💝🎄Февруарски Мами 🎄💙2021 Тема IV

• 38 992
  • 743
  •   1
Отговори
# 420
Антигона, ние с теб сме с един термин 9-10 .. при мен се говореше преди време за секцио около 1-2.02, но сега на 12ти като вляза в 36г.с ще решим окончателно. Аз като стоя 5 минути права и ме хващат сериозни болки и в корема и във влагалището. Все едно ще падне бебето. Та ако ми направят секциото чак за началото на февруари съм на 100% сигурна, че ще родя спешно.
Отделно мисля, че ми падна тапата или поне част от нея.. още на 20-21.12.. странно слузесто парче имаше на хартията, като течение само че доста доста гъсто и стоеше като детски гъст сопол на хартията 😂😂 беше доста гадно. (Извинявам се, надявам се просто някоя от раждалите да каже за тапата) И общо взето вече се настройвам, че всеки един момент ще родя .. 🙄😵

# 421
Хораа ,като ви чета и ми става едно милооо,имам чувството ,че мога вече почтиии да си докосна бебчето 😁 Ние вчера бяхме да доктор (35 седмица ,2800 кг.) ,но още си е седалищно и на 15 вече отиваме последно ,ако не се е обърнал ще си изберем дата...Аз имам друг проблем.ММ е на лагер в турция с отбора и се оказа ,че е от 18.01 до 06.02... Преди ,когато още искахме бебе сме си говорили за тези лагери и все казваше да направим така че да не се роди ,когато е на лагер и по ирония на съдбата точно така ще стане .Ние сме много ,много близки и никога не съм си представяла ,че няма да мога да разчитам на него в даден момент , особено пък в най-важният но...Каквото стане .Исках да попитам тези мами ,раждали с цезарово сечение ,спиналнста упойка боли ли при поставянето ? Честно казано от нея ме е страх повече,отколкото от нормалното рабдане 😁 Ии още нещо .Знаете ли как се процедира с припознаването на бебето ако нямаме сключен граждански брак ,а той няма да е тук в деня на раждането и евентуално малко след това ?
И аз я имам тая драма със седалищното предлежание. Свързах се с Люба от Янтра студио да ми покаже упражнения за обръщане, май и на Олга Дукат ще звънна, но съм направо вцепенена. Така ме е страх от това секцио и главно от упойката в гърба.. и като цяло от коремната операция...
Скарлет, благодаря ти за успокоението, но ми е супер кофти....дано да се измъкна скоро от това състояние.

# 422
Тапата е определено. Ама много бърза твоя мъник! То контракции, то тапи. Аз влизам на 13ти в 36та, живот и здраве. Рожденият ден на свекъра. При мен също искат от 20ти нататък да избера дата. Е, не мога да избера! Хич не съм нерешителен човек по принцип ама така се пъна с тая дата, никоя не ми харесва, а и самата мисъл, че аз ще определям ме изнервя. Предпочитах да си дойде когато е готово, но не мога да рискувам.

# 423
21.02.2021 не е ли ок ?
Числото на живота става 1ца . Чети за това . Антигона , кое те притеснява за бебето друго ?
Тапата е определено. Ама много бърза твоя мъник! То контракции, то тапи. Аз влизам на 13ти в 36та, живот и здраве. Рожденият ден на свекъра. При мен също искат от 20ти нататък да избера дата. Е, не мога да избера! Хич не съм нерешителен човек по принцип ама така се пъна с тая дата, никоя не ми харесва, а и самата мисъл, че аз ще определям ме изнервя. Предпочитах да си дойде когато е готово, но не мога да рискувам.

# 424
Ох, на мен ми говори за нумерология и астрология. Аз точно поради тази причина не мога да реша! 😂 Ако не бях любител и не разбирах щях да взема решение от раз.

