• 87 902
  • 565
  •   2
Отговори
# 525
  • при най-добрия мъж...
И моя Редуктил е същият. Страничните ефекти, ако можем да ги приемем за такива са: постоянна сухота в устата, горчив вкус и невероятен студ. Главоболие нямам. И безсъние също нямам. Глада изчезна от първото хапче. Усещам, че съм гладна, но не ми се яде. Вчера при все, че пътувах цял ден, изкарах с един таратор.

# 526
  • София
А нервни ли сте?

Преди много години пих някаква Лида мисля беше и имах кошмарни странични ефекти-сърцебиене, напрежение, превъзбуденост, сухота в устата, безсъние и бях тоооолкова нервна, че сама себе си плашех. Много беше страшно, мислех че ще колабирам.

# 527
И моя Редуктил е същият. Страничните ефекти, ако можем да ги приемем за такива са: постоянна сухота в устата, горчив вкус и невероятен студ. Главоболие нямам. И безсъние също нямам. Глада изчезна от първото хапче. Усещам, че съм гладна, но не ми се яде. Вчера при все, че пътувах цял ден, изкарах с един таратор.

на сухота в устата и студ не бих издържала

# 528
А нервни ли сте?

Преди много години пих някаква Лида мисля беше и имах кошмарни странични ефекти-сърцебиене, напрежение, превъзбуденост, сухота в устата, безсъние и бях тоооолкова нервна, че сама себе си плашех. Много беше страшно, мислех че ще колабирам.
Абсолютно същото беше и с мен...не искам да си спомням дори!

# 529
А нервни ли сте?

Абсолютно същото беше и с мен...не искам да си спомням дори!
Точно това търся като ефект, защото тогава само се наливаш с течности и не искаш нищо да слагаш в устата като храна.

# 530
  • при най-добрия мъж...
Не съм забелязала да съм по-нервна от обикновено. Спя си нормално, даже сутрин не ми се става. Но ударя ли хапчето, идва и енергията. За сега всичко е търпимо, само тоя студ ме унищожава. Аз съм топлолюбиво човече, а сега буквално зъзна. Ръцете ми са лед. Ясно ми, че е от засиления метаболизъм, но не е приятно.
Помня преди години като пиех Лидата, пак беше така. Лятото жега, аз с яке. Потя се и ми е студено.

# 531
  • София
Прави го 1 годишно , но не е достатъчно . Оттогава  на няколко месеца си правя аз в някоя лаборатория  и си го плащам . Така ,че препоръчвам . Ако не беше моята колежка , вече щях да съм диабетичка ( която има ниска кръвна захар и не обича сладки неща 🤣 ) .Дано на някой съм помогнала , диабетът е сериозно заболяване , кг са бели кахъри , знаем всички .Като се разчетох за ИР , кават ,че е една от модерните болести  , стрес , наследственост ( аз нямам ) , хормонален дисбаланс я причинява .
Аз съм си правила по време на бременност, обаче вече нямам никакъв спомен дали освен обременяването с глюкоза се правеше и нещо друго.
Кръвното не беше достатъчно, нали? За инсулиновата резистентност трябва да направя обременяване +хома тест за ИР  
Имам подозрения, по време на втората бременност вдигах захарта. Отделно и кортизол от слюнка мисля да пусна, това също го подозирам. Иначе си имам хипофункция и Хашимото.

Аз съм като утрепана обикновено, следобед ми се приспива, вечер едва издържам до 9 часа, сутрин едва ставам с аларма, в колкото и да легна. За алергиите и проблемите със стомаха си знам, от там съм все подута. Лицето ми също с еподува, задържам вода Rolling Eyes
И мисля и мъжа да завлека, че той пусна корем последните няколко години(от ковид карантините, когато пък аз отслабнах доста) и го забелязах, че лицето му отича, торбички с лимфа пуска под очите. Но и той не се храни правилно, пристрастен е към Хепи Satisfied А спортува, в неделя избяга маратона в Рим. Докато пък аз ходя подута и умряла, въпреки че се храня уж сравнителните здравословно.
Много ми с еиска да ги направя сама преди ендокринолога, за да не губя време...ама ако трябва пък ще ходя първо при него.

