💝🎄Февруарски Мами 🎄💙2021 Тема IV

• 38 913
  • 743
  •   1
Отговори
# 180
Мен ме изписаха най-накрая. И съм на много строг бед рест докато родя. Мога да ставам само за тоалетна и душ 😞
Шийката се е вдигнала на 2,4см ,но за сметка на това е започнала да се отваря. Не се ли пазя няма да изкарам до 9 месец. Тааа няма да имам честта аз да си приготвя всичко за бебчето, слава богу мога да разчитам на майка ми за това. Важното е да издържим възможно най-дълго. Пазете се момичета и не се колебайте да звъните на АГ при някакви проблеми. Не отлагайте като мен! ❤️
Ще устискаш, къде ще идеш. Още малко остана. Стискаме палци всичко да е наред и бързо да мине времето.

# 181
vdgvdg почивай си много и се пази! Докато си лежиш можеш да си избереш и купиш много неща, само някой трябва да ти ги изпере после Blush Малко остана, ей сега докато се усетим и февруари ще дойде Hug

# 182
Аз всичко съм си купила 😂 просто не е наместено и подредено. Стои като складирано 😂 искаше ми се да се захвана с това да си наместя всичко аз , все пак вълнение голямо. Но явно само ще командвам майка ми кое къде да слага и какво да прави 😂
vdgvdg почивай си много и се пази! Докато си лежиш можеш да си избереш и купиш много неща, само някой трябва да ти ги изпере после Blush Малко остана, ей сега докато се усетим и февруари ще дойде Hug

# 183
Хайде, има-няма 3 седмици докато влезеш в 9тия, стискай кълки, ние палци и догодина със здраве да измътиш туй слонче

# 184
Мен ме изписаха най-накрая. И съм на много строг бед рест докато родя. Мога да ставам само за тоалетна и душ 😞
Шийката се е вдигнала на 2,4см ,но за сметка на това е започнала да се отваря. Не се ли пазя няма да изкарам до 9 месец. Тааа няма да имам честта аз да си приготвя всичко за бебчето, слава богу мога да разчитам на майка ми за това. Важното е да издържим възможно най-дълго. Пазете се момичета и не се колебайте да звъните на АГ при някакви проблеми. Не отлагайте като мен! ❤

Същото е и при мен, правих ли ви гинекологичен преглед за разкритие.. лак установиха, че се отваря.. кога е терминът. Надявам се да изкараме някак ... аз имам много контракции..

# 185
Привет на всички! Терминът ми е 26 февруари, момиче! Включвам се специално заради бъдещото мамче с проблемът Хемороиди- сблъсках се с него през първата си бременност- не очаквах, че е такава драма Simple Smile Тпзи компрес , който са ти препоръчали е добър, можеш да си вземеш Проктогливенол - има локален обезболяващ ефект и действа добре. Забравяш за тоалетна хартия, ползваш мноогоооо често студен душ , може дори да слагаш лед- много облекчава- не директно, разбира се- увит в дебела марля и някво малко пликче, за да не мокри все пак, баните със смрадлика ги знаеш .... иска няколко дни да спазваш тези неща и ще отшуми Simple Smile успех ! Успех на всички и весели празници!

# 186

Същото е и при мен, правих ли ви гинекологичен преглед за разкритие.. лак установиха, че се отваря.. кога е терминът. Надявам се да изкараме някак ... аз имам много контракции..
Не са ме гледали за разкритие. Мериха ми шийката с вагинален ехограф и то се вижда на снимката,че се е отворила отгоре. Иначе термина е чак 09.02. дано изкараме максимално, но щом си с много контракции отивай на лекар. Нека ги овладеят ,че тръгне ли да излиза не могат да го спрат.

# 187
При преглед с вагинален екограф една от докторките при които ходя ме кара да напъна малко като за тоалетна и гледа шийката.
И четиримата доктори при които ходя не ми предлагат ръчни прегледи. Аз лично не бих дала да ме прегледат ръчно.
Чувала съм за такива прегледи след изтичане на водите и силни контракции характерни за начало на раждане.
Не знам, да кажат за техния опит раждалите жени вече.

# 188
Дръжте се момичета, малко остана, да минат празниците и почти ще сме в 9ти месец. Гадно е само на легло, но щом се налага...
Компресите за хемороиди ги няма в моят град в аптеките. Поръчах на познат дето идва от София, обиколил 3 аптеки големи-и там няма. Ще ги поръчам по интернет, но до тогава.. Уф!

# 189
Абсолютно съгласна. Прегледи за разкритие не са препоръчителни преди 9 месец, освен ако не е силно наложително. При мен при прегледа с вагиналната сонда ме натискаха в горната част на корема (до където стига матката), за да видят по-добре шийката.

# 190
Привет,мамита! Днес ходихме с таткото да пазаруваме дрешки (не бяхме купили никакви досега).Както и предполагах бях като луд с картечница 😁😁 Направо не можех да се спра,насила ме изкарваше от магазините 😁 Бях гледала доста в интернет,на за дрешките ми се искаше “око да види,ръце да пипнат”.Направи ми впечатление,обаче,че в нито един от магазините нямаше хубави чорапки за новородено,знаете ли от къде мога да взема/поръчам и вие горе долу колко чифта сте взели? ❤

# 191
И аз днес прибрах първата пратка. И аз си чудя по колко бройки да взема. Избягвам магазините до януари, че с пазаруването за играчки може да има много хора

# 192
  • София
Аз с първото дете не съм ползвала чорапи до 3 месец поне и сега въпреки, че имам дадени сигурно няма да се мъча да ги слагам. Иначе бодита с къс ръкав 5 броя, с дълъг - 10, ромпъри - 10 броя, ританки - 6-7 броя. Имам сушилня и не съм приготвила много дрехи.

Привет,мамита! Днес ходихме с таткото да пазаруваме дрешки (не бяхме купили никакви досега).Както и предполагах бях като луд с картечница 😁😁 Направо не можех да се спра,насила ме изкарваше от магазините 😁 Бях гледала доста в интернет,на за дрешките ми се искаше “око да види,ръце да пипнат”.Направи ми впечатление,обаче,че в нито един от магазините нямаше хубави чорапки за новородено,знаете ли от къде мога да взема/поръчам и вие горе долу колко чифта сте взели? ❤

# 193
Малки чорапки след голямо ровене намерих в Babyspot (физическия магазин) последните останали 3 чифта без дантелки. На мен днес ми дойде и другата пратка. Общо взето имам 3 чифта ританки, 3 клинчета, 6 бодита с дълъг ръкав, 2 бодита с къс ръкав, 2 жилетки, 4 ромпърчета и космонавт. Засега мисля да не купувам повече освен ако нещо не ми хареса много.

# 194
Чорапки взех от LC Waikiki. И за мен си купувам от там и съм много доволна. Имат и онлайн пазаруване. До скоро даже беше безплатна доставката, но не знам дали още е така.

Общи условия

Активация на акаунт