Диета на Пиер Дюкан - 3 част

• 34 886
  • 318
  •   1
Отговори
# 180
Може и Майката да отговори - и тя е виновна колкото теб! newsm51

# 181
ми да си кажа вече не толкова тежка дума Simple Smile

Много е вероятно да си все в това настроение - действително усещането за глад се притъпява. Виновно за това е махането на въглахидратите и последващо намаляване на инсулина в кръвта и т.н./// една дълга верига, която не мога да я запомня. Така или иначе, гладът намалява, факт. Освен, ако не ти наближава М., че при някои нежни създания от нашия пол, това съществено повлиява, особено върху желанието за сладко.
Обаче, това, че не ти се яде, не означава, че не трябва да ядеш. Непременно го прави и гледай да докараш повечко калории, че метаболизъмчето само това ще прави:  smile3547 wflag help 
За да те стресна достатъчно ще ти кажа, че му се вика "метаболитен ад" ,,, отрицателна спирала. Започнах добре да свалям тогава, когато започнах да ям. Иначе задържах много.

Та, ако ти се яде утре - яж. По - лошо е, ако не ядеш. Да, Майчето тук не пише Simple Smile Не я чакай
Убедена съм, обаче, че ще ти каже същото. Точно излизането от тази "метаболитна" дупка ни срещна с нея.

Последна редакция: пт, 06 окт 2006, 17:22 от Асса

# 182
Добре, благодаря!
Ще те настигна, да знаеш  animal037
Шегувам се, аз не мога да смъкна до 53, но много ми помагаш  bouquet
Отивам да си хапна!

# 183
Малееее, момичета, 1 ден ме нямаше и 2 стр сте изписали - бравос!
Асса, да ти кажа аз съм от тези, дето смотават бонбоните или ги давам на някоя колежка. Ти поне знаеш историята на моето отслабване и прословутите солети. Щом от 10 солети качих 1 кг (или по-точно задържах вода), представяш ли си какво ще стане, ако ям бонбони и разни такива вкусни неща?  261uu Направо имам чувството, че ще трябва да започвам от начало  newsm62 А така ми се яде пицааааа, но това е друга тема!
А по повод празниците, явно аз съм единствената, която дори на собствения си рожден ден миналия месец ядох само месо. Каква съм стриктна, а?
Днес съм щастлива, защото си върнах каченото килце и от утре започвам пак да слабея.  smile3508 Утре съм на водичка.
Айя, мноооооого ме блазни твоята риба. Звучи страхотно, само за сусама се чудя  newsm78 Но като гледам вас, явно не трябва да севманиячавам и аз.
Чао за сега, момичета bye

# 184
  • София
Вече трети ден съм на ударния режим и съм -2 кг newsm44 !
Искам да ви питам - като започна смесения, първите 5 дни прот. + зеленчуци ли да са или само протеини?

# 185
Фов, караш 5 дни протеини и зеленчуци и после 5 дни само на протеини. Иначе ще ти станат много дни само на протеини.

# 186
     Къде сте , Дюканки ? Темичката ни съвсем изостанала. Ще ни скастри Ассето като се появи.
     Как върви режима?
     Аз съм на смесен четвърти ден. Продължих да свалям по малко и тези дни , но съм яла много малко зеленчуци. По един домат , една краставица, малко лютеница / и то , защото аз съм я правила и е без захар , ама има пък ябълки /. А днес пийнах и две глътки Бейлис - мнооого сладко , ама трябваше , просто нямаше как.
    За вечеря съм приготвила свински пържоли и то доста мазни , но ще хапна.
    От утре пак започвам цикъл - протеини.

# 187
Е няма по-заблуден човек от мен на този свят , вместо да си купя книгата на Дюкан съм си купила тази на М.Търмънд и се чудя защо пише такива глупости в несъответствие с това, което чета тук. #Crazy
Иначе уикенда се поотпуснах, но от утре и аз съм само на протеини,  много съм обнадеждена.

# 188
Успех с началото на диетата - ако си месоядна като мен, ще изкараш доста.
Аз днес задържам  #Cussing out Но пък не се чувствам подута и отпаднала, което е добър знак  Grinning

# 189
  • New Zealand
здравейте, дюканки Laughing аз тези дни бях потънала в ремонти, та затова не съм се отчитала тук Rolling Eyes честно да си призная и не бях особено стриктна в режима/карах на смесен/, но аз не можех да си стигна до кухнята, а какво остава до печката и хладилника #Crazy та, на имровизирания смесен режим за тези няколко дни съм свалила половин кило от осанката си Embarassed от днес започвам един курс само на протеини Simple Smile

# 190
    aventura , ама хубава работа си свършила. Хем ремонт направила, хем половин килце свалила. Браво!
    Май доста станахме, дето ще наблягаме само на протеинчета от днес.
    Успех!

# 191
  • New Zealand
    aventura , ама хубава работа си свършила. Хем ремонт направила, хем половин килце свалила. Браво!
    Май доста станахме, дето ще наблягаме само на протеинчета от днес.
    Успех!
благодаря ти, айя за комплимента, но на мен половин кило ми се струва много нищожно Embarassed а иначе съм си зациклила килограмите от 2 месеца Rolling Eyes просто ужас някакъв Embarassed хайде да видим от днес как ще се справим Simple Smile успех на всички! Grinning

# 192
Аз днес съм последен трети ден на смесен и от утре съм на чисти протеини. За сега задържам.
В събота гледах Иван Звездев и направиха с неговия гост един страхотен диетичен хляб. Гледахте ли? Състои се само от трици, семена, подправки и 100 г брашно. Толкова ми се иска да го опитам Embarassed За единични случаи мога да прежаля семената - тъй като те влизат чак в третия етап, но аз съм забелязала, че от ядки  и семена не пълнея. Но се чудя дали ще стане без брашното? newsm78 Ако ви заинтригувах, кажете да ви напиша рецептата, че да можете да си кажете мнението!  chef

# 193
   Десси , ако питаш мене по- добре , не го прави , миличка. Голямо изкушение. То трици , трици , ама и в тях бая въглехидрати май. Иначе рецептата можеш да я дадеш , при мен ще си чака по - добри времена.

# 194
Дюканки, обичам Ви!
Кантара показва "-", въпреки, че в събота ядох агнешко, а в неделя -свинско (все забранени за ударния етап).
Затова пък пих много вода и ще удължа на 10 дни. Когато се прибрах в София, със страх се качих на кантарчето, а то милото ми показа 91,7 ( това е -2,3 от четвъртък насам). Удържах на изкушението (все пак татко празнуваше юбилей и имаше какво ли не) и си гризках пържолката без никаква гарнитура,  и се наливах с вода и пак ми беше весело.
А за днес закуската  - 2 кафета и 500мл вода Laughing

Общи условия

Активация на акаунт