Притеснява ме, че съм с тромбофилия, а при последните изследвания се оказа, че дозата хепарин ми е крайно недостатъчна. Много под долната граница. Според имуноложката ми нямало проблем стига на ехограф кръвопотока на маточните артерии да е добър и по плацентата да няма инфаркти. Мен това обаче не ме успокоява и наистина ме е страх да чакам до февруари.

ПП: 21 февруари е много след термина ми, недей тъй 😄 аз съм за 10ти

# 425
Антигона, познавам две дами родени на 27.01. - изключително силни, интелигентни, неспиращи да се развиват и обогатяват себе си, оправни, изградили хубави семейства. На различна възраст са и нямат нищо общо една с друга.
Та съдейки по тях, 27-ми ми се вижда добра дата. Sweat Smile

Аз утре ще ходя да пускам изследвания за холестаза, че яко съм се филмирала. Не знам дали ще добутаме до 9-ти месец, а термина ми се вижда мираж, та те разбирам чудесно за притесненията...

Малко ни остава, момичета, дано всичко е наред с всяка една от нас!

# 426
Антигона позитивни мисли Hug всичко ще бъде наред! Не си мисли за раждането, мисли си за след това - как ще гушкаш бебчето, как ще се разхождаш с количката Blush  Много добре се вижда кръвотока на съвремените ехографски апарати, така че щом ти казват, значи всичко е наред Blush
Аз датата си я избрах за 30 секунди. Решила съм, че няма да чета нищо и няма да правя консултации за датата, за да не си вкарам някоя “мишка” и да се разколебая. Много съм нерешителна откакто съм бременна, никога не ми е било толкова трудно да избирам неща и затова реших, че с датата ще действам абсолютно импулсивно.
fiuuuuuuuu за припознаването може да направите декларация при нотариус предварително. Има си готов формуляр. Когато е по-рано се пише датата на термина вътре, а не датата на раждане. След изписването не знам какви са вариантите, защото то детето до тогава трябва да е вписано вече по регистрите. На ваше място не бих си създала това главоболие. Ако има вероятност да го няма си я направете предварително.

Моите колеги днес така ги стреснах 😂 без да искам.  Новите ковид космонавти са ни едни такива много странни, като се намокрят някъде леко и стават прозрачни веднага. Гумирани са отвътре и доста запарват. Та седнала съм аз пред компютъра и си правя някакви неща, след известно време ставам и асистентката ми наддава вой “олеее водите ви изтекоха” Joy и аз се чудя откъде й дойде тая безумна идея ... естествено за части от секундата всички наскачаха от където бяха ... поглеждам се аз, да видя защо аджеба е тая паника ... като съм стояла крак върху крак около бедрото и коляното на левия крак съм се изпотила и гащеризона е станал прозрачен (т.е мокър) Joy
Не е като да знам какво е да ти изтекат водите ама всички казват, че като се случи общо взето нямаш съмнения. Надявам се бебка да си трае до средата на февруари и да не ме изненадва по-рано.

Та на всички ... хубаво настроение и позитивни мисли 😊 на финалната права сме !

# 427
fiuuuuuuuu и ти ли си лекар?

# 428
Защо така решихте ?Аз задавам въпрос ,едва ли ако съм лекар щях да питам.Интересуваше ме упойката ,тъй като от нея се притеснявам най-много,а по-добро мнение от раждала жена с цезарово сечение няма .

Благодаря много за съвета ,още утре ще се посъветваме ,ако не направо ще подпишем ,а сватба ще правим по-натам 😁

# 429
  • Варна
Аз днес реших да чистя и дезинфекцирам пералнята и сушилнята, и утре почва голямото пране Grinning
От Лидл взех тази нощница /синята/, мисля че за болницата става. В събота съм на преглед, последно бях на 19.12, дано всичко е наред Relieved
Скрит текст:

