Съвет

• 14 829
  • 296
  •   1
Отговори
# 150
JoyСигурно се шегуваш, Жоро. Не може да е истина просто.  newsm78 Макар, че като се замисля, познавам човек като теб, значи може и да съществуваш. А ако наистина си такъв, то пожелавам тиот все сърце жена ти да ти "сложи рога" и ти да разбереш . Защото за такъв тип мъже няма по-голям удар по самолюбието им. hahaha

Чакай малко сега да го брейкнем даун както казва Турбо Би от СНАП. Пожелаваш ми да ми се разпадне семейството на фона на многократни фрактури и загуба на кръв от страна на жена ми - майката на моят син! Пожелаваш ми тъга. Ти си жесток човек и мисля, че няма начин да не си мюсюлманка.

Ха-ха, не съм лош човек, а справедлив. Каквото повикало, такова се обадило. А отгоре на всичко си и побойник ( или потенциален поне). Shocked  ooooh! Ти си този, с ориенталския манталитет, аз не съм мюсюлманка и да ме прощават тези, които са такива, но не ми е присърце религията им.
Все пак страшна логика вадиш, Жоре. Ако жена ти изкарва повече пари от теб, означава ли, че няма да я биеш, ако си похойква. Или ще се самоубиеш от мъка, че изкарва повече от теб. hahaha Joy

Не давай оценки за логика ако обичаш, че се излагаш. Мъжете и жените равни ли са? Едни и същи хора ли са? Хайде като за начало да ти обясня това, а?

# 151
ТИ май наистина се взимаш много насериозно!баси главата на семейството ...това момиче май е по-добре по най-бързия начин да иде при майка си,а не да ти ражда деца...  ooooh! чувствал се кофти-а ако тя научи за изневерите ти-как ще се чувства...или кво ти пука-тя е само някава си жена там,дето трябва да си седи мирничка и да ти козирува-щото си ,,главата на семейството''  doh

Ти въобще знаеш ли аз какво съм направил за жена си?! Аз я направих човек както се казва един лев нямаше.

Ей, това, като го прочетох, вече побеснях. Не стига ,че смяташ, че е нормално ти да й изневеряваш, а тя ако го направи си щял да я пратиш пир майка й и не знам още какво щяло да й се случи. За капак отгоре - нямала и 1 лев преди теб. Само това ли си направил за жена си??? #Cussing out
После видях и мотивът с Нобеловите награди. Ти много първобитно мислиш. Ало, в 21 век живеем. А мъжете от векове са потискали развитието на жените, защото са виждали в тях заплаха за собственото си его, реализация, власт и т.н.
Заслужаваш дати сложи рога. А на женицата - прав й път и да си гледа кефа. С такъв като теб, как ли живее.
Съжалявам. Откакто пиша по форумите тук, ти си първият който ме вади от равновесие.

Ало, за какво ни е на нас да ви тъпчем - каква е заплахата, че ще ни набиете и ще вземете парите ли? Не мисля.

# 152
  • София
Жоро, ти продължаваш с елементарната логика. Не става дума за тъпчене и биене. То е ясно, че жените, чисто физически, не можем да ви бием. Но, както се казва: "Господ едно взима, но дава друго." Да ти преведа, понеже явно всичко трябва да ти се казва директно - взел ни е физическа сила, но ни е дал по-здрава психика от вас и какво ли още не.

# 153
  • София
Чудя се защо още пишете по тази тема?Простотията човешка да накажем ако не с друго,поне с безразличие!
Права си, затова спирам.

# 154
Жоро, ти продължаваш с елементарната логика. Не става дума за тъпчене и биене. То е ясно, че жените, чисто физически, не можем да ви бием. Но, както се казва: "Господ едно взима, но дава друго." Да ти преведа, понеже явно всичко трябва да ти се казва директно - взел ни е физическа сила, но ни е дал по-здрава психика от вас и какво ли още не.

И къде виде здрава психика? Когато наляво става надясно по светофарите или когато всяка седмица в месеца ставате от чорбата. Кажи ми.

# 155
  • Балчик
Аууууу, простете ВАШЕ ВЕЛИЧЕСТВО. Praynig Как можах да си позволя такава долна мисъл, че съм на равно с вас.

