NESCAFE DOLCE GUSTO - Тема 7

• 63 405
  • 831
  •   1
Отговори
# 135
  • Луната ни пази
e.i.r.i.n, автоматични - Genio S, Lumio, Mini Me, Eclipse
Genio S и Eclipse ги няма в бг сайта. Genio S има в Технополис и Емаг. Eclipse има в Емаг. Интересен дизайн има Simple Smile

Чела съм добри отзиви за Mini Me в темата.

Предложих на ММ да вземем автоматична, ама той се запъна. Инфинисимата си му харесвала Simple Smile

За леки вкусове - Кортадо, Flat White, Café au Lait, Cappuccino.
На моменти Кортадото ми е блудкаво.

Харесвах карамела, но го спряха. Сега мисля да тествам капсулите на Старбъкс.

Благодаря за информацията. Разгледах предложените машини.
Допадна ми Lumio, но малко по трудно се слагат капсулите с това капаче.
Mini Me е сладка и по-лесно се слагат капсулите (за сега съм за нея).
Genio S е лесна за управление, но като дизайн не ми допада както и Eclipse.

Ще следя темата Simple Smile
Имам Mini Me и Lumio. Lumio ми харесва повече. Няма включване или изключване. Докато сложа капсулата, е загряла. С това капаче не се цапа машината, не пръска. Обичам си Mini me, тя ми е първата машина, сега я ползвам в службата. И двете са си супер.

# 136
Снощи разглеждах машини, че нещо Genio-то не го харесаха.
Shagya, кое капаче пази от пръскане при Лумиото, че си мисля, че контейнера постоянно трябва да се мие от пръски, а иначе ми хареса 🤔

# 137
Първа машина ми е с genio s plus съм също нямах код в кутията .....
Доволна съм загрява бързо..получих я с подарък 5кутии капсули(Технополис)засега пия само Кортадо от тях мм пи лунго и то ми допадна не е толкова силно колкото си мислих..от 4- утре ще има намаления на вс кафета в Била така че ще си накупя по -леки Simple Smile силни имам

# 138
  • до най-прекрасния мъж
Върнахте ме 2 години назад, когато взехме нашата за Коледа. Седнали сме вкъщи на масата, курдисали сме я и ще я пробваме. Тогава вървеше с подарък кутийка с 6 капсули (5 напитки). Айде това да пробваме, ай онова. Накрая, като зейнах едни очи и няма заспиване. А пихме кафетата на обяд и уж делихме и уж само по малко за проба, но сериозно препих. Помня, че само Кортадото хартиса, всичко друго изпихме.

# 139
  • София
В началото Кортадото ми харесваше. Сега вече - не. А имам мисля две кутии от него.
ММ си взе капсули на Лаваца, които са съвместими с Долцето... и му нападнах кафето Simple Smile Преди малко разглобих вече използваната капсула на Лаваца и намерих една пластмасова решетка. Ще пробвам дали ще стане за постоянната капсула (ако я открия) Simple Smile

# 140
В къщи мм беше фен на Кортадото, но от изестно време не го харесва и пие от моите капсули.

# 141
  • София
В къщи мм беше фен на Кортадото, но от изестно време не го харесва и пие от моите капсули.
Може да има някаква промяна на вкуса.
Аз чакам ММ да стане (легнал си е към 5 сутринта), за да си поръчаме капсули.

# 142
  • София
И аз днес взех пакет от 3 различни вида Лаваца, ще пиша дали са ни допаднали.

# 143
  • Пловдив
От кои магазини вземате Лаваца?
И на вкус бива ли ги?

# 144
  • Пловдив
В Пловдив съм го виждала в Метро и в Лекси

# 145
  • София
Лаваца купихме от Лидл.

# 146
  • София
Аз ги взех от Хит, липсва ми аромат обаче... поне на първия вкус - Торино.

# 147
  • Луната ни пази
Снощи разглеждах машини, че нещо Genio-то не го харесаха.
Shagya, кое капаче пази от пръскане при Лумиото, че си мисля, че контейнера постоянно трябва да се мие от пръски, а иначе ми хареса 🤔

Капсулите се слагат в приставката и тогава в машината. Определено не пръска, а водата, която би изпръскало, се събира в едно улейче в приставката и я изхвърлям с капсулата. Не знам дали се разбра нещо от обяснението ми, но машината си стои чиста, докато минито редовно я чистех.

# 148
  • София
Вчера взехме Espresso Cremoso, 7ца е. Не помня предните капсули какви бяха, но бяха 9 и бяха доста по-ароматни от Cremoso-то. Имаше ги в Лидл, но ММ предложи да пробваме Cremoso.
Да си призная Лавацата е 100 пъти по-добра от последното Кортадо, което купих от Долце.

Поръчах от сайта на Долце две кутии на Старбъкс. Ще пиша като дойдат и ги тествам.

# 149
  • София
Вчера взехме Espresso Cremoso, 7ца е. Не помня предните капсули какви бяха, но бяха 9 и бяха доста по-ароматни от Cremoso-то. Имаше ги в Лидл, но ММ предложи да пробваме Cremoso.
Да си призная Лавацата е 100 пъти по-добра от последното Кортадо, което купих от Долце.

Поръчах от сайта на Долце две кутии на Старбъкс. Ще пиша като дойдат и ги тествам.

Кортадото oт всички кафета, е единственото за което скъпия изрази негативно мнение.
Аз взех този пакет, пробвах Cremoso, допадна ми като вкус, но ми липсва аромат, ще пиша за другите две.

Последна редакция: пн, 04 яну 2021, 11:05 от nad_tab

Общи условия

Активация на акаунт