# 430
  • East Coast
fiuuuuuu Моето секцио мина много добре. Не усетих нищо от спиналната. Никакво напрежение в гърба...просто боцване. За мен по неприятното беше, че си виждам краката а не мога ги мърдам Smile
И след това не ме е боляло. Не знам с какво са ме обезболявали. Единствено ( което отчитам за моя грешка) не пих достатъчно вода, даже почти никаква след секциото и това ми костваше доста неприятно главоболие 5 дни след операцията.
И дриго нещо се сетих. На мен не ми правиха клизма. Казаха ми да не ям нищо след 6 вечерта. Секциото беше за 10 мисля, приеха ме в 8:30. От упойката може да ти се догади, а като не си ял и пил нищо е по-лесно на операционната масата

Аз тъкмо се върнах от преглед. Няма разкритие, бебе е високо.... харесал си е едно ребро и мисля се набира на него да тренира  Satisfied Satisfied Satisfied
Избрахме и дата за секциото Blue Heart
На тези които им предстои да си избират сами датата - ще се съгласувате ли със звездите Thinking. Аз съм много запалена по номерологията, по зодиакалните знаци и съм щастлива, че дата е тази

# 431
Не беше ироничен въпроса. Може би нещо от предишни постове, но най-вероятно съм се объркала нещо. Извинявам се. Не знаех, че ще го приемете така.
P.S : сега видях , че съм искала да напиша fishy
Защо така решихте ?Аз задавам въпрос ,едва ли ако съм лекар щях да питам.Интересуваше ме упойката ,тъй като от нея се притеснявам най-много,а по-добро мнение от раждала жена с цезарово сечение няма .

Благодаря много за съвета ,още утре ще се посъветваме ,ако не направо ще подпишем ,а сватба ще правим по-натам 😁

# 432
Аз сънувах ,че раждам на 27.01 .. 😂 ама надали ще имам време до тогава. Ще видим коя зодия ще е. Спорна работа 😂 опитах се да чета разни нумерологични статийки, още повече се оплетох.. 😂

# 433
Момичета, упойката не е толкова страшна, а и като влезете в операционната и ви поемат 5 човека, всеки ти прави нещо различно и ти говори и нямаш време много да мислиш.

На мен честно казано ми е по-притеснено за времето след изваждането на бебето, стори ми се цяла вечност докато ме зашият😕 и притесненията дали всичко е наред...

Антигона аз на 15ти влизам в 36та.. не е ли много рано след 20ти за раждане, като гледам моята лекарка иска да раждам в 39та сед... чак около 10 февруари, а на мен така ми се струва далечно това време😳

# 434
  • София
Аз правих на първото дете хороскоп като беше на почти 1 година, сега пак мисля да направя, но датата ще я оставя да е както дойде, няма да избирам аз, а каквото ми кажат лекарите. Някак не ми се иска аз да определям съдбата на детето. Не мога точно да го обясня.
fiuuuuuu Моето секцио мина много добре. Не усетих нищо от спиналната. Никакво напрежение в гърба...просто боцване. За мен по неприятното беше, че си виждам краката а не мога ги мърдам Smile
И след това не ме е боляло. Не знам с какво са ме обезболявали. Единствено ( което отчитам за моя грешка) не пих достатъчно вода, даже почти никаква след секциото и това ми костваше доста неприятно главоболие 5 дни след операцията.
И дриго нещо се сетих. На мен не ми правиха клизма. Казаха ми да не ям нищо след 6 вечерта. Секциото беше за 10 мисля, приеха ме в 8:30. От упойката може да ти се догади, а като не си ял и пил нищо е по-лесно на операционната масата

Аз тъкмо се върнах от преглед. Няма разкритие, бебе е високо.... харесал си е едно ребро и мисля се набира на него да тренира  Satisfied Satisfied Satisfied
Избрахме и дата за секциото Blue Heart
На тези които им предстои да си избират сами датата - ще се съгласувате ли със звездите Thinking. Аз съм много запалена по номерологията, по зодиакалните знаци и съм щастлива, че дата е тази

Общи условия

Активация на акаунт