Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 14

• 92 980
  • 760
  •   2
Отговори
# 510
Когато аз носех брекети като дете нямаше такива четки. Зъболекарят ми каза да отрежа горния слой косми на една най-обикновена четка по дължина и с нея да си мия зъбите.

# 511
В аптеките има много и най-различни видове и големини интрадентални четки

# 512
Важи ли още отстъпката за рожденик? ..............
Важи, всяка година я ползвам ,вкл. и по рождените дни на семейството ми.

# 513
  • Ланкър, планините Овнерог
В аптеките има много и най-различни видове и големини интрадентални четки
Аз специално за обикновена за миене пишех. Тези за брекетите са с по-нисък среден слой на космите. Такъв тип

# 514
Здравейте мами, вчерс купих един чай за бебе от ДМ на марката babylove плодов, бебка ми е на 3 месеца мога ли да го давам, тъй като в описанието не пише от кой месец може да се дава, ако някой е запознат моля да сподели. Също така да ви питам намалението за което четох в предните теми за бебета с акта за раждане важи ли още и какви точно стоки могат да се пазаруват с него ако още важи?

# 515
Здравейте мами, вчерс купих един чай за бебе от ДМ на марката babylove плодов, бебка ми е на 3 месеца мога ли да го давам, тъй като в описанието не пише от кой месец може да се дава, ако някой е запознат моля да сподели. Също така да ви питам намалението за което четох в предните теми за бебета с акта за раждане важи ли още и какви точно стоки могат да се пазаруват с него ако още важи?

Вероятно питате за програмата Бейбибонус, но вече няма карти за отстъпка. Сега като пазарувате бебешки продукти за над 30лв. може да си регистрирате касовия бон и да участвате в томбола.Вижте пълните условия в сайта им, че пиша по спомен.

# 516
https://apteka.framar.bg/30027460/%D1%87%D0%B5%D1%82%D0%BA%D0%B0 … D1%80%D1%82%D0%BE

Този модел четка за бректи има в ДМ, около 10 лв е, всеки път   когато я потърся, я е имало, последно онзи ден.

# 517
  • София
аналога в ДМ на това (за обувки) добър ли е че нямам била или ремедиим на път.
https://remedium.bg/heitmann-hygiene-spray-sprey-za-dezinfektsia … -x250-ml-145813/p

# 518
Аз съм го давала на около 3м той не съдържа нищо което да дразни стомахчето,но като за начало давайте през деня.

# 519
аналога в ДМ на това (за обувки) добър ли е че нямам била или ремедиим на път.
https://remedium.bg/heitmann-hygiene-spray-sprey-za-dezinfektsia … -x250-ml-145813/p
Нищо му няма ,и за ръце съм го ползвала и за какво ли не

# 520
  • пустинята Гоби
Бебе на 3 месеца няма нужда от чай, аз не бих го давала. Може спокойно да си улесните живота и да изчакате 3-6-9 месеца.

# 521
Бебе на 3 месеца няма нужда от чай, аз не бих го давала. Може спокойно да си улесните живота и да изчакате 3-6-9 месеца.
Това помислих и аз.Има нужда само и единствено от мляко.

# 522

Според мои познати - ако е на кърма даже и вода не пиели . Чудно ми е . Но може да я вярно

# 523

Според мои познати - ако е на кърма даже и вода не пиели . Чудно ми е . Но може да я вярно

Според СЗО е.

# 524

Според СЗО е.
СЗО е   абревиатура на  кое

Общи условия

Активация на акаунт