Всякакви въпроси относно пералнята - тема 9

• 39 987
  • 729
  •   1
Отговори
# 195
И аз не знам как успяват да ме омагьосат в магазина, а винаги отивам подготвена за избор между А и Б. Както и да е, никой не ми е виновен.
D&A, нямаше нищо във филтъра, а и звукът е изпилващ, докато центрофугира, не е тропане от време на време.

Електролукс си имат транспорт и те качват и свалят безплатно.

# 196
  • Велики Преслав
Лагер се разбива, а защото семеринга е пропуснал и те са раждясали.

# 197
Може би глупав въпрос, но след всяко изпиране ли се отваря капачето за изпускане на останалата вода от прането? С Бош сме.

# 198
  • оттам, откъдето започва България
Аз не съм с Бош, но не разбрах и въпроса ти.
Имаш предвид да се отваря капачето на филтъра, за да се изпусне водата?

# 199
  • Велики Преслав
Уейв. Не не се отваря след всяко пране.

# 200
  • На брега на реката
Уейв, капачето, където е филтъра, се отавря, когато правиш почистване на пералнята.  Например, ние сме с твърда вода и аз правя почистване на месец-два, със съответния препарат за почистване на перални и след това, отварям капачето, източвам водата и почиствам филтъра, обикновено има малко варовик и малко мъхчета, от прането.

# 201
И аз не знам как успяват да ме омагьосат в магазина, а винаги отивам подготвена за избор между А и Б. Както и да е, никой не ми е виновен.
D&A, нямаше нищо във филтъра, а и звукът е изпилващ, докато центрофугира, не е тропане от време на време.

От сервиза, който обслужва марката, специално ме предупредиха, че взимат пералнята за ремонт от вратата. Т.е. за свалянето ѝ по стълбите - тц. Здраве да е! Това да ми е проблемът.

Mateah, твоята пералня наистина е изпълнила плана. Освен лагери, други бъгове имаше ли за тези почти 8 години?

Последна редакция: чт, 07 яну 2021, 13:09 от Herz

# 202
Уейв, капачето, където е филтъра, се отавря, когато правиш почистване на пералнята.  Например, ние сме с твърда вода и аз правя почистване на месец-два, със съответния препарат за почистване на перални и след това, отварям капачето, източвам водата и почиствам филтъра, обикновено има малко варовик и малко мъхчета, от прането.
Да, точно това имах предвид, благодаря. Че ми бяха казвали, че трябвало след всяко пране, пък на мен не ми се вярваше.

# 203

От сервиза, който обслужва марката, специално ме предупредиха, че взимат пералнята за ремонт от вратата. Т.е. за свалянето ѝ по стълбите - тц. Здраве да е! Това да ми е проблемът.

Mateah, твоята пералня наистина е изпълнила плана. Освен лагери, други бъгове имаше ли за тези почти 8 години?
Кой сервиз е това?
Ако е Бг-сервиз и става дума за София, наистина ти я вземат от дома.

# 204
Кой сервиз е това?
БГ сервиз са идвали вкъщи заради LG-то и миялната, която е Електролукс.
Сега обаче сервизът, който обслужва тази марка перални е Сръчко Сервиз. За София става дума.

# 205
Кой сервиз е това?
Сега обаче сервизът, който обслужва тази марка перални е Сръчко Сервиз. За София става дума.
Категорично не!  Бг сервиз си работят.
Точно преди Коледа се занимавах с това и обслужват Електролукс и АЕГ.

# 206
Кой сервиз е това?
Как не Grinning Гледам протокола от сервиза. Обадих се на телефона, посочен за гаранционно обслужване, в документите на пералнята и ми изпратиха хора от този сервиз.

# 207
Кой сервиз е това?
Как не Grinning Гледам протокола от сервиза. Обадих се на телефона, посочен за гаранционно обслужване, в документите на пералнята и ми изпратиха хора от този сервиз.
На мен пък ми изпратиха за пералня Електролукс от Бг-Сервиз. Имат транспорт само във вторник и четвъртък Вземат и връщат уреда вътре в дома.
0800 46 019 (безплатен) на този номер звънях, директно в Електролукс. Чрез тях беше свързането със сервиз.
https://www.electrolux.bg/support/contact-us/

# 208
На мен пък ми изпратиха за пералня Електролукс от Бг-Сервиз. Имат транспорт само във вторник и четвъртък Вземат и връщат уреда вътре в дома.
Сега се обадих в България Сервиз Груп и ми обясниха, че за електроуредите Електролукс в гаранция, след обаждане в колцентъра на Електролукс заявките се разпределят по сервизите, които обслужват марката.  Може би това е причината да ми се паднат сръчковците.

# 209
Аааа, ясно. Явно съм имала късмет.

Общи условия

Активация на акаунт