Всякакви въпроси относно пералнята - тема 9

• 39 996
  • 729
  •   2
Отговори
# 180
  • Пловдив
Горение не препоръчвам аз.

# 181
По този модел се заглеждам, а на живо наистина е много красива. Във всички вериги е на една цена.

https://www.tehnomix.bg/peralnya-electrolux-ew-6f349-s

# 182
Проблемът е, че я купих през септември и сега е "за смяна на казан и маншон". Цитирам протокола от сервиза. Чудя се какво още да очаквам, затова помолих за мнение. Преди това имах LG и бях много доволна. Консултантът в магазина твърдеше, че Електролукса е по-добра, но вече се съмнявам.

# 183
Може да е била дефектна бройка. Сега ще ѝ сложат нови  неща и може да изкра дълго. Иначе добре ли пере?

# 184
Може да е била дефектна бройка. Сега ще ѝ сложат нови  неща и може да изкра дълго. Иначе добре ли пере?
Да, пере добре. Не е от най-тихите. Програмите ѝ са добри, но ми отмиля. На ръба съм да си купя AEG. Още там се чудех, но един напорист консултант твърдеше, че още 700 лв. само за марката не си заслужава. Винаги когато съм спестила съм съжалявала, но...засега това е положението.

# 185
  • Велики Преслав
Аз така и не разбрах каква е марката на тази паралня.

# 186
Аз така и не разбрах каква е марката на тази паралня.
Към мен ли? Електролукс.

# 187
  • оттам, откъдето започва България
Ревютата са хубави. Thinking
Може наистина да е била дефектна.
Другият вариант е от сервиза да лъжат. Smirk (предположенията ми са без да знам подробности)

# 188
Да, пере добре. Не е от най-тихите. Програмите ѝ са добри, но ми отмиля. На ръба съм да си купя AEG. Още там се чудех, но един напорист консултант твърдеше, че още 700 лв. само за марката не си заслужава. Винаги когато съм спестила съм съжалявала, но...засега това е положението.
Много пъти съм писала и пак ще напиша, че не трябва да им вярвате на тези "консултанти". Те са там да ви лъжат и за нищо друго. Дори и да разбират нещо, няма да ви кажат по много причини. Те или техен роднина/приятел винаги имат баш този модел и винаги са много доволни.
Няма как да се плаща само за марката без да няма нищо под ламарината, просто няма.

# 189
Ревютата са хубави. Thinking
Може наистина да е била дефектна.
Другият вариант е от сервиза да лъжат. Smirk (предположенията ми са без да знам подробности)
В гаранция е пералнята, затова не знам какви биха били мотивите им да лъжат, но и аз не знам. Извиках ги, защото при центрофугиране започна да издава ужасни звуци, като на разбит лагер и заключението беше, че трябва да се смени това, което писах. Само като си представя сваляй-качвай и около седмица без пералня (в най-добрия случай). Хубавото е, че старото LG, което пере само на една програма, заради проблем с някаква платка, e вкъщи все още и там, където е има мивка. Ще спася положението без да я местя Blush

# 190
  • Велики Преслав
Има и такива дето мислят че ние тука сме по-прости от тях. Питам един консултант в технополис, на тази пералня инверторен ли е мотора, той ми вика незнам тя има транспортни болтове.
 Даже съм качвал и видео от Зора. Такова обяснение, че се смях 15 минути.

# 191
  • оттам, откъдето започва България
Моята е издавала ужасни звуци при центрофуга от попаднали във филтъра предмети.

# 192
И аз не знам как успяват да ме омагьосат в магазина, а винаги отивам подготвена за избор между А и Б. Както и да е, никой не ми е виновен.
D&A, нямаше нищо във филтъра, а и звукът е изпилващ, докато центрофугира, не е тропане от време на време.

# 193
Моят Електролукс днес го отвориха, лагерите са заминали.
Около 150-200 за нови, май ще купувам нова.
От самото начало пръста ми посинява, докато успея да сменя температурата на дисплея при някоя програма, не е всеки път,  но в повечето случаи.
И снимка каква вода влиза в пералнята, неслучайно преди пране на бели дрехи пускам едно плакнене.
Живея на страхотно място, но проблемът с мръсната вода е от години, съседите непрекъснато сменят бойлери, никой не смее да пие чешмяна вода, улицата се разкопава заради аварии през седмица.
Ама няма пари за нов водопровод.

Последна редакция: ср, 06 яну 2021, 22:04 от Mateah

# 194
Скрит текст:
Моят Електролукс днес го отвориха, лагерите са заминали.
Около 150-200 за нови, май ще купувам нова.
И снимка каква вода влиза в пералнята, неслучайно преди пране на бели дрехи пускам едно плакнене.
Живея на страхотно място, но проблемът с мръсната вода е от години, съседите непрекъснато сменят бойлери, никой не смее да пие чешмяна вода, улицата се разкопава заради аварии през седмица.
Ама няма пари за нов водопровод.
Много е неприятно това с мръсната вода.
За колко време "заминаха" лагерите на Електролукса?

Общи условия

Активация на акаунт