Моят редуктил е същия. Имам сухота в устата, случваше се да ми прималее. Иначе друго няма. Все пак е нужно да се ограничават някакви храни, не може само хапчето да ни кара да отлсбваме. Самото ограничение на сладко, тесто, сладки напитки и да кажем много сирена, ще се отрази добре и вталяващо. Като няма апетит, човек може да свикне с определен режим на хранене по-лесно и след спиране на хапчето вече да е добил навик и д апродължи а се храни без дебелеещи храни. Не говоря за глад, а по-лесно спиране на кофти храните.

Аз бях в пауза-бях болна някъде от 6 до 10-и. Всичките колежки бяха болни от преди това, аз държах фронта, докато не ме удари в ушите и на 7-и вече се бях подула, кашлях. Та не пих хапчета, не съм и я яла много. Аз правя отити често, но този път се оказа, че от подуването ми е притиснат нерв и затова ме болят толкова много ушите. Не стигнах до антибиотик, пих нурофен няколко дни. После от 14 до 17-и бяхме в Италия и там ме понадуха и пак ме заболяха ушите Unamused Та тези дни пак пих нурофен. Снощи и днес от сутринта съм добре и днес пих един редуктил.
Не знам дали си внушавам, но сякаш той ме държи малко в кондиция, не ми се спи толкова много, като го пия.
Със свалянето на килограми съм зле покрай боледуването. В Италия си казах, че ще ям каквото искам. Ходили сме няколко пъти, но все пак не ми се случва чак често Smile и не исках да се лишавам от възможността да си похапна местна кухня. Да ви кажа-ядох пица, ядох сирена...нищо ми нямаше на стомаха! Тук ако ям тесто и сирене, после по 3 дни съм в тоалетната.

# 532
Не вярвам подуването да е от сирене , по-скоро от тестото( и разбира се от консерванти , нитрати и т.н )  . Като не знаем въобще брашната в БГ какви са като качество , напълниха ни с украински жита и др.зърнени  . Знаем ли какви са въобще ? За фураж ? С ГМО ? Да не говорим ,че и те имат нашия манталитет ''Бай Ганьо '' да не спазват правила и да послъгват за качество . Мъжът ми е в хлебарския бранш, за това си позволявам да се изказвам така .  Въобще храната е ужас , за това нацията стана толкова дебела .
Специално децата ми правят впечатление - много дебели и с наднормено тегло деца в класовете .Едно време имаше най-много по 1 пълно дете в клас . Да не говорим за мъжете , които масово са или с наднормени кг или с бирени кореми . За жените не ми се говори ... Даже жени , които не са дебели и са сравнително млади имат двойни брадички и дебели лица . Разболява ни храната , както казваше една докторка , приятелка на Гала , идваше в '' На кафе '' - ''отровителната ''( демек хранителната ) промишленост ни разболява .
Стискам палци на отслабващите , не се отказвайте!

# 533
  • София
Съгласна съм, че храната ни е некачествена.
 От 2 месеца не ям тестено, сладко и колбаси. Храня се с риба ( кой знае откъде уловена), домати ( дървени), краставици ( с нитрати), портокали, банани (и тук нямам избор, защото имам алергия към някои плодове) и кисело мляко.
Резултата е минус 5 кг.
Чувствам се добре, но все се чудя какво да си приготвя, защото и мен някои храни ме подуват.

# 534
Аз съм се пристрастила към овесеното мляко( по принцип обичам прясно мляко )  напоследък , слагам си  царевичен корнфлейкс без захар и си умирам от удоволствие или просто си го пия от хладилника . Добра кобила съм , предпочитам овеса Stuck Out Tongue Winking Eye пред соевите ( не трябва да ги ям заради щитовидната ) , бадемовите и авиокадените ( ? )млека  . Когато ни се прияде нещо сладко ( ние не сме по сладкишите ) си правя вариации с банани, кисело млако , яйца  и овесени дребно  смлени ядки . Слава Богу от млечни не ми се подува корема , защото много ги обичам .Много отричат млякото в днешно време , но аз ако трябва да избирам между месни ( ям пилешко и свинско , други не харесвам ) от една страна  и сирене , кашкавал , кисело мляко от друга ,  бих си живяла на млечни и на яйца Grinning

