Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 14

• 92 938
  • 760
  •   1
Отговори
# 585
  • Пловдив
... отворена козметика може ли да се връща в ДМ? В сайта пише " Ако не сте доволни от предлаганите от нас продукти, можете да ги замените или върнете в рамките на 45 дни от датата на покупката срещу предоставяне на касов бон. Връщането или замяната на стоката е възможно само в магазина на първоначалната покупка." Което ми говори, че нямат претенции, но знам ли.
Връщала съм, няма проблем.

# 586
И на мен ми се е случвало да си изпатя от некомпетентна служителка. Да не говорим, че грам идея нямаше за слънцезащитата, която продаваше, освен, че е “много хубава”.
Ккто и да е, има ги навсякъде такива.
Припомнете ми ,моля, Пуканките от киноа директно ли се ядяха ?

# 587
Някой ако ходи скоро в магазин дали може да ми снима цените на слънцезащитата на PIZ BUIN.Сега има намаления в Лили на слънцезащита,но преди 2 седмици,мисля че купих от Дм на тази марка на много по-изгодни цени от намалението сега в Лили.Имах и снимка,но съм я изтрила и класовата съм хвърлила.

# 588
напълно е възможно - купувала съм неща от лили с намаление, които в дм са били на същата цена по същото време без намаление

# 589
Да не кажа, че често се случва Simple Smile

# 590
Имам спомен, че някой назад беше писал за рол-он репелента на дм, видях, че има и гелче за деца, имате ли впечатления?

# 591
  • На изток от Ада
Някой ако ходи скоро в магазин дали може да ми снима цените на слънцезащитата на PIZ BUIN.Сега има намаления в Лили на слънцезащита,но преди 2 седмици,мисля че купих от Дм на тази марка на много по-изгодни цени от намалението сега в Лили.Имах и снимка,но съм я изтрила и класовата съм хвърлила.
Скрит текст:

# 592
Четки за грим от веригата може ли да препоръчате?

# 593
Аura и EcoTools

# 594
Търся пудрата Shine Killer Aura в Лилита, но никъде не я откривам.

Да не би да е спряна?

# 595
Пише "изчерпано количествоъ на сайта. Мисля, че се говореше, че я спират.
https://shop.lillydrogerie.bg/no-01-matirascha-pudra-shine-killer
В други сайтове също е изчерпана и пише, че не се очаква.
Тук може да су добави в количката, възможно е и да е налична.
https://angelcosmetics.bg/product/22095/dalgotrayna-matirashta-p … sh-powder-5g.html

# 596
И аз така знам от продавачките тук, но все пак да питам,.....

В такъв случай - моля за препоръки, които да са добра алтернатива на въпросната пудра.

Може и по-скъпа да е, стига наистина да върши работа.
От тази Аура  съм много доволна и ме е яд, че не се презаредих.

# 597
Alethea, тя само в една тоналност ли е? Универсална?

# 598
Кое веро препоръчвахте от ДМ?

# 599

Общи условия

Активация на акаунт