Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 14

• 92 928
  • 760
  •   1
Отговори
# 600
  • Асеновград
И аз така знам от продавачките тук, но все пак да питам,.....

В такъв случай - моля за препоръки, които да са добра алтернатива на въпросната пудра.

Може и по-скъпа да е, стига наистина да върши работа.
От тази Аура  съм много доволна и ме е яд, че не се презаредих.

Мисля че я видях в Ивиса, но не съм много сигурна, те на аура много неща спряха, включително и любимото ми червило от серията абсолют мат, май си подновяват целия асортимент... иначе аз съм много доволна от пудрата на картис, пак е безцветна тя им е една All Mat се каваза, ето я.

# 601
И аз така знам от продавачките тук, но все пак да питам,.....

В такъв случай - моля за препоръки, които да са добра алтернатива на въпросната пудра.

Може и по-скъпа да е, стига наистина да върши работа.
От тази Аура  съм много доволна и ме е яд, че не се презаредих.

Мисля че я видях в Ивиса, но не съм много сигурна, те на аура много неща спряха, включително и любимото ми червило от серията абсолют мат, май си подновяват целия асортимент... иначе аз съм много доволна от пудрата на картис, пак е безцветна тя им е една All Mat се каваза, ето я.
Ооо..любима ми е..моето лице лятото доста си лъщи, но тази пудра ме спасява за цял ден. Обожавам я. И е суупер икономична.

# 602
  • пустинята Гоби
Помага ли за лъщенето, ако се нанесе еднократно? Вече съм на възраст и няма оттървия от това омазняване, освен да ходя да си купя и да пробвам и аз. Имам една спирала на Catrice, която се оказа много сполучлива, та бих пробвала и други продукти.

# 603
Кое от всички разновидности
На мен това сензитив ми има гаден аромат .
Втори месец съм с Бочко . Засега това ми е фаворит за моите ръце.
Взела съм за проба и Denkmit с алое вера.
Имам от миналият месец с аромат на момина сълза и е в банята / направо отровно силен аромат - хубав но не и да го усещам в храната си чрез съдове

# 604
Кой е този с момина сълза?
Аз съм доволна от тези:
https://www.dm.de/denkmit-spuelmittel-ultra-nature-p4058172215582.html

И с лавандула:
https://www.dm.de/denkmit-spuelmittel-ultra-lavendel-p4058172215766.html

# 605
Чудех се между nature и с алое и взех алое. Сензитив не ми харесва аромата - уж идеята е да няма такъв . Но ми докарва кихавици .
https://www.dm.de/denkmit-spuelmittel-p4058172585814.html този е с момина сълза
не харесвам лавандула .
За веро предпочитам да аромат на цитруси или зелена ябълка - нар . Нещо такова.
Лаванда асоциирам с баня .

# 606
Този не съм гго виждала в Дм във Варна, изглежда ми интересен.

Nature е приятен, редувам ги с Лавандулата. Sensitive също не ми харесва.

Благодаря за споделената пудра на Catrice, ще я взема.

# 607
Беше останало една самотна опаковка - и аз реших да взема.
Но ползвам в банята . Много силен аромат за моето изострено обоняние .
Натюр ще е следващ.

# 608
  • Асеновград
Помага ли за лъщенето, ако се нанесе еднократно? Вече съм на възраст и няма оттървия от това омазняване, освен да ходя да си купя и да пробвам и аз. Имам една спирала на Catrice, която се оказа много сполучлива, та бих пробвала и други продукти.

Да на мен ми помага, еднократно я нанасям, но особенно през лятото кожата ми е екстремно мазна, и от топлото още по трудно се задържа грима... е след 7-8 часа лъсвам яко ама не мисля че има пудра която цял ден без повторно нанасяне да спаси мазната ми кожа, та доволна съм. Одеве точно се гримирах и я изпуснах и счупих капака... много ме хвана яд, викам така е сега като я нахвалих така стана.🤣🤣😂

# 609
  • пустинята Гоби
Благодаря много, ще я пробвам Flowers Hibiscus !

Denkmit Nature ползвам аз от години, много съм доволна.

# 610
Да използвам темата и да поискам препоръка и за бронзър и хайлайтър? Да са дълготрайни...
Гледах catrice sun glow lover, става ли?

# 611
За Катрис не мога да дам мнение, но бюджетен и супер траен бронзър имам на Римел.

# 612
Аз също слагам само сутрин когато се гримирам и ми издържа цял ден. 🙂

# 613
Аз също слагам само сутрин когато се гримирам и ми издържа цял ден. 🙂
Моята кожа е ултра мазна и няма сила, която да я държи без да се омазнява.
Та исках да кажа, че ако кожата е като моята, няма какво да я държи матирана цял ден.

# 614

Общи условия

Активация на акаунт