# 535
  • София
Не вярвам подуването да е от сирене , по-скоро от тестото( и разбира се от консерванти , нитрати и т.н )  . Като не знаем въобще брашната в БГ какви са като качество , напълниха ни с украински жита и др.зърнени  . Знаем ли какви са въобще ? За фураж ? С ГМО ? Да не говорим ,че и те имат нашия манталитет ''Бай Ганьо '' да не спазват правила и да послъгват за качество . Мъжът ми е в хлебарския бранш, за това си позволявам да се изказвам така .  Въобще храната е ужас , за това нацията стана толкова дебела .
Специално децата ми правят впечатление - много дебели и с наднормено тегло деца в класовете .Едно време имаше най-много по 1 пълно дете в клас . Да не говорим за мъжете , които масово са или с наднормени кг или с бирени кореми . За жените не ми се говори ... Даже жени , които не са дебели и са сравнително млади имат двойни брадички и дебели лица . Разболява ни храната , както казваше една докторка , приятелка на Гала , идваше в '' На кафе '' - ''отровителната ''( демек хранителната ) промишленост ни разболява .
Стискам палци на отслабващите , не се отказвайте!
Аз със сигурност не мога да ям сирене. Ако изям бяло сирене-на кубчета, някое мезе, след това по 2 дни имам разстройство и дискомфорт. От безлактозните не е чак толкова зле, но нямам навик да си купувам. И с кашкавал, други сирена е така. В Италия определено не са най-стриктните, в заведенията толков аламптят за клиенти, че са склонни на много неща. По-скоро се разчита на самите производители, ресторантьорите и служителите им са готови във всеки един момент да поспестят от едно и да те излъжат за друго. На местна земя по-бих имала доверие, защото знам кои заведения държат на качеството. Имам и познати в тези среди. 

Иначе, трудно е с рестриктивен режим, но става все по-добре с времето. Има една времева граница, може би след 3-4 седмица става по-лесно. Купуваш си, каквото ти трябва, добиваш навик, коремът ти спихва и спира да ти се яде. Помня, че първият месец бях много подута и се чудех дали някъде не греша. Очевидна разлика, някой път доста голям дискомфорт изпитвах. И в края на първия месец един ден се събудих с плосък корем и всичко беше приключило. Това след спиране на захар, всякакви подсладители освен кокосова захар, зърнени-глутенови и безглутенови, варива, млечни, някои зеленчуци(домат, патладжан, чушки), ядки, яйца. Стриктно ядене само на месо, салати, плодове(умерено, без твърде много сладки) и печива само от кокосово брашно, брашно касава. Аз даже не си правех сладки неща, защото ме мързеше. Противовъзпалителна диета- автоимунен палео протокол. Чувствах се прекрасно, докато я спазвах и после месеците с въвеждане на някои храни. След въвеждането се храня палео.
Кофтито е периодът преди тялото ти да свикне на нов режим. Важно е и вкъщи дали имаш подкрепа, какви са финансовите възможности. На мен по ковидно време ми беше по-лесно, защото не ходехме по заведения, но и пазарувахме изключително онлайн и доста стриктно. Сядах, правех си меню и купувах само по менюто. Ние и сега пазаруваме предимно онлайн, но нямам толкова време да правя менюта. Ние не ходим и много при роднини, та нямам натиск да им ям манджите, но има хора, които живеят със свекъри, майки или ходят често и им е трудно да отбиват атаките. По едно време не ходех при роднини, за да не се налага да обяснявам. Но и при нас е лесно, ние не сме много близки с никой. Майка ми последно я виждах...даже не помня кога. Миналото лято сигурно. Свекърва ми не готви Laughing

# 536
Никакъв ефект от Редуктата.
Поръчах "добрата стара Лида", да видим дали още е добра!

# 537
  • София

Аз пия Редуктил. Минус 6 кг съм( от 75.300,сега съм 69кг-70.100), но трябва и малко ограничения. На мен ми помага.

# 538

Аз пия Редуктил. Минус 6 кг съм( от 75.300,сега съм 69кг-70.100), но трябва и малко ограничения. На мен ми помага.
За колко време е резултатът? Как го приемате?

# 539
  • София

За колко време е резултатът? Как го приемате?
От 23.01.25г.,по 1 капсула сутрин.

Общи условия

Активация на акаунт