#Crazy Не само, че не са равни жените и мъжете, но някои жени са и доста по-високо от някои мъже.
Наистина съжалявам жена ти,за това, че има такъв мъж но сама си е виновна. И напълно я оправдавам, ако си е намерила друг- много те е изтърпяла даже, щом имате и дете. Ще си позволя и един съвет като за последно- кътай си я, защото втора такава глупачка няма да намериш.
С това приключвам,защото с последния си постинг направо ми падна съвсем в очите и не искам по никакъв начин да контактувам с такова "високопаставено" лице. Ако наистина мислиш всичко това, което тук си пишем,за да ни минава времето ( поне аз де), то ти си за лудница. #2gunfire

# 156
Аууууу, простете ВАШЕ ВЕЛИЧЕСТВО. Praynig Как можах да си позволя такава долна мисъл, че съм на равно с вас.

#Crazy Не само, че не са равни жените и мъжете, но някои жени са и доста по-високо от някои мъже.
Наистина съжалявам жена ти,за това, че има такъв мъж но сама си е виновна. И напълно я оправдавам, ако си е намерила друг- много те е изтърпяла даже, щом имате и дете. Ще си позволя и един съвет като за последно- кътай си я, защото втора такава глупачка няма да намериш.
С това приключвам,защото с последния си постинг направо ми падна съвсем в очите и не искам по никакъв начин да контактувам с такова "високопаставено" лице. Ако наистина мислиш всичко това, което тук си пишем,за да ни минава времето ( поне аз де), то ти си за лудница. #2gunfire

Прощавам. Не мисля, че е редно да пишете толкова много - спечелихте репутация на скучен човек и не ви чета над 1-2 изречения.

# 157
  • София

И къде виде здрава психика? Когато наляво става надясно по светофарите или когато всяка седмица в месеца ставате от чорбата. Кажи ми.

Ти не правиш разлика между психика и ориентация в пространството.

# 158
  • в къщи
Досега четох и не вярвам на очите си!Ти в кой век живееш бе?!Баси простотията.И ти си вярваш?Забеляза ли кой те подкрепя(и то не чак толкова)?Всички богати мъже ли са такива!? doh

# 159
Браво Жоро, разби ги!
Сега имам едно питане: Кажи ми Жоре що така се получава, когато една жена иска да ти върне за нещо, първото нещо е да ти сложи рога, даже като таралеж от рога може да станеш. Какво е това нещо? Разбирам отмъщение, ама да вземе да докара някой, който теб да опраска добре, отмъщение е, ще ти е гадно, може да те боли, може да се пристрастиш и т.н. .

Кажи ми що правят секс с други и си мислят че те наказват?

# 160
  Айде и съучениците пристигнаха...

# 161
  Айде и съучениците пристигнаха...

Еееее, недей така, съученик. Човека така хубаво обяснява всичко. Исках да го чуя какво ще отговори.  Grinning

А сега сериозно: Мисля че не е ученик. По-голям е. Има проблем и е озлобен и заядлив, тук може да пише за себе си неща които реално не са верни. Има и друга версия, някой се прави на психолог, много неуспешно.

# 162
ТИ май наистина се взимаш много насериозно!баси главата на семейството ...това момиче май е по-добре по най-бързия начин да иде при майка си,а не да ти ражда деца...  ooooh! чувствал се кофти-а ако тя научи за изневерите ти-как ще се чувства...или кво ти пука-тя е само някава си жена там,дето трябва да си седи мирничка и да ти козирува-щото си ,,главата на семейството''  doh

Ти въобще знаеш ли аз какво съм направил за жена си?! Аз я направих човек както се казва един лев нямаше.

Хей, хей я се спри малко .Ти за БОГ ли се мислиш ?Направил я бил човек .Баси му и дебилите кой ви е раждал вас бе ? #2gunfire

# 163
Браво Жоро, разби ги!
Сега имам едно питане: Кажи ми Жоре що така се получава, когато една жена иска да ти върне за нещо, първото нещо е да ти сложи рога, даже като таралеж от рога може да станеш. Какво е това нещо? Разбирам отмъщение, ама да вземе да докара някой, който теб да опраска добре, отмъщение е, ще ти е гадно, може да те боли, може да се пристрастиш и т.н. .

Кажи ми що правят секс с други и си мислят че те наказват?

Щото става дума за неща като среда, възпитание, класа, статут. Все неща сложни, господине.

# 164

Хей, хей я се спри малко .Ти за БОГ ли се мислиш ?Направил я бил човек .Баси му и дебилите кой ви е раждал вас бе ? #2gunfire

Кой ни е раждал ли? Тежък автогол е въпросът ви, госпожо.

Общи условия

Активация на акаунт