Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 14

• 92 973
  • 760
  •   1
Отговори
# 525
Световна Здравна Организация

# 526
Световна Здравна Организация
Не се сетих грам . Щото тук ММ и нам какви други - рекох е нещо бг маминско .

# 527
Две деца имам и двете по 6 месеца са били само на кърма, вода не са и опитвали преди това.

# 528
Похвалвам кърпите против изпотяване или как се водят от ДМ. Чудесни са .
И ментовото масло - май си е тяхна марка .

# 529
Моите бебета, изцяло на кърма(до 6м) ,не са пили вода.Пробвах от любопитство-не искаха.Чак като захраних пропиха някакви количество.
(единият е на 18 вече,раждан в чужбина и гледан според тамошен педиатър, който препоръчваше точно това- кърмене,късно захранване,НЕкъпане всеки ден,а 1-2 пъти седмично цялосто,иначе само подмиване ,,така че това не е нищо ново)
Извинете за офтопика.
Маслата на ДМ ползвам и аз, добри са.

# 530
Може ли снимка на дермаролера (с игли) от ДМ, който го има или отзиви за него, дали видяхте някакъв резултат и цената му?
Или, ако знаете някой друг ролер откъде мога да си взема?

# 531
Аз даже и не знаех какво е това . Сега гледах .
Та има ли ефект при целулит или за какво се ползва точно

# 532
Може ли снимка на дермаролера (с игли) от ДМ, който го има или отзиви за него, дали видяхте някакъв резултат и цената му?
Или, ако знаете някой друг ролер откъде мога да си взема?
Не знаех,че
има.Сега ще
погледна

# 533
Само, че не си спомням дерма ролер или обикновен ролер беше в ДМ. В темата четох.

# 534
Само, че не си спомням дерма ролер или обикновен ролер беше в ДМ. В темата четох.
Обикновения имам.Но скоро не съм била в ДМ и мн. ще се радвам ако има и дермаролер

# 535
  • Сливен
Няма дерморолер в ДМ

# 536
Препоръчайте масла за ароматизиране на гардероб?
Сега съм сложила капки етерично масло от портокол, но искам да разнообразя.
Виждам хвалите маслата на ДМ, не съм ги разглеждала, имат ли различни аромати?

# 537
Имат розов кварц ролер, за лице е, дермарол, ония с игличките са други не знам дали ги имат.

# 538
Alethea, имат различни масла на тяхната марка и не са им никак лоши.
Вкъщи ползваме за една от онези "лампи" със свещ и вода за ароматизиране и сме доволни.

# 539
Поне в ДМ в моя град няма голям избор на масла от тяхната си марка. Буквално само две са - мента и чаено дърво. Иначе имат на Ривана и не помня още някаква марка там, но тях не ги броя, то тях ги има навсякъде.
Иначе тези двата вида винаги ги имам вкъщи, ползвам ги много в студените сезони при настинки, заедно с евкалиптово на друга марка, точно в арома лампа със свещ.

Общи условия

Активация на акаунт